Τωρα βλεπω οτι σε μερικα γραφει PC1
Kαι απο οτι γραφει ο elupus Team-XBMC developer: Do you have auto refreshrate enabled? that will crash xbmc at times.
Ε αυτο το 24 εβλεπα τοτε
Αυτό το έγραψε πριν απο 15 μήνες, τότε η Dharma ήταν ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.
Να υποθέσω οτι δεν έχετε ενεργοποιημένο το "Adjust display refresh rate to match video" στα Video settings>Playback?
Καλησπερα σε ολους σας.
Επειδη εχει πεσει πολλη ραστωνη, λεω να σας δωσω λιγη τροφη.
Οταν βλεπω τηλεοραση μεσω XBMC,τα καναλια τα βλεπω μεσω Media Portal.
Mεχρι τωρα σκαναριζα τα καναλια με Location Greece και μου εδειχνε μεχρι σημερα τα κλασσικα καναλια της DIGEA.
Προηγουμενως αλλαξα Location Germany και (Ω...)του θαυματος ο δεκτης επιασε και τα ψηφιακα της ΕΡΤ και της NOVA ασχετα εαν εκει (NOVA) δεν βλεπω εικονα. Επισης μου βρηκε και τα ραδιοφωνικα καναλια.
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Βαγγελης......................
Α και κατι που δεν καταλαβαινω: εχω amd e350 και εβαλα και pci ati 5570. Ολα τα σκιν τα τρεχει νερο. Εικονα.,κινηση μια χαρα. Στα dropfiles βγαζει οταν ξεκινα απο 2εως 4, δηλαδη μια χαρα. Στην διαρκεια της ταινιας και οχι παντα βλεπεις κατι σαν να χανει καρε. Αυτο ομως δεν καταγραφεται στα drop. Το ερωτημα ειναι γιατι? Επισης διπλα απο τα drop γραφει pc: αυτο τι μετραει? Αν και αυτο ακομα δεν αλλαζει,απλα ρωτω ακαδημαικα. Ψαχνω με λιγα λογια να δω αν φταιει η τηλεοραση μου,γιατι κατι τετοιο μου βρωμαει
εχει καταφερει κανεις να περάσει ειτε στο media browser η στο xbmc custom icons στα μενου? οπως εχει το Popcorn αλλα οχι τις κλασσικες θηκες , δικά μου που εχω φτιαξει εγω. Πχ μια ηλεκτρικη κιθαρα μικρή πάνω απο τη μουσική, ενα τηλεκοντρολ πάνω απο τα tv shows κτλ...
γεια οποιον ενδιαφέρεται βγήκε σήμερα το AEON MQ3
είναι μόνο για την EDEN
Περισσότερα εδώ
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=107793
Φτου...και δεν εχει σημα η cosmote εδω που ειμαι.. να το κατεβαζα κι εγω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.