Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Θα τη βρεις στο System Info του XBMC
δεν μπορω να βρω την ip του XBMC
Θα τη βρεις στο System Info του XBMC
δεν μπορω να βρω την ip του XBMC
Οκ ευχαριστώ πολυ. Νταξ δεν υπάρχει η εφαρμογή !Θα τη βρεις στο System Info του XBMC
Οκ ευχαριστώ πολυ. Νταξ δεν υπάρχει η εφαρμογή !
Γεια σου ΑυγερινεΚώστα πως πάει το Zacate - XBMC δώσε μας κανένα update.
Γεια σου Αυγερινε
απο τον καιρο που το αγορασα , βασικα δεν το εχω κλεισει ακομα , αρα δεν εχω προβληματα θερμοτητας.
Το XBMC , παει σφαιρα ,σε οτιδηποτε αρχειο βιντεο αλλα και σε φωτογραφιες μεγαλυτερου μεγεθους (16mp) , απο μια καινουργια φωτογραφικη που πηρα.
Μονο κουφο σημειο (οχι προβληματικο ) ειναι καποια σπασιματακια , που πια δεν γινονται σε ολα τα mkv.Μιλαμε φυσικα , για 1-2 σπασιματα το πολυ σε μια ταινια και οχι παραπανω, αν και στις τελευταιες 5-6 ταινιες δεν παρατηρησα τιποτα.
Εν κατακλειδι
σε σχεση με το ποπκορν η εικονα ειναι ιδια , η κινηση ιδια, αλλα η σταθεροτητα παει στο ποπκορν.
Το GUI ομως παει στο XBMC με διαφορα ετη φωτος , πραγμα που με κανει να μην ξανασκεφτω media player μεχρι να ενσωματωθει κατι αναλογο στα mp.
Υ.Γ Liano ή κατι αλλο θα ειναι η φθινοπωρινη μου αναβαθμιση....μεχρι τοτε καλες βουτιες να εχουμε![]()
αυτοι εχουν σκοπο να δουλέψουν με vaapi ετσι?
Αλεξανδρε καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση.
Μιλαω για το SVP γιατι ειδα μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα εικονας αλλα μονο για 10-15" γιατι μετα κολλαγε και επρεπε να κλεινω-ανοιγω το XBMC.
Ελεγα (και θελω τη γνωμη σου) να επερνα αυτη τη καρτα με τα 2GB γιατι νομιζα οτι θα εχω ροη στην εικονα αλλα για να το λες εσυ κατι παραπανω ξερεις.
Ισως να θελω ισχυροτερο επεξεργαστη?
Απλως θελω να αγορασω μια αθορυβη καρτα γραφικων για να μην κουραζω τον Ι3
Αυτη η καρτα που γραφω ειναι παθητικη?
Βαγγελης
Αυγερινε καλημερα οπως και στους υπολοιπους.
Μην ζητας συγγνωμη που πεταγεσαι γιατι εισαι ενας απο την ιατρικη ομαδα που ξερουν καλα τα χειρουργικα εργαλεια.
Δηλ. για να συνοψιζουμε,με μια GT 430 θα μπορω να βλεπω ταινια με το SVP χωρις να κολαει η εικονα και να εχω συνεχη ροη του εργου?
Η δεν παιζει ρολο η καρτα γραφικων και χρειαζομαι ισχυροτερο επεξεργαστη?
Στο τελευταιο (επεξεργαστη) η ερωτησις μου ειναι φιλολογικη.
Και μια τελευταια ερωτηση. Με την καρτα γραφικων θα πεσει η CPU Usage?
Και ετσι θα ξεκουραζεται ο Ι3?
Ευχαριστω Βαγγελης................
Κωστα καλησπερα,τι κανεις?Πολύς λόγος για συνθέσεις και από ταινίες μεγάλη φτώχεια .... τεσπα..εγω έχω το πιο φτωχό σύστημα, αλλά δεν έχω δει προς το παρών ελειψη ισχύος ... Πεταμένα λεφτά μάλλον, αλλά και εγω στο τρυπακι ειμαι ! Προτείνω αναμονή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.