Ναι,αυτο ειναικατσε κατι μου θυμιζει αυτο...αυτη ειναι μια μινι σειρα με τον τομ χανκς? οχι οτι εχει σημασια , αλλα νομιζω μου εκανε και μενα μπερδεμα , αν λεμε την ιδια σειρα
Ναι,αυτο ειναι
@ Lamosas
Δηλαδη το πρωτο Band of brothers/season 1/1/s01e01 - curahee.mkv
Και το δευτερο-τριτο πως? Το ιδιο?
Θα κοιταξω να το κανω ετσι και θα σου πω αυριο Ευχαριστω............
Καλησπερα σε ολους σας.ΤV Shows\Band of Brothers\Seaon 01\s01e01.mkv
------------------------------------\s01e02.mkv
------------------------------------\s01e03.mkv
μετα την άλλη σεζον
TV Shows\ΤV Shows\Band of Brothers\Seaon 02\s02e01.mkv
----------------------------------------------\s02e02.mkv
etc
βλεπε στο tvdb.com το ακριβές όνομα της σειράς.
μερικες σειρές οπως το Battlestar Gallactica θελουν και χρονολογια
Κωστα καλησπερα.Νομιζω το βρηκα.Τα περνας μεν σωστα αλλα δεν εχεις κανεις scan στο library tv shows.Μαλλον αφαιρω το <μαλλον> και ειμαι σιγουρος , εφοσον στο βρισκει στο videos.Γιατι εφοσον του εχεις πει (πατωντας c στο videos/tv shows/set content) οτι ο φακελλος αυτος ειναι τιβι , θα στα εδειχνε στο tvshows εστω και με λαθος εξωφυλλο.Επισης δεν εχεις τσεκαρει και την αυτοματη ενημερωση.
Περιμενω να μου πεις <ζιλμερ θεε , ολυμπιακε , ειχες δικιο)
Ναι,του εχω βαλει αυτοματη ενημερωση μολις μπαινω στο XBMC αλλα τιποτα..........ok το scrapper στο βγαζει-οταν το επιλεγεις του πατας αυτοματη ενημερωση? δεν γινεται να δουλευει σε ολους και σενα να μην δουλευει! Κατι γινεται
Κωστα καλησπερα.
Εαν κανω Set content\TvShows\μου βγαζει scrapper The TVDB οπου εκει δεν αναγνωριζει τιποτε.
Εαν βαλω set content\Movies\ μου βγαζει δυο scrappers
The movieDB - IMDB . Με τον δευτερο μου τα βρισκει τα εργα, τα παιζει αλλα δεν μου βγαζει το TvShows στην ΗΟΜΕ SCREEN
Οσο για το τελευταιο αστο καλλιτερα γιατι εγω ειμαι οριτζιναλ Μικρασιατης.
Καταλαβες ,και τα παραπονα στο ΜΠΟΥΛΗ τον προεδραρα. Χα Χα Χα Χα
Ναι,του εχω βαλει αυτοματη ενημερωση μολις μπαινω στο XBMC αλλα τιποτα..........
Kαλησπερα σε ολους σας
@ leo06
Μονο αυτη τη σειρα εχω που να μην την ειχα.Και δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο.Μονο για μπουγιο τα εβαλα
@ Αυγερινε
Θα το κοιταξω και θα σου πω αργοτερα
ΝΑΙ. Εχω κατηγοριοποιησει ολα τα εργα σε διαφορες κατηγοριες.και την έχεις βάλει μαζί με τις υπόλοιπες ταινίες?
ΝΑΙ. Εχω κατηγοριοποιησει ολα τα εργα σε διαφορες κατηγοριες.
Δηλ. Western-Epic-Drama κ.λ.π
Εκει εχω βαλει και αυτη τη σειρα και δουλευει αψογα οταν παω στα VIDEOS αλλα και στα MOVIES οπου εκει φυσικα φαινονται ολες οι ταινιες μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.