Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Διαβάζω εδώ ότι στη ρύθμιση Acceleration > Decοding Method είναι καλύτερα να επιλέξω Software, αντί για Hardware accelerated/DXVA2.
Τί γνώμη έχετε;
Τρέχω το Kodi σε ισχυρό PCάκι (στο NUC με τον i5 / Intel HD Graphics 5000, σε 1080p TV μέσω ενισχυτή/passthrough) που νομίζω ότι δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει το βάρος της Software ρύθμισης...
Με DXVA2 που έχω τώρα το βάρος στην CPU είναι μεταξύ 0% και 3%! Τίποτα δηλαδή...
Τί πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έχει το "Software" και τί το "DXVA2";;
Επίσης τί επιλέγετε στο Acceleration > Render Method (Auto detect, Software, Pixel Shaders, DXVA, DXVA-HD);;
Βοηθήστε λίγο παιδιά, είναι οι πιο σημαντικές ρυθμίσεις αυτές!
Ευχαριστώ...
Στις ρυθμίσεις βίντεο τι έχετε βάλει;
Τις παρακάτω τις βρίσκετε σωστές;
Decoding....DXVA2
Deinterlacing...DXVA Best
Scaling...DXVA
Rendering...DXVA-HD
Χρόνια Πολλά!
Διαβάζω εδώ ότι στη ρύθμιση Acceleration > Decοding Method είναι καλύτερα να επιλέξω Software, αντί για Hardware accelerated/DXVA2.
Τί γνώμη έχετε;
Τρέχω το Kodi σε ισχυρό PCάκι (στο NUC με τον i5 / Intel HD Graphics 5000, σε 1080p TV μέσω ενισχυτή/passthrough) που νομίζω ότι δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει το βάρος της Software ρύθμισης...
Με DXVA2 που έχω τώρα το βάρος στην CPU είναι μεταξύ 0% και 3%! Τίποτα δηλαδή...
Τί πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έχει το "Software" και τί το "DXVA2";;
Επίσης τί επιλέγετε στο Acceleration > Render Method (Auto detect, Software, Pixel Shaders, DXVA, DXVA-HD);;
Βοηθήστε λίγο παιδιά, είναι οι πιο σημαντικές ρυθμίσεις αυτές!
Ευχαριστώ...