Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Η μεγαλύτερη πατάτα όμως είναι εδώ :
Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους.
Τι λεει εδώ ο ποιητής ? Μάλλον τίποτα... Γιατί
α) Αν πχ ο Σούρλας εκφράσει μία απόψη και έχω κι εγώ την ίδια άποψη, τα δικαιώματα της άποψη τα έχει ο Σούρλας διότι την εξέφρασε πρώτος ?
β) ή δεν έχω καν το δικαίωμα να την εκφράσω ?
γ) ή αν την εκφράσω σε άλλο μέσο παρανομώ αν είναι και δική μου άποψη επίσης...

Το πως τα κατοχυρώνεις θα έπρεπε να ρωτάτε...

Πολύ καλή παρατήρηση.

Ας μάθουμε κάποτε να διαβάζουμε ελληνικά...
Πνευματικά δικαιώματα έχεις αφού τα κατοχυρώσεις πρώτα...

τα εχεις μπερδεψει λιγο...
Δε μιλαμε για κατοχυρωση μοναδικοτητας... μιλαμε για απλη ιδιοκτησια προσωπικου κειμενου αρα και απολυτο ελεγχο των γραπτων μας...
Το τι εχω γραψει δε χρειαζεται να κατοχυρωθει... υπαρχει... αφου ομως συμφωνησαν (οπως και εγω) οτι ειναι ιδιοκτησια μου... και αφου δεν υπαρχει στους ορους οτι γινεται ιδιοκτησια του φορουμ, ΤΟΤΕ την πρωτη και τελευταια λεξη την εχω εγω και οχι ο καθε (σημερα ειναι αυριο δεν ειναι) moderator-administrator-κλπ...

Last edited:
Bios ξεχνάς εύκολα, απαντήσεις σαν το #71 αν θυμάσαι έχεις δώσει στα αθλητικά....

στα υπόλοιπα συμφωνούμε !!!!!

Η μεγαλύτερη πατάτα όμως είναι εδώ :
Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους.
Τι λεει εδώ ο ποιητής ? Μάλλον τίποτα... Γιατί
α) Αν πχ ο Σούρλας εκφράσει μία απόψη και έχω κι εγώ την ίδια άποψη, τα δικαιώματα της άποψη τα έχει ο Σούρλας διότι την εξέφρασε πρώτος ?
β) ή δεν έχω καν το δικαίωμα να την εκφράσω ?
γ) ή αν την εκφράσω σε άλλο μέσο παρανομώ αν είναι και δική μου άποψη επίσης...

Ας μάθουμε κάποτε να διαβάζουμε ελληνικά...
Πνευματικά δικαιώματα έχεις αφού τα κατοχυρώσεις πρώτα...

σύμφωνα με αυτό τώρα έχω ένα προβληματισμό, από την στιγμή που συμφωνούμε σε αυτά ποιος είναι ο παράνομος ?????:a0210:

Κανείς.... Είναι σαν να μην υπάρχουν καθόλου τα κόκκινα γράμματα... Η πρόταση αυτή είναι επιεικώς "αόριστη" και χρειάζεται επανασύνταξη και διευκρίνηση

τ... αφου ομως συμφωνησαν (οπως και εγω) οτι ειναι ιδιοκτησια μου... και αφου δεν υπαρχει στους ορους οτι γινεται ιδιοκτησια του φορουμ, ΤΟΤΕ την πρωτη και τελευταια λεξη την εχω εγω και οχι ο καθε (σημερα ειναι αυριο δεν ειναι) moderator-administrator-κλπ...

Με κάνεις να φαίνομαι δικηγόρος των διαχειριστών σε σημείο παρεξήγησης και αυτό δεν μου αρέσει γιατί κι εγώ έχω παράπονα από διαγραφές κλπ αλλά:
H λέξη "ιδιοκτησία" στους κανονισμούς αναφέρεται μόνο μαζί με την λέξη "πνευματική"... δηλαδή μόνο ως "πνευματική ιδιοκτησία" και αυτό πρέπει να το έχεις κατοχυρώσει εκ των προτέρων... Τώρα εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο
β) Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό. το οποίο (προφανώς και επιπολαίως αφέθηκε ασαφές) εννοεί ότι είσαι υπεύθυνος για την ουσία αυτών που γράφεις (αν θα ξεσηκώσε αντιδράσεις, διαμαρτυρίες, μηνύσεις, κλπ) κι όχι γιά τον χώρο που πιάνει μέσα στο thread...

Με τον ενα η αλλο τροπο... οταν κατι εχεις σε ιδιοκτησια... (οι αποψεις δε χρειαζονται κατοχυρωση ξερεις)... εχεις και τον απολυτο ελεγχο... κατι που δε γινεται εδω μεσα...
Αυτη η εξηγηση σε βοηθησε περισσοτερο?
επισης...
Το γραπτο στο ιντερνετ ειναι ενας τροπος κατοχυρωσης απο μονο του γιατι οτι γραφετε μπαινει σε log και καταγραφετε ημερομηνια και ωρα... απο αυτο και μονο ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ και νομικα να διεκδικησεις κατι αν καπου δεις να εχει αντιγραφει μεταγενεστερα κατι δικο σου...
Οποτε η ολη σου θεωρια καταριπτετε γιατι απλα, ενα γραπτο με αποδεδειγμενη ημερομηνια εγγραφης ειναι η κατοχυρωση του... αρα και δε χρειαζεται επιπλεον κατοχυρωση που λες εσυ...

OK, δεν επιμένω, γιατί δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον...
Μιά ερώτηση μόνο... στο παραπάνω ποστ γράφεις
Με τον ενα η αλλο τροπο οταν κατι εχεις σε ιδιοκτησια (οι αποψεις δε χρειαζονται κατοχυρωση ξερεις) εχεις και τον απολυτο ελεγχο
Αν αυτό το δεις κάπου γραμμένο από μένα, μπορείς να διεκδικήσεις νομικά κάτι? Θα αισθανθείς νομικά αδικημένος ?

Last edited:
Οχι και ουτε θα με ενδιεφερε... γιατι ειναι μια αποψη που μπορει να την εχει σκεφτει και καποιος αλλος...
Ενα τεχνικο θεμα που εχω δωσει χρονο και τοπο ομως ειναι κατι διαφορετικο (και παλι οχι μοναδικο) και θα με ενδιεφερε να μπορω να το αποσυρω οποτε και αν θελω χωρις να πρεπει να ρωτησω καποιον...
Γενικα... για μενα δε τιθεται θεμα να πει καποιος το ιδιο ή και οτι ειπες παραπανω... αλλα τιθεται θεμα ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ... να μπορω να σβησω, αφαιρεσω, ανακαλεσω, διορθωσω ή και εξαφανισω ενα προσωπικο γραπτο...
Δεν ειναι απαιτηση... ειναι δικαιωμα... και εδω δε το εχω, και μαλιστα δεν υπαρχει και κατι τετοιο στους ορους αποδοχης εγγραφης, οποτε ουτε καν καλυμμενοι δεν ειναι... τωρα γιατι εχουν πεισμωσει... πραγματικα μου ειναι αστειο πλεον!

ΥΓ1. τι δε καταλαβαινομαστε...? το οτι υπαρχει κατοχυρωση σε γραπτο με ημερομηνια αυτοματως οποτε δε χρειαζεται κατοχυρωση που λες?
ΥΓ2. καληνυχτα!

Οχι και ουτε θα με ενδιεφερε... γιατι ειναι μια αποψη που μπορει να την εχει σκεφτει και καποιος αλλος...
Ενα τεχνικο θεμα που εχω δωσει χρονο και τοπο ομως ειναι κατι διαφορετικο (και παλι οχι μοναδικο) και θα με ενδιεφερε να μπορω να το αποσυρω οποτε και αν θελω χωρις να πρεπει να ρωτησω καποιον...
Γενικα... για μενα δε τιθεται θεμα να πει καποιος το ιδιο ή και οτι ειπες παραπανω... αλλα τιθεται θεμα ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ... να μπορω να σβησω, αφαιρεσω, ανακαλεσω, διορθωσω ή και εξαφανισω ενα προσωπικο γραπτο...
Δεν ειναι απαιτηση... ειναι δικαιωμα... και εδω δε το εχω, και μαλιστα δεν υπαρχει και κατι τετοιο στους ορους αποδοχης εγγραφης, οποτε ουτε καν καλυμμενοι δεν ειναι...

