ναι φιλε μπορεις. add ons-install from zip file-fusion-most popular-muchmovieshd_simplyplayer-repository.lambda-1.0.3zipΕρωτησις προς ολους , αλλα κυριως για τον lambda
Το addon του lambda , το βαζουμε στο XBMC , μονο απο downloading ZIP , η μπορουμε να το κατεβασουμε κατευθειαν μεσω XBMC\Add ons?
Συνεπως απ'οτι καταλαβα , πρεπει πρωτα να καταβασω το ZIP του lambda , να το βαλω σε ενα folder σε οπιονδηποτε σκληρο , και μετα να το κανω extract μεσω του XBMC.ναι φιλε μπορεις. add ons-install from zip file-fusion-most popular-muchmovieshd_simplyplayer-repository.lambda-1.0.3zip
σε android mk802 iiis με τη player μπορω αν δω μια playlist m3u και πωσ ?
συγνωμη παιδια αλλα πολλεσ οι σελιδεσ για διαβασμαperator:
Φιλε lamda εχεις κανει τρομερη δουλεια .. υπαρχει καπου να σου κανουμε donation ( αν και οι ελληνες σπανια κανουμε αλλα το αξιζεις ) για αυτα που μας προσφερεις; και support δινεις και updates/upgrades..
thnx για αυτα που προσφερεις..![]()
συγχαρητήρια Lamda. συμφωνώ κι εγώ με το donate.
Άλλος ένας. Φοβερή δουλειά και θα έκανα donate
Φίλε lambda
καλησπερα και παλι.. σε μερικές σειρές πχ τώρα στο greys anatomys s10e06 μολις βγηκαν τα subs στο subs4series και subtitles.gr και καθώς υπάρχουν στην αναζήτηση κάνει download κανονικά αλλά δεν παίζουν οι υποτιτλοι.. αλλα αυτο γίνετε μερικές φορές αλλα αρκετές..
Επίσης κάτι που πρόσεξα μερικές φορές υπάρχουν subs αλλά στην αναζητηση δεν τους βρίσκει αυτό μου έγινε 1-2 φορές και κοιταξα και το filename και ήταν σωστά γραμμένο.. αν συμβει πάλι θα σας δώσω details ακριβώς για επεισόδιο και σειρά..
ευχαριστώ για τον χρόνο σου..
ευχαριστω για ολα θα κοιταω κ το αλλο forum.. και εβελπιστω να βρεις χρονο να φιξ το downloading
Ευχαριστώ. Πού το βρίσκουμε;
Καλησπερα
Εχω ενα αρχειο m3u απο iptv μπορειτε να βοηθησετε πως μπορω να παιξω αυτο το αρχειο
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.