Go Go Aheadνα εισαι καλα φιλε μου βαγγελη.καλη θεαση
υ.γ οταν βρω λιγο χρονο θα κανω μια λιστα με τα καλυτερα addons του xbmc.
δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση αυτόΑκολούθησα σωστά κατα γράμμα τις οδηγίες αλλά ενώ στο PC από το site συνδέομαι κανονικά και παρακολουθώ τα κανάλια , στο XBMC όταν τρέχω το addon μου βγάζει το μνμ "Αποτυχία scrip : plugin.video.ustvnow". Τί πρέπει να κάνω ???
Ακολούθησα σωστά κατα γράμμα τις οδηγίες αλλά ενώ στο PC από το site συνδέομαι κανονικά και παρακολουθώ τα κανάλια , στο XBMC όταν τρέχω το addon μου βγάζει το μνμ "Αποτυχία scrip : plugin.video.ustvnow". Τί πρέπει να κάνω ???
δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση αυτό
Bασιλη , φοβερη εικονα , ετσι?Ωραία δέσαμε. San Antonio - Memphis στο abc τώρα και σε 60ρι που βλέπουν τα αμερικάνια.
Ωραία δέσαμε. San Antonio - Memphis στο abc τώρα και σε 60ρι που βλέπουν τα αμερικάνια.
να σαι καλα φιλε μου.λογικα το βραδυ θα ανεβασω τα καλυτερα προγραμματα.stay tuned![]()
Στον ενισχυτή να ορίσεις 5.1 analog input και να μην βάλεις κάποιο prologic decoder ή αντίστοιχο effect (πχ large room, arena, church κλπ). Επίσης στο software της κάρτας ήχου στο PC, ούτε εκεί να έχει κάποιο αντίστοιχο effect σεταρισμένο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.