Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

φιλε μου δεν σου ζηταει καπου username aλλα μονο το email(Που εκανες εγγραφη) και το password.Εχεις το teamviewer?αν θελεις το βραδακι να μπω να στο κανω.

Τελικα με τη βοηθεια του ρουφιανου ( ΤeamViewer ) , o gergeo εκανε τα μαγικα του , και το ustvnow δουλεψε.

Βεβαια, υπαρχουν ψιλοπροβληματα με το buffering , αλλα ειδα το φως το αληθινο, και τι ειδους TV βλεπουν οι Αμερικανοι.

Τι Didea και κλικ-κλικου , και μαλακιες που μας διαφημιζουν εδω.

Ειδα τον Tiger Woods σε Golf tournament , και μου επεσε το σαγονι.

Νασαι καλα Γιωργο , και σ'ευχαριστω για τις προσπαθειες σου .....................

να εισαι καλα φιλε μου βαγγελη.καλη θεαση :)

υ.γ οταν βρω λιγο χρονο θα κανω μια λιστα με τα καλυτερα addons του xbmc.

Ακολούθησα σωστά κατα γράμμα τις οδηγίες αλλά ενώ στο PC από το site συνδέομαι κανονικά και παρακολουθώ τα κανάλια , στο XBMC όταν τρέχω το addon μου βγάζει το μνμ "Αποτυχία scrip : plugin.video.ustvnow". Τί πρέπει να κάνω ???

Ακολούθησα σωστά κατα γράμμα τις οδηγίες αλλά ενώ στο PC από το site συνδέομαι κανονικά και παρακολουθώ τα κανάλια , στο XBMC όταν τρέχω το addon μου βγάζει το μνμ "Αποτυχία scrip : plugin.video.ustvnow". Τί πρέπει να κάνω ???
δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση αυτό

Ανοιξε το Addon.py με το notepad++

που στα win 7 βρίσκεται στο

Αppdata/roaming/xbmc/addons/plugin.video.ustvnow/resources/lib/Addon.py

Στην γραμμή 39, θα δεις να γράφει xbmc.output, άλλαξε το σε xbmc.log σώσε το και είσαι οκ

δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση αυτό

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με αυτό δουλεύει σωστά ! Μακάρι να ήταν έτσι και τα κανάλια της DIGEA...

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το συγκεκριμένο script. Αλλά απότι φαίνεται θα λυθεί λίαν συντόμως με ότι προτάθηκε στα προηγούμενα posts

Ωραία δέσαμε. San Antonio - Memphis στο abc τώρα και σε 60ρι που βλέπουν τα αμερικάνια.

Ωραία δέσαμε. San Antonio - Memphis στο abc τώρα και σε 60ρι που βλέπουν τα αμερικάνια.
Bασιλη , φοβερη εικονα , ετσι?

Υ.Γ Το πολυ φοβερο ειναι , οτι εχω βαλει το Ace Skin , και αυτο αυτοματα μου γραφει εαν ειναι SD 480 η HD 720
Βεβαια ολα δειχνουν οτι ειναι Η264

Last edited:
Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εντάξει τώρα.....σταμάτησα την ταινία που έβλεπα με την γυναίκα μου και βλέπω ΝΒΑ. Για κλωτσιές με βλέπω:rifle:

να σαι καλα φιλε μου.λογικα το βραδυ θα ανεβασω τα καλυτερα προγραμματα.stay tuned :)

να σαι καλα φιλε μου.λογικα το βραδυ θα ανεβασω τα καλυτερα προγραμματα.stay tuned :)

Όταν ετοιμάσεις τη λίστα, άνοιξε καλύτερα ένα νέο θέμα. Καιρό το συζητάγαμε για ένα θέμα μόνο για addons, ευκαιρία να ξεκινήσει.

Houston we have a problem.

Έχω συνδέσει τις εξόδους ήχου της μητρικής με τις αναλογικές εισόδους του ενισχυτή (3 καλώδια καρφί σε 2 rca) και έχω επιλέξει 6 channel input.

Η ρύθμιση ήχου στο xbmc είναι όπως αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία, ενώ ή έκδοση που χρησιμοποιώ είναι η frodo 12 ή 12.1 ή 12κάτι τέσπα δεν θυμάμαι.

600px-Settings_-_Audio_Output.png

με τη διαφορά ότι στο speaker configuration έχω ορίσει 5.1 αντί για 2.0

Δοκιμάζω ένα αρχείο dts demo το οποίο ελέγχει τα ηχεία.

Τα εμπρός 3 και το sub είναι οκ αλλά στα 2 πίσω ακούγεται ήχος και από τα εμπρός αλλά έχω την εντύπωση με μικρότερη ένταση.

Να τονίσω ότι το συγκεκριμένο αρχείο παίζει κανονικά τα κανάλια με mpc + lav audio/video + mad. Επίσης το speaker test από το control panel / sound test δουλεύει κανονικά χωρίς να αλλάζουν κάποιες ρυθμίσεις στον ενισχυτή.

Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει???

Στον ενισχυτή να ορίσεις 5.1 analog input και να μην βάλεις κάποιο prologic decoder ή αντίστοιχο effect (πχ large room, arena, church κλπ). Επίσης στο software της κάρτας ήχου στο PC, ούτε εκεί να έχει κάποιο αντίστοιχο effect σεταρισμένο...

Στον ενισχυτή να ορίσεις 5.1 analog input και να μην βάλεις κάποιο prologic decoder ή αντίστοιχο effect (πχ large room, arena, church κλπ). Επίσης στο software της κάρτας ήχου στο PC, ούτε εκεί να έχει κάποιο αντίστοιχο effect σεταρισμένο...

O ενισχυτής δεν έχει κάποιο decoder. Είναι σε 6 channel input (5.1). Για να διαπιστώσω ότι δεν κάνει κάτι κουλό αυτός δοκίμασα με mpc και lav όπως είπα. Εκεί το παίζει κανονικά συνεπώς δεν είναι ο ενισχυτής γιατί και σε αυτό θα έκανε το ίδιο. Στο control panel της κάρτας ήχου όλα τα effects είναι disabled.

Εγώ έχω εγακτεστημένο το XBMC σε Windows 7 και το έχω συνδέσει με την τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι για τηλεκοντρόλ χρησιμοποιώ μία εφαρμογη HID (Human Interface Device) της Sony Ericsson μέσω Bluetooth σε ένα παλιό κινητό και επειδή ίσως πέσει στα χέρια μου ένα παλιό Android 2 κινητό σκέφτομαι να το βάλω μέσω WiFi να λειτουργεί ως τηλεκοντρόλ. Το θέμ είναι ότι έχω προσπαθήσει να το κάνω ήδη σε ένα άλλο Android και δεν έβγαλα άκρη από το XBMC WIKI πως να ρυθμίσω την εφαρμογή που εγκαθιστάς για Remote Control. Θα ήθελα αν έχεις υπόψη σου κάποιον καλό οδηγό για να ρυθμίσεις την εφαρμογή του Android ως Remote του XBMC ή επίσης επειδή το είχα σκεφτέι και αυτό που έχεις κάνει με το Remote από το ebay, να μου έλεγες περίπου τι θα μπορούσα να αγοράσω σε Remote με λίγα χρήματα και να το χρησιμοποιώ μέσω των Windows 7. Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator: