Μμμμμ, χθες με τίποτα στο PC, tablet. Σήμερα έπαιξε στο ταμπλετ με την διαδικασία του δικουμου api. Θα δοκιμάσω το απόγευμα πάλι στο PC...Μια χαρά παίζει.απο εδω
Το κατάφεραΤα live stream ή μη συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να γράψω 2-3 από τον iplayer bbc γίνεται;; Δεν έχω βρε κάτι..
καλησπερα κ ευχαριστω για την απαντηση, να ρωτησω οταν το κανω αυτο μετα που θα βρω τη συντομευση του kodi ωστε να το ξεκινησω απο τον χρηστη που θελω αφου δεν φαινετε καν εγκατεστημενο εκειΔεν ξερω αν το ελυσες το προβλημα, αλλα αυτο που λεω ειναι οτι το kodi οτι setup φτιαξεις το αποθηκευει μεσα στο φακελο %ονομα χρηστη%\appdata\roaming\kodi. Οποτε πολυ απλα φτιαχνεις εναν τοπικο χρηστη με ονομα kodi π.χ., κανεις εγκατασταση το kodi, το ρυθμιζεις πως θες και τελος αντιγραφεις τον φακελο στον χρηστη που χρησιμοποιεις.
Δεν έχει σημασία εγώ τα έχω όλα 64μπιτα. Αν σε ενδιαφέρει μόνο για ασυμπιεστο δεν χρειάζεται όλη η διαδικασία το vlc είναι αρκετό. Πας view και κλικ advanced controls και εμφανίζεται το record κουμπάκι![]()
καλησπερα αρα λοιπον να τα παρω λιγο απ την αρχη ξεκινω και εγκαταστω το kodi και στους δυο χρηστες μετα παω σ αυτον με τ αγγλικα και στηνω το kodi απ την αρχη με ολα τα addons repos και οτι αλλο θελω και δουλευει οκ μετα μπαινω στον χρηστη που θελω (ελληνικοι χαρακτηρες) και παιρνω τον φακελο του χρηστη (αγγλικοι χαρακτηρες) απο %usename%\appdata\roaming\kodi και τον κανω επικολληση και αντικατασταση στον αντίστοιχο του (ελληνικοι χαρακτηρες). απο κει κιαι περα θα μπαινω μονιμα με τον χρηστη αυτον και οτι και να προσθεσω πλεον καινουργια addons κτλ θα ειναι οκ δεν θα ξανασχοληθω με τον αγγλικο χρηστη που δημιουργησα και δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι? sory για τη ζαλαδα απλα για να μην κανω φορματ και ολα απ την αρχη...Εννοείται ότι θα το εγκαταστήσεις και στον δικό σου χρήστη για να ενημερώσει το registry και να βάλει όλα τα αρχεία στα windows, το fusion addon έχει πρόβλημα μόνο στο να εγκατασταθεί και γι' αυτό το στήνεις στο χρήστη με το αγγλικό όνομα και το αντιγράφεις στον δικό σου χρήστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.