Εδώ και λίγες μέρες φαινέται το ίδιο το subz.tv να ανεβάζει links των υποτίτλων του στο subs4series (αδελφάκι του subs4free).
Δεν ανεβάζει τον υπότιτλο αλλά το link του στο subz.tv
http://www.subs4series.com/subtitles-by-Subz.TV.html
Το πρόβλημα που είχα με την αναζήτηση του subz.tv (πρώην subs.gr) πλέον λύνεται.
Αναζήτηση του υπότιτλου στο subs4series και κατεβασμά του από το subz.tv
Το service μάλλον θα είναι έτοιμο με το νέο έτος, λόγω των Χριστουγέννων και της πολυπλοκότητας του.![]()
@ lambda
Μολις τωρα πηγα να κανω update στα Videos , και γραφει οτι update failed?
Υπαρχει αιτια?
Ευχαριστω ............
Πρεπει να εκανα ματσολα.
Κατεβασα την εκδοση 1.0.2 , και θα ενημερωσω
εμένα μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση και την έκανε κανονικά. είναι εντάξει ή χρειάζεται να περάσω από την αρχή το νέο repo που δίνει ο lambda παραπάνω;
Παράδειγμα έχω αυτήν την στιγμή ενα επεισόδιο υπάρχουν τα subs στο subs4series για πολλές εκδόσεις από rip ομάδες.. αλλά όταν πατάω στο xbmc και κάνει download δεν τα κατεβάζει λογικά γιατί δεν τα δείχνει καθόλου και από ότι είδα το link από το subs4series κάνει redirect στο subz.tv και ίσως εκεί οφείλετε το πρόβλημα..
Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει θα ήμουν ευγνώμων..
thanks..
lambda προτεινω αν εχεις χρονο κ ορεξη κανε addon για καποια site οπως To onlinefilmer,tvtherapy,onlinestreamer,taininiesonline Κτλ.
Κομφιρμαρω , οτι παιζει ΝΕΤ , αλλα ΕΡΤ3 γιοκ
Αρχοντα , εχεις δικαιο , τωρα ειναι ΟΚη ET3 παίζει από veetle και το link είναι δυναμικό, δηλαδή δημιουργείται κάθε φορά καινούργιο, δεν παίζει να θέλει αναβάθμιση. Απλά όταν το προσπάθησες ήταν off, τώρα που το κοίταξα παίζει κανονικά.
Γεια σου Μιχαλη , απο το New York City.Lambda εχεις κατι παραπανω απο τις ευχαριστιες μου και πιστευω και πολλων ελληνων που ζουν εκτος Ελλαδας. Τα addons σου ειναι απο τους σημαντικοτερους λογους που εστησα HTPC με XBMC.
Να εισαι καλα!
Μιχαλης
Που μπορω να κοιταξω , ποια εκδοση εχω?
Γιατι αλλου γραφει version 2.0.0 , και αλλου 3.0.0
Μηπως κοιταω , αλλα αντ'αλλων?
Lambda εχεις κατι παραπανω απο τις ευχαριστιες μου και πιστευω και πολλων ελληνων που ζουν εκτος Ελλαδας. Τα addons σου ειναι απο τους σημαντικοτερους λογους που εστησα HTPC με XBMC.
οριστε http://www.subs4series.com/greek-su...-devil-hdtv-x264-lol-720p-hdtv-x264-dimension
απλα αν ειναι εφικτο να φτιαχτει διοτι με nzb και ολα αυτοματα ειναι τρομερο να υπαρχουν και subs απο το να τα κατεβαζει καποιος manually..
ευχαριστω και παλι!
Αυτά είναι οι versions των addons, αυτό θα το δεις στον addon browser.
Να ξέρεις ότι έχω "κατασκόπους" στη Νέα Υόρκη που τεστάρουν τα addons.
Μόλις με ενημέρωσε φίλος που ζει εκεί ότι τα νέα streams των πανελλαδικών καναλιών στο Hellenic TV δουλεύουν και εκτός Ελλάδος. Δεν έχω ανεβάσει την έκδοση αυτή ακόμη. Σύντομα θα μπορείς να βλέπεις και Alpha.
το link του υπότιτλου είναι
http://www.subz.tv/infusions/pro_download_panel/download.php?did=18194
αν δεις στη σελίδα αυτή γράφει
Διαθέσιμες εκδόσεις:
προφανώς για να βγάλουν fixed υπότιτλο, ο πρώτος ήταν προβληματικός.
- 03/09/2013 18:03 - 1-11 Fixed - Κατέβασε (182.24kB - )
- 03/09/2013 16:55 - HDTV.x264-LOL + 720p.HDTV.X264-DIMENSION - Κατέβασε (31.84kB - )
Τώρα που το δοκίμασα τον κατεβάζει κανονικά.
Ευχαριστω , το βρηκα.Αυτά είναι οι versions των addons, αυτό θα το δεις στον addon browser.
Πως βρίσκουμε την έκδοση του addon browser ??Ευχαριστω , το βρηκα.
Ειναι η εκδοση 1.0.2
Καλα που εισαι και εσυ και ξεστραβωνομαι .................
Settings\Add-Ons\Get Add-ons\Lambda's XBMC AddonsΠως βρίσκουμε την έκδοση του addon browser ??
Μία ερώτηση.. έχω μια σειρά την XII The Series Pilos s01e01 πατάω να βρω subs Και λεει Not found στο subs4series ενώ όταν κάνω search στο site υπάρχουν κανονικά.. γιατί δεν τα βγάζει στο xbmc σαν result ομως και λεει not found? :S
Καλησπερα παιδια :smile:, θελω την βοηθεια σας ......
Να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη, αν εχει ειπωθει, αλλα καταλαβαινετε οτι 360 σελ. για διαβασμα ειναι πολλες......
Λοιπον εγκατεστησα πριν λιγες μερες το xbmc σε win7 στο pc κι εχω το εξης προβλημα:
Οτι (κι απο οπου 1channell, hellenic tv, simmply movies κτλ) ταινια ή streaming (sportdevil κτλ) κι αν βαλω να δω, δεν εχω εικονα......
Υποτιτλους, μενου εμφανιζει κανονικα, αν τωρα την κλεισω απο το Χ χωρις να πατησω stop πριν (χωρις δηλ. να σταματησω την ταινια),
η ταινια φενεται να παιζει κανονικα στο φοντο (πισω απο τα μενου κτλ), αν την βαλω να παιξει ομως σε πληρη οθονη, χανεται ......
Επαιξα με τις ρυθμισεις, αλλα δεν καταφερα τιποτα :frown: .....
Settings/Videos/Playback -> "Allow Hardware Acceleration (DXVA2)" = off
Settings/Videos/Playback -> "Adjust display refresh rate to match video" = off
Settings/Videos/Playback -> "Sync playback to display" = disabled
Settings/System/Video ouput -> "Use a fullscreen window rather than true fullscreen" = enabled
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.