ναι εχει αναβαθμισθει, αλλα πρεπει να διαγραψεις αυτο που εχεις και να κατεβασεις το matrix και να κανεις νεα εγκατασταση ( δεν γινεται με αναβαθμιση απο το 18.9 ).Μana Lab τα αναβάθμισαν σε kodi 19;
Με escape σε γυρίζει στο αρχικό μενούπαιδιά στο μαμά σκιν ενώ είμαστε μέσα σε ένα path /υπομενου σε μια ταινία υπάρχει γρήγορος τρόπος να γυρίσουμε σε πχ TV shows path ;τώρα πάω ολο πίσω πισω πίσω αρχικό μενού και από εκεί ξανά μπαίνω για να αλλάξω path. καμία ιδέα;
Μάλλον είναι από s4f που στους περισσότερους για να γίνει download πρέπει συμπληρώσεις captchaΌταν στο subtitles.gr βρίσκω υπότιτλο, τον επιλέγω, αλλά δεν κατεβαίνει. Τι μπορεί να φταίει? Είμαι με vpn
Δεν κατεβάζει κανέναν υπότιτλο. Γράφει failed to download subtitle. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Μέχρι πριν 2 μέρες κατέβαζε κανονικά!Μάλλον είναι από s4f που στους περισσότερους για να γίνει download πρέπει συμπληρώσεις captcha
escape ;εγώ λέω για το Nvidia shield που το έχω όχι σε pc!Με escape σε γυρίζει στο αρχικό μενού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.