Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

αγαπητοι συναδελφοι,αρνούμαι να πιστεψω πως υπαρχουν μονο 3 screensavers και 2 visualizations για τον xbmc μας,υπαρχουν αλλες επιλογες?Καποιο unofficial repo ισως?

καλώς σας βρήκα όλους. έχω περάσει τον xbmc σε ένα smartbox android. δεν έχω κάποιο πρόβλημα παρά μόνο με τους υπότιτλους από subs4free και subtitles gr. μου γράφει ότι έγινε λήψη υπότιτλου και αποσυμπίεση αλλά υπότιτλος πουθενά. στη λήψη του υπότιτλου δείιχνει μόνο βιετναμέζικο και αγγλικό. όλες οι ρυθμίσεις είναι παντού για ελληνικά. αν βάλω υπότιτλο από opensubtitles τότε τον εμφανίζει κανονικά.
επίσης ένα απλό skin και ελαφρύ που έχετε να μου προτείνετε που να έχει και την επιλογή με βελάκι πίσω και όχι με το δεξί πάτημα του ποντικού;
ευχαριστώ πολύ.

Έχεις ρυθμίσει το subtitles addon να ψάχνει μόνο για ελληνικά, και στις τρεις επιλογές γλώσσας;
Αν κατεβάζει υποτιτλους και δεν εμφανίζονται, δες αν το πρόγραμμα έχει δικαίωμα εγγραφής στο δίσκο όπου βρίσκεται το βίντεο.

Με streaming videos δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα γιατί οι υπότιτλοι αποθηκεύονται προσωρινά στο φάκελο του XBMC. Έχεις πρόβλημα και με ταινίες που βρίσκονται σε τοπικό δίσκο;

Μερικές φορές βέβαια οι υπότιτλοι δεν υπάρχουν στο site ακόμα και αν εμφανίζονται στη λίστα του addon.

πρόβλημα με τις ταινίες δεν έχω στο τοπικό δίκτυο ούτε σε streaming με το opensubtitles. το πρόβλημα το έχω με τους υπότιτλους από subs4free και subtitles gr. έχω εγκαταστήσει το addon script.xbmc.subtitles.zip του Lambda. στη σελίδα 277 είδα ότι προτείνει να εγκαταστήσουμε σε ανάλογο ερώτημα 2 αρχεία, τα script.xbmc.subtitles-frodo και script.module.mechanize-0.2.5 αποσυμπιεσμένα σε συγκεκριμένο φάκελλο. επειδή δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχους φακέλλους στο minix 5 που το έχω προσπάθησα να τα εγκαταστήσω σα ζιπαρισμένα addon αλλά δε γίνεται γιατί μου γράφει ότι δεν έχουν τη σωστή δομή. μήπως ο Lambda ή κάποιος άλλος μπορεί να μου τα ανεβάσει ζιπαρισμένα σαν addon για να τα εγκαταστήσω; ευχαριστώ πολύ.

ποιο εννοείς φίλε μου; είμαι και λίγο άσχετος με το θέμα.

Μήπως το addon του lambda δεν λειτουργεί σε Android;

Όπως και να 'χει, το επίσημο addon έχει αυτές τις δύο υπηρεσίες όπως είπε ο avman. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

οκ ευχαριστώ πολύ. θα το ψάξω κι εγώ περισσότερο ή μπορεί να βοηθήσει και ο lambda. το addon με την τηλεόραση δουλευει κανονικά

ποιο εννοείς φίλε μου; είμαι και λίγο άσχετος με το θέμα.
Sytem\Settings>Addons>Get Addons>XBMC.org Addons>Subtitles
Εκει θα το βρεις. Τώρα που το σκέφτομαι, το script που βρήκες στην παλιά σελίδα δεν λειτουργεί σωστά πλέον.

Δοκιμάσατε και την επιλογή Greek (ISO) ?
Το πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση αλλα οτι δεν κατεβάζει τους υποτίτλους.

