Στις ρυθμίσεις screen του kodi ή στις ρυθμίσεις screen των windows ?Σχεδόν τυχαία ιδεα, αλλά Δοκιμασε να βάλεις το kodi σαν full screen κ αν είναι έτσι όρισε το σαν full window μήπως κ το διορθώσει. Είναι στις ρυθμίσεις screen
Στις ρυθμίσεις screen του kodi ή στις ρυθμίσεις screen των windows ?Σχεδόν τυχαία ιδεα, αλλά Δοκιμασε να βάλεις το kodi σαν full screen κ αν είναι έτσι όρισε το σαν full window μήπως κ το διορθώσει. Είναι στις ρυθμίσεις screen
Δυστηχώς δεν μου κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα αυτό.Άρα τη ζημιά την κάνουν τα windows που δεν αναγνωρίζουν ότι το kodi εκείνη την ώρα παίζει video.
Δεν ξέρω να σου πω πώς διορθώνεται αυτό, άμα βρεις άκρη πες μας κι εμάς.
Το πύο εύκολο που μπορείς να κάνεις, είναι να φτιάξεις ένα power plan που να μη σβήνει η οθόνη σε αδράνεια, και να αλλάζεις προφίλ όταν βλέπεις βίντεο. Υπάρχει κι ένα ωραίο προγραμματάκι που κάνει πιό εύκολη την αλλαγή, το PowerPlanSwitcher

Δυστηχώς δεν μου το τρέχει, βγάζει error, το κατέβασα και από αλλού, το κατέβασα και από το store των windows, μου βγάζει error.Μα δε θέλει εγκατάσταση, είναι portable. Απλά τρέχεις το exe.
Κάνε κλικ στο code, και μετά στο download zip.
Ξεζιπάρεις τα αρχεία σε ένα φάκελο που σε βολεύει, και τρέχεις το PowerPlanSwitcher.exe
Installation and Usage
- Installation
No installation process is needed, simply download all the files- Usage
- Before you start the program, make sure you've checked all configurations in setting.ini, especially if you're not a G14 user.
- Then double click on PowerPlanSwitcher.exe, you'll see the icon on task bar/tray.
- If you wish it to launch at startup, create a shortcut for PowerPlanSwitcher.exe, then put it in "Startup" folder (Win+R, enter shell:startup to enter the "Startup" folder)
View attachment 263868
Το full screen το βλέπω, το full windows οχι πως θα το ορίσω αυτο? από πού?Σχεδόν τυχαία ιδεα, αλλά Δοκιμασε να βάλεις το kodi σαν full screen κ αν είναι έτσι όρισε το σαν full window μήπως κ το διορθώσει. Είναι στις ρυθμίσεις screen
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.