Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

μια ερώτηση παιδιά...

στο μαμά σκιν του kodi δίπλα από τον τίτλο ενός αρχείου ταινίας εάν ΔΕΝ το έχεις δει όλο και ένα εικονίδιο που στο δείχνει αυτό. ότι δεν το έχεις δει ΌΛΟ. επειδή μου αρέσει το σκιν AEON MQ σε αυτό υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; γιατί απλά δείχνει ένα τσεκ εάν το έχεις δει ΌΛΟ. στα μισοτελειωμενα δεν δείχνει τίποτα.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ψάξε στις ρυθμίσεις του σκιν

Απάντηση: Re: Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

μια ερώτηση παιδιά...

στο μαμά σκιν του kodi δίπλα από τον τίτλο ενός αρχείου ταινίας εάν ΔΕΝ το έχεις δει όλο και ένα εικονίδιο που στο δείχνει αυτό. ότι δεν το έχεις δει ΌΛΟ. επειδή μου αρέσει το σκιν AEON MQ σε αυτό υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; γιατί απλά δείχνει ένα τσεκ εάν το έχεις δει ΌΛΟ. στα μισοτελειωμενα δεν δείχνει τίποτα.

δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ θες αν δεν το έχεις δεί όλο να μη σου δείχνει εικονίδιο;

με τη μπάρα επάνω στον τίτλο πάτα το W δύο φορές να αλλάξει το status

παιδιά το βρήκα! είχα το Aeon MQ 8 skin αλλά ήθελε και το multi mod από το φόρουμ του kodi. μετά στην εμφάνιση πρέπει να επιλέξουμε την LIST 3D!
βέβαια εάν ξέρει κάποιος με την WIDE εμφάνιση εάν γίνεται αυτό;

επίσης εάν θυμάμαι με το μαμά σκιν το έχει αυτό το εικονίδιο αλλά το Aeon MQ 8 είναι πανέμορφο.

Re: Απάντηση: Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Όχι..
Θέλει το εικονίδιο δίπλα στον τίτλο να του γράφει σε πιο λεπτό άφησε την ταινία στην μέση.
Δυστυχώς δεν θυμάμαι που είχε την ρύθμιση.
βασικά όχι πιο λεπτό αλλά να φαίνεται ότι το έχω μισοδει! (υπάρχει άραγε κάπως να φαίνεται και σε ποιο λεπτό το άφησες;)

Απάντηση: Re: Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

επίσης εάν θυμάμαι με το μαμά σκιν το έχει αυτό το εικονίδιο

ναι το έχει, όπως και σε όλα τα skins που εγώ έχω χρησιμοποήσει μέχρι τώρα.
Για το aeon όμως δεν ξέρω. Είμαι της ακριβώς αντίθετης φιλοσοφίας, έχω καταλήξει στο BOX

Re: Απάντηση: Re: Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

ναι το έχει, όπως και σε όλα τα skins που εγώ έχω χρησιμοποήσει μέχρι τώρα.
Για το aeon όμως δεν ξέρω. Είμαι της ακριβώς αντίθετης φιλοσοφίας, έχω καταλήξει στο BOX
για να το δω αυτό το box...

Ρίξτε μια ματιά και στο Amber. Μου φαίνεται πολύ λειτουργικό και ελαφρύ.
για να το δω αυτό το box...

μπα τα είδα και τα 2 αλλά είναι πολύ απλά σαν το μαμά. ναι το Aeon έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά είναι ωραίο στο μάτι! γούστα βέβαια!

Καλησπερα στη παρεα , θα ηθελα τα φωτα σας για ενα θεμα που αντιμετωπιζω , ενω κανω streaming απο το kodi στον υπολογιστη στο kodi στην τηλεοραση , δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι , και εκτος αυτου στη τηλεοραση το kodi δεν μου δειχνει τον τιτλο της ταινιας η του επεισοδιου αλλα μια σειρα απο αριθμους και γραμματα , πασα βοηθεια ευπροσδεκτη , ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να μεταφέρω την library των ταινιών/σειρών που έχω στο PC, σε ένα Android TV Box.

Στο PC έχω κάνει export σε separate files τα σχετικά .nfo που αποθηκεύονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία/σειρά, μαζί με το σχετικό artwork που έχω κατεβάσει τοπικά με το Artwork Beef.

To path όλων των αρχειων είναι σε δικτυακή τοποθεσία που δεν αλλάζει (δηλ. είναι το ίδιο για όλες τις συσκευές)...

Ποιο ή ποια αρχεία πρέπει να κάνω copy από το PC; Και που να τα κάνω paste στο Boxάκι;

Ένα απλό copy-paste του \userdata\Database\MyVideos116.db από το PC στον αντίστοιχο userdata φάκελο του TV Box αρκεί;
Θα χρειαστεί και κάτι άλλο;

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να μεταφέρω την library των ταινιών/σειρών που έχω στο PC, σε ένα Android TV Box.

Στο PC έχω κάνει export σε separate files τα σχετικά .nfo που αποθηκεύονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία/σειρά, μαζί με το σχετικό artwork που έχω κατεβάσει τοπικά με το Artwork Beef.

To path όλων των αρχειων είναι σε δικτυακή τοποθεσία που δεν αλλάζει (δηλ. είναι το ίδιο για όλες τις συσκευές)...

Ποιο ή ποια αρχεία πρέπει να κάνω copy από το PC; Και που να τα κάνω paste στο Boxάκι;

Ένα απλό copy-paste του \userdata\Database\MyVideos116.db από το PC στον αντίστοιχο userdata φάκελο του TV Box αρκεί;
Θα χρειαστεί και κάτι άλλο;

Απαντάω μόνος μου :P

Nαι τελικά χρειαζεται μόνο ένα copy του MyVideos116.db και paste στον αντίστοιχο φάκελο του TV Box (συγκεκριμένα /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/Database)
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει πρώτα export της library σε separate files ώστε να δημιουργηθούν τα .nfo δίπλα από την κάθε ταινία-σειρά...

Είμαι καινούριος στο kodi, το πέρασα στο Mi Box S και εγκατέστησα το The Crew build, με AEON MQ 8 skin.

Θέλει να ψαχτώ και να βρω πως θα κάνω την εφαρμογή να μου εμφανίζει εικόνες/posters και πληροφορίες για τις σειρές και τις ταινίες που έχω μέσα στον εξωτερικό σκληρό μου, και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ορίσω να παίζουν τα .mkv αρχεία με εξωτερικό media player, τον MX Player που έχω εγκατεστημένο.

Έκανα search στο thread και είδα ότι μπορεί κάποιος να το κάνει σε υπολογιστή.
Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει και στο Android;

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Το Kodi παιζει τα παντα, γιατι να βαλεις το MX?
Τον MX Player τον έχω αγορασμένο από τέλη του 2010 που πήρα το πρώτο Android κινητό, είναι ο αγαπημένος μου player και τον εγκαθιστώ σε όλες μου τις συσκευές.
Όπως έγραψα, με kodi δεν ασχολήθηκα ποτέ, τον MX player όπως καταλαβαίνεις τον έχω ήδη εγκατεστημένο στο box γιατί με αυτόν βλέπω τις ταινίες/σειρές, και είχα στο μυαλό μου να ψάξω να δω αν γίνεται να ανοίγει τα .mkv με τον MX Player.
Δεν έχω δει καν πως είναι ο build in player, αν διαβάζει αυτόματα τους .srt υπότιτλους, και διάφορα άλλα. ;)

Σε συζητήσεις στο παρών thread, γιατί υπάρχουν χρήστες που θέλουν να βλέπουν τα αρχεία τους με kmplayer για παράδειγμα, αφού το kodi παίζει τα πάντα;

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Το Kodi παιζει τα παντα, εσωτερικους (pgs) και εξωτερικους υποτιτλους, true-hd atmos

Αν αυτα τα ανοιγει το MX ή το kmplayer, πασο