Υπαρχει τροπος μηπως στη εκδοση Frodo να εχουμε ηχο 5,1 απο την HDMI στις ταινιες
ενω στην μουσικη να εχουμε ηχο Stereo απο την εξοδο Optical ?
@ lambda
Τι εννοεις force refresh?
Πως το κανουμε ?
Ευχαριστω ..................
@ lambda
Πηγα στο addon browser, μετά στο get addons, αλλα δεν βλεπω πουθενα το context menu.
Επισης δεν δουλευει ο Real FM Podcast.
Α , γεια σου.πάτα το πληκτρο c στο πληκτρολόγιο
δεν ξέρω για την Optical αλλά από αναλογική γίνεται,πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις την συσκευή εξόδου ήχου απο HDMI σε αναλογική
edit:εναλλακτικα μπορείς να φτιάξεις ενα δεύτερο προφιλ με τις ανάλογες ρυθμίσεις
παιδες εχω κ εγω ενα προβλημα,ενω τα καναλια κ τα hellenic toons παιζουν αψογα,στο greek movies οτι παιδικο(μονο παιδικα εχω δοκιμασει) και να βαλω φορτωνει εως το 100 κ κολλαει η εικονα,ηχος ακουγεται κανονικα απο την επιλεγμενη ταινια αλλα δεν ανταποκρινεται καθολου ο xbmc κ λογο του οτι δεν εχω εικονα αναγκαστικα τον κλεινω.πως το εξηγειται?Α προς ενημερωση εχω εναν i3 4gb ddr3,ati hd5470 1gb
@ minaspit
Χωρις να ειμαι φιλος των παιδικων, τωρα μολις το δοκιμασα , και εχεις δικηο.
Μου βγαζει την ενδειξη : could not locate video URL.
Τα αλλα Ελληνικα movies τα παιζει κανονικα ................
@ minaspit
Χωρις να ειμαι φιλος των παιδικων, τωρα μολις το δοκιμασα , και εχεις δικηο.
Μου βγαζει την ενδειξη : could not locate video URL.
Τα αλλα Ελληνικα movies τα παιζει κανονικα ................
System\Add-ons\Get Add-ons\lambda's XBMC Addons , εδω δεν θα πατησεις enter , αλλα με το πληκτρολογιο σου , θα πατησεις C , και θα σου βγαλει ενα πινακακι check for updates-force refresh-add-on information ,,,,,,,,,,Τι εννοεις force refresh κ πως παμε στο addon browser κ μετά στο get addons.
Eυχαριστω πολυ,τωρα το εκανα ενημερωση βρηκε του mega μια ενημερωση...System\Add-ons\Get Add-ons\lambda's XBMC Addons , εδω δεν θα πατησεις enter , αλλα με το πληκτρολογιο σου , θα πατησεις C , και θα σου βγαλει ενα πινακακι check for updates-force refresh-add-on information ,,,,,,,,,,
Εννοειται οτι εχεις βαλει το add-on του lambda OK?
Αυτο δεν το ξερω , γι'αυτο ρωτα τον Αρχιατρο lamdaτωρα σε παρακαλω πες μου τι ειναι dailymotion links να φτιαξω κ τα παιδικα. ευχαριστω....
Για το πρώτο, ίσως κάτι έχεις ρυθμίσει λάθος στον ήχο. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, μπορεί να καταστρέψει την εικόνα.
Δες στα Settings αν έχεις βάλει σωστά τις επιλογές ανάλογα με τη σύνδεση που έχεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.