HDMI. Αλλιώς δεν θα είχα ηχο και στα video.Τι ρυθμίσεις έχεις στο Settings>System>Audio Output?
Είναι on. Αλλά και που τα έκανα off, δεν έγινε τίποτε.DTS/AC3 capable receiver on ή off?
Το πρόβλημα το έχω ΜΟΝΟ με το XBMC και ίσως από την αρχή της εγκατάστασης. Μέχρι τώρα δεν το χρησιμοποιούσα για αναπαραγωγή MP3, παρά μόνο για video. Με άλλους Players παίζει κανονικά τα MP3, άρα δεν τίθεται θέμα προβλήματος της HDMI σχετικά με το σήμα PCM.To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η τηλεόραση σου έχει πρόβλημα με το σήμα PCM που βγάζει το HDMI.
Αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρόσφατα, κάνε μια επανεγκατάσταση του XBMC (κρατώντας το profile folder φυσικά)
Κανε κανα δυο πειράματα στις ρυθμίσεις του Audio output και στο audio settings.(τελευταια καρτελα)
Κοιταξε επισης στο menu των windows\sounds αν εχεις default το hdmi.
στο audio settings παιξε με τις ρυθμισεις πχ wasapi: digital HDMi /system default
μην σου βγαζει τον ηχο απο τις αναλογικες εξοδους απο μόνο του.
ειχα και γω τετοιο προβλημα.
<audio>
.....
<resample>48000</resample> <!-- Force a specific samplerate to be produced by paplayer to send to the audio hardware, i.e HDMI Audio is usually only capable of 48000. This doesn't work on XBox-->
.....
</audio>
...και να κάνω μετατροπή όλα τα mp3 σε αυτήν δειγματοληψία???? δεν μιλάμε για 10 και 100 τραγούδια. Μιλάμε για 500GB τουλάχιστον
Προφανώς δεν το έχω χρησιμοποιήσειΜάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το αρχείο advancedsettings.xml. Εκεί μπαίνουν οι "κρυφές" ρυθμίσεις του XBMC.
Η εντολή που ανέφερα απλα αλλάζει τον ήχο που δίνει το XBMC στα 48000Hz. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τα αρχεία σου.
Θα μπορούσες βέβαια να μετατρέψεις ένα ΜΡ3 σε 48kHz για να δεις αν εκεί είναι το πρόβλημα.
Portioli σε ευχαριστω πολυ
Κωστα σε χασαμε. Ποτε ληγει η απεργια?Portioli σε ευχαριστω πολυ
zilmer σου δουλεψε εντάξει?
φανταστικό έτσι? Εγω για μουσική εχω κλειστές οθονες/τηλεοράσεις
και τα δουλεύω ολα απο το τηλέφωνο.
απο οτι βλεπω εχει πολύ ωραια πραγματακια και για android.
πανεμορφα και το καλυτερο τσαμπα.
Εγω λογω iOs εβαλα αυτό xbmc commander Μικρό το κόστος αλλά πανέμορφο. Ξεφορτωθηκα εδώ και πολύ καιρό το remote που ειχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.