Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Αγαπητέ κύριε Τρυφωνίδη,μιά ερώτηση σάς παρακαλώ ,εάν έχετε την καλωσύνη..
Ας υποθέσουμε ότι αποχωρώ απο το φόρουμ και παραμένουν threads δικά μου πού έχουν γραφεί απο μένα και είναι απολύτως πρωτότυπα..
Και επειδή αποχωρώ ζητώ να διαγραφούν όλα μου τά threads(και δεν αναφέρομαι σε απλά posts τού τύπου ´μπράβο´,´ζήτω´,´γκόλ´).
To φόρουμ και μόνον μη αποδεχόμενο την αίτησή μου για πλήρη διαγραφή τους δέν ´εκμεταλλευεται καθ´οιονδηποτε τρόπο´και παρά την θέλησή μου τα γραπτά μου..???
Παραδείγματος χάριν όλα τά threads που έχω ανοίξει στην μουσική κατηγορία και αφορούν σε παρουσιάσεις δίσκων δέν θά τα εκμεταλλευεται το forum ακόμα και μόνον επειδή παραμένουν δημοσιευμένα ενώ ο συγγραφέας τους δεν το επιθυμεί??
Δηλαδή ένα φόρουμ,που φιλοξενεί γραπτάμου δικαιούται να τά οικειοποιηθεί παρά την θέλησή μου??
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
Αυτή είναι και δική μου απορία , αφού έχω την αίσθηση ότι ο 2121/1993 , ως ισχύει σήμερα , δεν αναφέρεται σε αυτό το θέμα , ειδικά όταν έχουμε δημοσίευση από ελευθεριότητα , χωρίς να υπάρχει σύμβαση εκμετάλευσης ή σύμβαση έργου ή σχέση εξηρτημένης εργασίας μεταξύ avclub και μέλους που να αποβλέπει στην συγγραφή κειμένων , ώστε να καταστούν περιουσία του εργοδότη ( avclub) ;
Last edited: