Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Εδω και πολυ καιρο ψαχνω να κανω κατι πολυ απλο και συναμα δυσκολο ή αδυνατο απ οσο εχω καταλαβει.

Θελω στα info της ταινιας να εμφανιζεται καπου ο ελληνικος τιτλος της (πχ στο πεδιο original movie title).
Χρησιμοποιω το universal movie scraper και ο μονος τροπος ειναι να διαλεξω ως prefered title language τα Ελληνικα,
ετσι ομως θα εμφανιζονται σαν η βασικη γλωσσα της ταινιας.

Υπαρχει καποια τετοια δυνατοτητα εστω και με καποιο addon αφου θα εχω παρει τις πληροφοριες ηδη απο την ταινια με το scraper;

Αλλαζεις τις ρυθμίσεις του scraper, καταργεις την πηγή και την ξαναβαζεις. Ο ποιο εύκολος τρόπος που μου έρχεται
Αστο άκυρο τώρα κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις

Παιδιά μιας και το genesis μας χαιρέτισε και υπολειτουργεί είπα να βάλω το salts που προτείνει αρκετός κόσμος.το πρόβλημα είναι ότι 9/10 φορές μου βγαζει link resolve failed. Πχ true detective .Τι πρέπει να κάνω;έχετε κάποιο άλλο αξιόλογο addon κυρίως με πολύ καλή ποιότητα;και το pulsar που είχα και ήταν πολυβκαλο γιατί δούλευε με τορεντ άρχισε να μην δουλεύει..έχει κάτι παρόμοιο;

Πάντως το Velocity που ειναι νέο και προτάθηκε πριν λίγες μέρες, ειναι πολύ καλό. Έχει μεγάλη ποικιλία και εύχρηστο μενού. Έχει στην ουσία λινκ και απο αλλά addons, όπως το 9movies. Μέχρι στιγμής ειναι η πρώτη μου επιλογή. Αν δε βρω καποια ταινία, τότε πάω σε άλλα (Phoenix, xmovies8, Pulsar)

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

To Salts είναι τελικά πολύ καλό, απλά έχει πιο ιδιότροπες/δύσκολες ρυθμίσεις σε σχέση με του genesis. Ίσως εκεί να οφείλεται και η βιωσιμότητά του, ότι αυτό απωθεί αρκετούς χρήστες που βαριούνται/δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν.
Η beta version που χρησιμοποιώ πάντως τώρα που το συνήθισα τα πάει πολύ καλά.
Η stable αργεί να ανανεωθεί, γι'αυτό έχει και πολλά dead links.

Από torrent streaming addons προτείνω torrenter v2, σαν το μόνο που συντηρείται πλέον (afaik).
Ψιλοάθλια μενού μεν, αλλά λειτουργεί μια χαρά και έχει αρκετά features.

Το πρόβλημα σου είναι ο τύπος αρχείων που υποστηρίζει η τηλεόραση σου.
Όχι το kodi

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έβαλες πρόγραμμα που συνδέεται στο ίντερνετ.
Σε ρωτάει το λειτουργικό αν πρέπει να το αφήσει να συνδέεται.
Αν εσύ θεωρείς ότι θές να συνδέεται κανονικά το πρόγραμμα σου απαντάς ναι. Αν όχι τι να σε πω.
Επίσης με usb τα παίζει όλα τα αρχεία η τηλεόραση, δεν έχει κανένα πρόβλημα, επίσης με Serviio......

To Salts είναι τελικά πολύ καλό, απλά έχει πιο ιδιότροπες/δύσκολες ρυθμίσεις σε σχέση με του genesis. Ίσως εκεί να οφείλεται και η βιωσιμότητά του, ότι αυτό απωθεί αρκετούς χρήστες που βαριούνται/δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν.

Από torrent streaming addons προτείνω torrenter v2, σαν το μόνο που συντηρείται πλέον (afaik).
Ψιλοάθλια μενού μεν, αλλά λειτουργεί μια χαρά και έχει αρκετά features.
Beta είναι από το beta repo σωστά?

Re: Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Δεν έχω καταφέρει να παίξω τίποτα σ' αυτό το addon. Στις Ρυθμίσεις του έχει μια επιλογή Auto-Configure αλλά δεν βοήθησε...

Μια χαρά παίζει το salts. Πλήρη αντικατάσταση του Genesis με μονο - τους αυτόματους υπότιτλους. Το κακό του είναι οι πολλές ρυθμίσεις, ότι είναι γενικά αργό, και αν το συνδέσεις με το library δεν τα πάει και πάντα καλά.
Πολλά Source όμως, και ο developer πραγματικά ασχολείται.

Μια χαρά παίζει το salts. Πλήρη αντικατάσταση του Genesis με μονο - τους αυτόματους υπότιτλους. Το κακό του είναι οι πολλές ρυθμίσεις, ότι είναι γενικά αργό, και αν το συνδέσεις με το library δεν τα πάει και πάντα καλά.
Πολλά Source όμως, και ο developer πραγματικά ασχολείται.
Εδώ είσαι 5 λεπτά υπόθεση https://seo-michael.co.uk/how-to-install-salts-stream-all-the-sources-for-xbmc-kodi/

Εγώ θέματα με το salts κατά βάση δεν έχω. Η σελίδα που δίνεις λινκ μαν σε έναν αρχάριο μόνο πως να κάνει την εγκατάσταση του addon σου λέει.
Αν πραγματικά θέλετε περισσότερα τότε σας προτείνω να επισκεφθείτε το Repo του salts η και το forum στο tvaddons

Το αστείο είναι που σου λέει τρέξε το autoconfigure και μετά τραβά φτιάξε ττην σειρά με τα Source με το χέρι.
Βγάζουμε και κάνα φράγκο από κάνα vpn

Λίγες φορές που το δοκίμασα χωρίς έξτρα ρυθμίσεις μια χαρά έπαιξε με βάση τον προηγούμενο οδηγό δεν ήθελε κάτι παραπάνω...

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πράγματι. Φταίει η χρήση ελληνικών στο όνομα χρήστη. Η αλλαγή του υπάρχοντος χρήστη με χρήση λατινικών χαρακτήρων, δεν λύνει το πρόβλημα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με τη δημιουργία εντελώς νέου χρήστη με λατινικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ πολύ!
καλησπερα να ρωτησω, αν το κανω αυτο με την δημιουργια νεου χρηστη τοτε υποχρεωτικα για να δω kodi πρεπει να μπαινω στα win 7 με τον νεο χρηστη που δημιουργησα ε? το kodi δεν θα υπαρχει μεσα στον παλιο χρηστη που εχω? τα λεω αυτα γιατι εχω win7 ελληνικα με ελληνικους χαρακτηρες στο ονομα χρηστη, το αλλαζω με λατινικους και παλι εχω προβληματα στην εγκατασταση των addons στο kodi.
ευχαριστω πολυ

Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Μπορείς να εγκαταστάσεις τα addons στον χρήστη με λατινικούς χαρακτηρες και μετά να αντιγράψεις τον φάκελο %usename%\appdata\roaming\kodi στον αντίστοιχο φάκελο στον δικό σου user.

Με το addon iplayer βλέπω τα live κανάλια bbc κλπ, αλλά όχι τις υπόλοιπες κατηγορίες... Υπάρχει κάποια έξτρα ρύθμιση που μου διαφεύγει;; Επίσης το live πρόγραμμα γίνεται να γίνει εγγραφή επιτόπου ή να η γίνει ακόμα καλύτερα προγραμματισμος;;;

Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Καλησπερα δηλ να φτιαξω νεο χρηστη με λατινικους χαρακτηρες να κανω login σ αυτον να κανω πληρες setup το kodi δεν εχει επιλογη στο setup να γινει εγκατασταση για ολους τους χρηστες και μετα να μπω στον κανονικο χρηστη που ειχα και βα κανω τη διαδικασια που λες; sorry αλλα δεν το καταλαβα καλα αν μπορεις σε παρακαλω να με κατατοπισεις λιγο
Σ ευχαριστω

Καλά στα έχει πει και Καλά το έχεις καταλάβει. Ο άλλος τρόπος είναι να μεταφερθείτε μόνιμα για όλα στο νεο χρήστη.

Ή να κάνεις portable installation σε κάποιο σημείο που δεν παρεμβάλλεται το username.

οκ παιδια θα το προσπαθησω σας ευχαριστω πολυ

Παίζε σε κανέναν το YouTube..... ; Να είναι logged in δηλαδή;;