Sytem\Settings>Addons>Get Addons>XBMC.org Addons>Subtitlesποιο εννοείς φίλε μου; είμαι και λίγο άσχετος με το θέμα.
Το πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση αλλα οτι δεν κατεβάζει τους υποτίτλους.Δοκιμάσατε και την επιλογή Greek (ISO) ?
καλημέρα. έχει καταφέρει κάποιος να λύσει το πρόβλημα με το 1CHANNEL; έκανα αυτό που λένε στο forum για fix με το Maintenance, είδα ότι άλλαξε το λινκ που πρέπει, αλλά εξακολουθώ να παίρνω το ίδιο μήνυμα, σφάλμα αποτυχία sript plugin.video.1channel.
κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
καλησπέρα. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις εγγραφή ενός προγράμματος που βλέπεις μέσω XBMC; βλέπω π.χ. κάποια επεισόδια του Πουαρώ και θέλω να τα γράψω. γίνεται; τι χρειάζεται; ευχαριστώ.
Αν παρακολουθείς κάτι που είναι αποθηκευμένο με κάποιο τρόπο στο ιντερνετ από ένα γνωστό plugin π.χ. icefilms τότε έχεις δυνατότητα download.
Καλησπέρα. πώς γίνεται αυτό;
Όσο αφορά στο icefilms eπιλέγεις το link και με δεξί κλικ μπορείς είτε να το δεις, είτε να το κατεβάσεις, είτε και τα δύο ταυτόχρονα.
Η αρχική ρύθμιση του αριστερού κλικ σε ένα link είναι η αναπαραγωγή (watch) ,αλλά από τις ρυθμίσεις του πρόσθετου έχεις τη δυνατότητα να δώσεις επίσης download και watch & download.
Αντίστοιχες λειτουργίες υπάρχουν και σε άλλα αντίστοιχου είδους πρόσθετα video (όχι σε όλα)!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.