Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παιδιά, το Reclock δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε κάτι, ειδικά από Windows Vista και μετά. Το αντίστοιχο mode του XBMC "..adjust refresh rate" είναι πιο σύγχρονο και ίσως και πιο αποτελεσματικό στο συγχρονισμό όλων των ειδών των αναλύσεων. Προσθέστε και το A/V Sync σε Video Drop/Dupe Mode ή όποια άλλη επιλογή σας κάθεται καλύτερα και το XBMC σας είναι πλήρες. Για συγχρονισμό στα 23,976 με ATI η επιλογή 23p είναι η μόνη σωστή, ενώ με Nvidia επιλέγουμε custom ανάλυση και με 23,977 ή 23,978 θα μας δώσει το πολυπόθητο 23,976.
Και μην ξεχνάτε πως σπουδαίο ρόλο στην τέλεια κίνηση με 24p, παίζει η κωδικοποίηση - encode του VIdeo. Μην τεστάρετε με σειρές από τηλεόραση παρά μόνο με καλά encodes 1080p ανάλυσης!

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Βέβαια, το A/V Sync σε Video Drop/Dupe που προτείνει ο Αυγερινός μπορει να σας σπάσει τα νέυρα αν τα αυτιά σας είναι ευαίσθητα. Ιδιαίτερα σε μονότονους ήχους μεγάλης διάρκειας το Drop/Dupe ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

οτι mkv και να παιξω απο 4.5gb και πανω σερνεται σκιν εχω aeon το hardware ειναι το xtreamer to ultra

Καλησπέρα. Σήμερα ολοκλήρωσα αυτό που σας υποσχέθηκα.. Σωστές γραμματοσειρές για το Aeon MQ3 ωστε να παίζουν άψογα τα ελληνικά. Οι γραμματοσειρές είναι απόλυτα ίδιες με τις αυθεντικές. Η μόνη διαφορά που έκανα είναι η γραμματοσειρά που υπάρχει στο κεντρικό μενού να είναι σε 4 παραλλαγές ώστε να βάλετε όποια σας αρέσει. Απλά πέστε μου πως να το ανεβάσω στο φόρουμ. Είναι αρχείο rar και έχει μέγεθος 1 MB.

εχω ένα πρόβλημα λίγο περίεργο μπορεί να μην είναι και για αυτην την κατηγορία.

ειχα αγοράσει το xbmc commander για το iOs.

για κάποιο λόγο μου κράσαρε, δεν φορτωνε στην αρχή βιβλιοθήκες
μετά σταμάτησε, δεν δουλευε καθόλου το touchscreen
στο τέλος εμπενε και εβγαινε απο το πρόγραμα μόνο του.

τι να κάνω το έβγαλα.

τώρα τι γίνετια για να το ξαναβάλλω πρέπει να το πληρώσω?

εχω ένα πρόβλημα λίγο περίεργο μπορεί να μην είναι και για αυτην την κατηγορία.

ειχα αγοράσει το xbmc commander για το iOs.

για κάποιο λόγο μου κράσαρε, δεν φορτωνε στην αρχή βιβλιοθήκες
μετά σταμάτησε, δεν δουλευε καθόλου το touchscreen
στο τέλος εμπενε και εβγαινε απο το πρόγραμα μόνο του.

τι να κάνω το έβγαλα.

τώρα τι γίνετια για να το ξαναβάλλω πρέπει να το πληρώσω?

Καλημέρα. Δεν την ξαναπληρώνεις την εφαρμογή. Για να την ξαναβάλεις θα πας στο itunes και θα κάνεις login με το account που την είχες αγοράσει. Αφού συγχρονίσει και κατεβάσει στο pc σου όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει/αγοράσει απο το app store, θα επιλέξεις στο library τα apps και θα το περάσεις απο εκεί. Θα το πιάσεις και θα το σύρεις πάνω στο iphone που θα εμφανιστεί παρακάτω όταν το συνδέσεις. Επίσης μπορεί να έχει κάποιο update στο apps library γι αυτην την εφαρμογή. Αν έχει θα πατήσεις να γίνει (πριν το περάσεις). Ότι εφαρμογή αγοράζεις την εγκαταστείς/απεγκαταστείς όσες φορές θέλεις αφού πλέον είναι στην κατοχή σου.

H διαφορα τις nightly εκδοσης και τις κανονικης πια ειναι???

Καλησπέρα. Σήμερα ολοκλήρωσα αυτό που σας υποσχέθηκα.. Σωστές γραμματοσειρές για το Aeon MQ3 ωστε να παίζουν άψογα τα ελληνικά. Οι γραμματοσειρές είναι απόλυτα ίδιες με τις αυθεντικές. Η μόνη διαφορά που έκανα είναι η γραμματοσειρά που υπάρχει στο κεντρικό μενού να είναι σε 4 παραλλαγές ώστε να βάλετε όποια σας αρέσει. Απλά πέστε μου πως να το ανεβάσω στο φόρουμ. Είναι αρχείο rar και έχει μέγεθος 1 MB.

Προς το παρών το ανεβάζω μέσω filesonic:

http://www.filesonic.com/file/4157555405/Fixed_Fonts_Aeon_MQ3.rar

Να,Να και τα ευχαριστα νεα απο το XBMC/Forum απο τον ΤΙΒΕΝ20

<by the way im looking into adding madvr>

<Thank you all for the support. I just sent a mesasge to madshi on doom9 forum. I made a request for what i need to make it possible the use in xbmc>

<already got an answer and he is willing to add the interface required for xbmc. We need to discuss first which xbmc or madvr are going to do specific direct3d stuff>

Πιστευω να μην αργησουν ο tiben20 και ο madshi.................

Να,Να και τα ευχαριστα νεα απο το XBMC/Forum απο τον ΤΙΒΕΝ20

<by the way im looking into adding madvr>

<Thank you all for the support. I just sent a mesasge to madshi on doom9 forum. I made a request for what i need to make it possible the use in xbmc>

<already got an answer and he is willing to add the interface required for xbmc. We need to discuss first which xbmc or madvr are going to do specific direct3d stuff>

Πιστευω να μην αργησουν ο tiben20 και ο madshi.................

Καλό το νέο αλλα με το ρυθμό που δουλεύουν στο XBMC (βλέπε τι έγινε με τον HD ήχο) ο MadVR θα μπει γύρω στο 2020...