Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις-απορείες που ζητούν απάντηση..
1) Θέλω να πειραματιστώ λίγο και με τα music videos στο XBMC. Δοκίμασα και έβαλα κάποια σε ένα folder που όρισα οτι έχει music videos (filename των αρχείων πχ "Britney Spears - Stronger") και ενώ μου τα σκάναρε ο audiodb scraper , μετα μου βγάζει μήνυμα οτι η συλλογή είναι κενή ! Γνωρίζει κάποιος πώς πρέπει να είναι μετονομασμένα τα αρχεία των music videos για να τα δει ο scraper και να τραβήξει τις πληροφορίες ? Μήπως πρέπει να βάλω άλλον scraper και αν ναι ποιόν ?
Δεν απαντάω σε ρωτήσεις που περιέχουν τις λέξεις "Britney" και "Spears" 
Άσε που δεν έχω ασχοληθεί με music videos.
2) Δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση για αυτόματες αναβαθμίσεις του Openelec XBMC. Βασικά αν είναι στο αυτόματο μήπως θα ήταν καλό να το κάνω disable δεδομένου οτι τώρα έχω την τελευταία έκδοση Openelec για το Xtreamer 2 Ultra και δεν θέλω να μου αναβαθμίσει από μόνο του κάτι που να μου δημιουργήσει πρόβλημα... Προτιμώ δηλαδή να έχω εγώ τον έλεγχο των αναβαθμίσεων της έκδοσης του openelec ώστε να βάζω χειροκίνητα αυτό που προορίζεται αποκλειστικά για το Xtreamer 2 Ultra.
Στην κατηγορία Programs υπάρχει ένα addon με ρυθμίσεις του Openelec OS. Εκεί είναι.
3) Χρησιμοποιώντας το skin Ace που μου αρέσει πολύ είδα κάπου στα views οτι το background-fanrt μιας ταινίας πχ μπορεί να έχει animation (μετακινείται πέρα δώθε η εικόνα..).. Οταν όμως ενεργοποιώ αυτή την επιλογή λειτουργεί κινούμενο ΚΑΙ για τις σειρές που εκεί το θέλω στατικό... Υπάρχει λύση ?
Δε νομίζω. Αν δεν κάνω όμως λάθος, το έχουν ζητήσει απο τον MQ οπότε ίσως μπει σε επόμενη αναβάθμιση.
5) Από τα παρακάτω add-ons για streaming ποιό θεωρείτε πιο ενημερωμένο,αξιόπιστο,πλούσιο σε βιβλιοθήκη και με καλές ταχύτητες ?
http://www.xbmchub.com/blog/2013/01...h-the-best-free-tv-streaming-addons-for-xbmc/
Το 2ο δοκίμασα (για εκπαιδευτικούς λόγους, πάντα). HD χωρίς την παραμικρή διακοπή και κατέβασμα υποτίτλων σαν να ήταν ταινία στη βιβλιοθήκη μου.
6) Αν δεν θέλω να μου εμφανίζει κάποιες από τις κεντρικές κατηγορίες (πχ το "ΜΟΥΣΙΚΗ" και το "ΕΙΚΟΝΕΣ") τί πρέπει να κάνω ? (Χρησιμοποιώ το ACE skin)
Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του skin (Customise Home\Main Menu ή κάπως έτσι). Απο εκει προσθέτεις ή αφαιρείς οτι θέλεις.
7) Υπάρχει τρόπος να βάλω μια καινούρια κεντρική κατηγορία στο αρχικό menu πχ "STREAMING" που εκεί να μου βγάζει απευθείας τα video addons που θα επιλέξω ?
Συγνώμη αν σας κούρασα...