καλημέρα. έχει καταφέρει κάποιος να λύσει το πρόβλημα με το 1CHANNEL; έκανα αυτό που λένε στο forum για fix με το Maintenance, είδα ότι άλλαξε το λινκ που πρέπει, αλλά εξακολουθώ να παίρνω το ίδιο μήνυμα, σφάλμα αποτυχία sript plugin.video.1channel.
κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

άκυρο το έφτιαξα. ήθελε σε μένα τουλάχιστον διαγραφή, επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση, φιξάρισμα νεο και οκ.
καλημέρα. έχει καταφέρει κάποιος να λύσει το πρόβλημα με το 1CHANNEL; έκανα αυτό που λένε στο forum για fix με το Maintenance, είδα ότι άλλαξε το λινκ που πρέπει, αλλά εξακολουθώ να παίρνω το ίδιο μήνυμα, σφάλμα αποτυχία sript plugin.video.1channel.
κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

http://www.xbmchub.com/forums/register.php?referrerid=12768

θελω το λιγοτερο 50 εγγραφες μεχρι 30/06 για να μπω στην κληρωση για ενα πολυ καλο δωρο!η εγγραφη αφορα το καλυτερο φορουμ για το γνωστο xbmc,οποτε αν θελετε μπειτε απο το παραπανω λινκ
κ καντε μια απλη εγγραφη που ειναι χωρις καμμια χρεωση...Ευχαριστω!

καλησπέρα. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις εγγραφή ενός προγράμματος που βλέπεις μέσω XBMC; βλέπω π.χ. κάποια επεισόδια του Πουαρώ και θέλω να τα γράψω. γίνεται; τι χρειάζεται; ευχαριστώ.

καλησπέρα. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις εγγραφή ενός προγράμματος που βλέπεις μέσω XBMC; βλέπω π.χ. κάποια επεισόδια του Πουαρώ και θέλω να τα γράψω. γίνεται; τι χρειάζεται; ευχαριστώ.

Αν παρακολουθείς κάτι που είναι αποθηκευμένο με κάποιο τρόπο στο ιντερνετ από ένα γνωστό plugin π.χ. icefilms τότε έχεις δυνατότητα download. Αν παρακολουθείς live streaming π.χ. Live TV stream από το plugin του Lambda, τότε θα ήθελα και γω να μάθω πως!

Αν παρακολουθείς κάτι που είναι αποθηκευμένο με κάποιο τρόπο στο ιντερνετ από ένα γνωστό plugin π.χ. icefilms τότε έχεις δυνατότητα download.

Καλησπέρα. πώς γίνεται αυτό;

είσαι ωραίος, ευχαριστώ πολύ.
Όσο αφορά στο icefilms eπιλέγεις το link και με δεξί κλικ μπορείς είτε να το δεις, είτε να το κατεβάσεις, είτε και τα δύο ταυτόχρονα.
Η αρχική ρύθμιση του αριστερού κλικ σε ένα link είναι η αναπαραγωγή (watch) ,αλλά από τις ρυθμίσεις του πρόσθετου έχεις τη δυνατότητα να δώσεις επίσης download και watch & download.
Αντίστοιχες λειτουργίες υπάρχουν και σε άλλα αντίστοιχου είδους πρόσθετα video (όχι σε όλα)!

Απορια...

Ξαναστηνω το HTPC και εχω περασει Windows 7 SP1, updates και drivers εχοντας το συνδεδεμενο προσωρινα μονο μεσω VGA με ενα απλο PC monitor.
Αυτο βεβαια σημαινει οτι προς το παρον δεν εχω επιλογες εικονας και ηχου σχετικες με την εξοδο HDMI.

Αν στησω και το XBMC οπως ειμαι και μετα συνδεσω το HTPC στην κανονικη του θεση (δηλαδη με HDMI -> ενισχυτη -> TV) θα εχω καποιο θεμα με τις διαθεσιμες επιλογες εικονας και ηχου απο HDMI μεσα απο το XBMC;

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Γιατι να μην το κανεις με τις τελικες συσκευες συνδεδεμενες?

Last edited: