Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ερωτησις προς ολους , αλλα κυριως για τον lambda

Το addon του lambda , το βαζουμε στο XBMC , μονο απο downloading ZIP , η μπορουμε να το κατεβασουμε κατευθειαν μεσω XBMC\Add ons?

Ερωτησις προς ολους , αλλα κυριως για τον lambda

Το addon του lambda , το βαζουμε στο XBMC , μονο απο downloading ZIP , η μπορουμε να το κατεβασουμε κατευθειαν μεσω XBMC\Add ons?
ναι φιλε μπορεις. add ons-install from zip file-fusion-most popular-muchmovieshd_simplyplayer-repository.lambda-1.0.3zip

ναι φιλε μπορεις. add ons-install from zip file-fusion-most popular-muchmovieshd_simplyplayer-repository.lambda-1.0.3zip
Συνεπως απ'οτι καταλαβα , πρεπει πρωτα να καταβασω το ZIP του lambda , να το βαλω σε ενα folder σε οπιονδηποτε σκληρο , και μετα να το κανω extract μεσω του XBMC.

Συνεπως δεν γινεται install μεσω XBMC\ Add-ons κατευθεια...

Ενταξει και ευχαριστω ........................

σε android mk802 iiis με τη player μπορω αν δω μια playlist m3u και πωσ ?
συγνωμη παιδια αλλα πολλεσ οι σελιδεσ για διαβασμα:operator:

lamda

Φίλε lambda

καλησπερα και παλι.. σε μερικές σειρές πχ τώρα στο greys anatomys s10e06 μολις βγηκαν τα subs στο subs4series και subtitles.gr και καθώς υπάρχουν στην αναζήτηση κάνει download κανονικά αλλά δεν παίζουν οι υποτιτλοι.. αλλα αυτο γίνετε μερικές φορές αλλα αρκετές..

Επίσης κάτι που πρόσεξα μερικές φορές υπάρχουν subs αλλά στην αναζητηση δεν τους βρίσκει αυτό μου έγινε 1-2 φορές και κοιταξα και το filename και ήταν σωστά γραμμένο.. αν συμβει πάλι θα σας δώσω details ακριβώς για επεισόδιο και σειρά..

ευχαριστώ για τον χρόνο σου..

Last edited by a moderator:

Φιλε lamda εχεις κανει τρομερη δουλεια .. υπαρχει καπου να σου κανουμε donation ( αν και οι ελληνες σπανια κανουμε αλλα το αξιζεις ) για αυτα που μας προσφερεις; και support δινεις και updates/upgrades..
thnx για αυτα που προσφερεις.. :)

συγχαρητήρια Lamda. συμφωνώ κι εγώ με το donate.

Άλλος ένας. Φοβερή δουλειά και θα έκανα donate

πλέον μπορείτε να με βρείτε και στο hub.
http://www.xbmchub.com/forums/much-movies-simply-player-addons/

στην υπογραφή μου εκεί θα βάλω donation, για εδώ δεν νομίζω.
Θα βρείτε και ένα καινούργιο addon, ονόματι Football Today.
Και θα έρθουν και άλλα ακόμη.:smile:

Φίλε lambda

καλησπερα και παλι.. σε μερικές σειρές πχ τώρα στο greys anatomys s10e06 μολις βγηκαν τα subs στο subs4series και subtitles.gr και καθώς υπάρχουν στην αναζήτηση κάνει download κανονικά αλλά δεν παίζουν οι υποτιτλοι.. αλλα αυτο γίνετε μερικές φορές αλλα αρκετές..

Επίσης κάτι που πρόσεξα μερικές φορές υπάρχουν subs αλλά στην αναζητηση δεν τους βρίσκει αυτό μου έγινε 1-2 φορές και κοιταξα και το filename και ήταν σωστά γραμμένο.. αν συμβει πάλι θα σας δώσω details ακριβώς για επεισόδιο και σειρά..

ευχαριστώ για τον χρόνο σου..

To auto-downloading είναι λίγο περίεργο. Κάποια στιγμή θα το ξαναγράψω και θα κατεβάζει υπότιτλους χρησιμοποιώντας απευθείας το xbmc subtitles. Τις μέρες αυτές διορθώνω κάποια θέματα στο simply όσον αφορά τα metadata των σειρών και μετά πάμε για νέα addons.

Όποιος χρησιμοποιούσε κάποια addons που δεν υπάρχουν πια στο hub μπορώ να του προτείνω κάποιο αντίστοιχο.
Υπάρχουν και clean εκδόσεις ορισμένων.:jester:

ευχαριστω για ολα θα κοιταω κ το αλλο forum.. και εβελπιστω να βρεις χρονο να φιξ το downloading

hi lambda!στο hellenic toons Μπορω να προσθεσω απο μονος μου σειρες κ ταινιες?αν ναι ποιο αρχειο τροποποιω?

υ.γ εχω κ πολλα παιδικα ταινιες-σειρες.αν μπορω με καποιο τροπο να εμπλουτισουμε το addon Σου πες μου:2thumb22sup:

Last edited:

είναι ευχάριστο που ζούμε μαζί την άνοδο ενός δικού μας ανθρώπου μέσα απο το xbmc. Παντού υπάρχει ένας Έλληνας. Βέβαια το βλέπω σαν καλή είδηση να δεχτείς και βοήθεια στον εμπλουτισμό του repo σου απο άλλους που θα προσφερθούν. Απο εκεί και πέρα η τελευταία κόντρα που ξέσπασε στο xbmchub με αποτέλεσμα να διασπαστή ένα καλό κομμάτι του σε άλλο στρατόπεδο, νομίζω πως σε εμάς τους απλούς χρήστες μόνο καλό θα κάνει (μελλοντικά , γιατί προς την ώρα έχω αρκετά προβλήματα).

μηπως θα μπορουσε καποιος να μας δωσει αναλυτικες οδηγιες για εγκατασταση xbmc σε enigma2 στα ελληνικα ,γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.
ευχαριστω.

Καλησπερα
Εχω ενα αρχειο m3u απο iptv μπορειτε να βοηθησετε πως μπορω να παιξω αυτο το αρχειο
Ευχαριστω

βλ. μήνυμα 3748, σελ. 375
Καλησπερα
Εχω ενα αρχειο m3u απο iptv μπορειτε να βοηθησετε πως μπορω να παιξω αυτο το αρχειο
Ευχαριστω