"Ο επισκέπτης ή χρήστης τoυ φόρουμ του AVCLUB κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων και υπηρεσιών παρέχεται "όπως είναι" (a.k.a ΩΣ ΕΧΕΙ) Δηλαδή, ή το παίρνεις ή πας αλλού

τωρα γιατι εχουν πεισμωσει... πραγματικα μου ειναι αστειο πλεον!

ΥΓ1. τι δε καταλαβαινομαστε...? το οτι υπαρχει κατοχυρωση σε γραπτο με ημερομηνια αυτοματως οποτε δε χρειαζεται κατοχυρωση που λες?
ΥΓ2. καληνυχτα!

Τελος, τέλος από μένα δεν επανέρχομαι...

Σε μια εφημεριδα οταν δημοσιευεται κατι παντως, ουτε η ιδιοκτησια μπορει να το σβησει (δεν μπορει να παρει πισω τις εφημεριδες !!) ουτε ο συγγραφεας.

Ουδεις απο τα 2 μερη θα επρεπε να μπορει να κανει το ιδιο και ηλεκτρονικα. αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Ελευθεροτυπια !!!

Στο forum των τεσσάρων τροχών, που είμαι μέλος, μπορείς να κάνεις edit στα μηνύματά σου εκ των υστέρων χωρίς περιορισμό χρόνου. Δηλαδή μπορώ να σβήσω περσινά μου μηνύματα αν θέλω.

Περισσότερα εδώ.

Στο forum των τεσσάρων τροχών, που είμαι μέλος, μπορείς να κάνεις edit στα μηνύματά σου εκ των υστέρων χωρίς περιορισμό χρόνου. Δηλαδή μπορώ να σβήσω περσινά μου μηνύματα αν θέλω.

Περισσότερα εδώ.

Ο κανονισμός του avclub ειναι παντελώς ασαφής...
Και για τα threads που ξεκινάνε στίς ειδικές κατηγορίες ,και όπως αναφέρει και ο Ντόκ,είναι πρωτότυπα ,δέν τίθεται θέμα..
Η παρουσίαση επίσης ενός δίσκου απο κάποιο μέλος,προφανώς και είναι πνευματική του ιδιοκτησία.
Η δική μου απορία δεν έχει να κάνει μέ πόστς σε αλληλουχία,αλλά στο πρωτότυπο ειδικό κείμενο σε thread που έχω ανοίξει..

Ο κανονισμός του avclub ειναι παντελώς ασαφής...
Και για τα threads που ξεκινάνε στίς ειδικές κατηγορίες ,και όπως αναφέρει και ο Ντόκ,είναι πρωτότυπα ,δέν τίθεται θέμα..
Η παρουσίαση επίσης ενός δίσκου απο κάποιο μέλος,προφανώς και είναι πνευματική του ιδιοκτησία.
Η δική μου απορία δεν έχει να κάνει μέ πόστς σε αλληλουχία,αλλά στο πρωτότυπο ειδικό κείμενο σε thread που έχω ανοίξει..

Τώρα Σπύρο με το σωματείο θα λυθούν όλα
icon10.gif

Κλεινοντας απο την μερια μου εδω το θεμα αν και δεν πηρα καμμια απαντηση η εξηγηση απο τον δημιουργο της ολης καταστασης, θα ηθελα να ευχαριστησω τους συντονιστες αυτης της κατηγοριας, για την κατανοηση τους και την επιτροπη της εκφρασης ελευθερα των ιδεων μας που μονο σε αυτον εδω το χωρο επιτραπηκε και να τους ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που τους προκαλεσαμε.