Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αυτό έπρεπε να κάνουν απο την αρχή, ένα patch για να μπουν τα HD formats στο υπάρχον σύστημα και ας δουλεύουν στην νέα ΑΕ με την ησυχία τους.

Το binary πρέπει να είναι Eden, σωστά;

το κατεβαζω ηδη..αν δουλεψει περναμε σε αλλο επιπεδο

Ναι δουλευει,εχει πολυ καλη εικονα αλλα παρα πολλα drop frames
Ισως επειδη ειναι EDEN και οχι η DHARMA
Οπως επισης δεν κραταει στη μνημη του τους Ελληνικους Υποτιτλους
Αυτο και αν δεν ειναι μεγαλο προβλημα...................

Τι εννοεις δεν κραταει στην μνημη τους ελληνικους υποτιτλους???

Στο BDrip με DTSHD-MA που παίζει τώρα έχω μόνο ένα dropped frame
Μια χαρα!! Ηταν καιρος να κλεισει η ψαλιδα σε αυτον τον τομεα με τα mp

Τι εννοεις δεν κραταει στην μνημη τους ελληνικους υποτιτλους???
Δηλαδη ενω εχω βαλει εξωτερικους υποτιτλους SRT , στην DHARMA ειναι ολα μια χαρα , στην EDEN τωρα σε αλλα τους δειχνει και σε αλλα ΟΧΙ.
Και πρεπει με το ποντικι στο XBMC να τους ενεργοποιησω...............

Μια χαρα!! Ηταν καιρος να κλεισει η ψαλιδα σε αυτον τον τομεα με τα mp

Να πω την αλήθεια, αν δεν υπήρχε το XBMC, θα ειχα αγοράσει media player εδω και καιρό. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ το home cinema χωρίς τα καλούδια του XBMC

Να πω την αλήθεια, αν δεν υπήρχε το XBMC, θα ειχα αγοράσει media player εδω και καιρό. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ το home cinema χωρίς τα καλούδια του XBMC

πως με βοήθησε ο θεούλης και γλύτωσα τα 270. ήθελα και ποπκορν ο αθεόφοβος. βέβαια για να πώ την αλήθεια δεν είχα το hd audio για προτεραιότητα μιας και έχω παλιά κάρτα γραφικών (2 dvi) και ενισχυτή αλλά σιγά σιγά θα γίνουν και αυτά.

με τον πρωινό καφέ από την usb καφετέρια έχουμε κανένα νέο???? πολύ αργεί πολύ αργεί το plugin.

για το θέμα των υποτίτλων φαίνεται ότι η eden δίνει προτεραιότητα στους εσωτερικούς. έχει συζητηθεί μερικές σελίδες παραπάνω. και στο openelec τα ίδια συμβαίνουν. αν δεν έχει καθόλου υποτίτλους (πχ σειρές) όλα καλά - αν έχει πρέπει να πάς στο μενού και να ορίσεις τους εξωτερικούς.

Last edited:

Θα περίμενα πάντως να έχει πολύ περισσότερα μηνύματα το thread στο forum του XBMC για το patch αυτό. Πολύ χαλαρά το έχουν πάρει συγκρίνοντας το με τα αντίστοιχα threads οπου ζητούσαν αυτό το χαρακτηριστικό.

ε ναι τι να λεμε τωρα...το GUI των πλαυερ ειναι οχι 1 χρονο πισω που ειπε καποιος αλλα 4 χρονια..κατι λιγο καλυτερο απο το πρωτο wd που ειχα παρει και πορωθει.
Το XBMC υστερουσε σε hd ηχο,σε δομες BR και στα μενου τους.
Το πρωτο φαινεται να λυθηκε αν και τωρα θα παω για δοκιμες.
Τα μενου τα ξεχναμε και για τις δομες BR, ΔΕΝ διαβαζει παντα το σωστο αρχειο ts.Ο onlineN ειχε δει παραδειγμα στο σπιτι μου , που ξεκιναγε η ταινια και μετα την πρωτη ενοτητα περναγε στα εξτρα της ταινια και γενικα σε οτι ναναι.Εκει το popcorn A210 , ηταν απλα κορυφη.Και για τον φιλο που ειπε <ευτχυχως> γλυτωσα τα 270 του popcorn δεν θα διαφωνησω αλλα ουτε και θα συμφωνησω.Ειναι ενα εξαιρετικο μηχανακι, που αν το συνδυασεις με το yanzee κανεις παπαδες.XBMC ομως δεν ειναι.
Σε πολυ γενικες γραμμες , αν εχεις mp καλό ειναι να ΜΗΝ δεις pc-xbmc και φυσικα με remote control.Αν εχεις τον δευτερο συνδυασμο, δυσκολα πας σε mp ....πρεπει να δεις κατι ανατρεπτικο για να ξεσηκωθεις...
Αυτια :p

εχω το smart dune B και δεν θα ελεγα οτι εχει καλητερη εικονα απο το xbmc.....

Θα περίμενα πάντως να έχει πολύ περισσότερα μηνύματα το thread στο forum του XBMC για το patch αυτό. Πολύ χαλαρά το έχουν πάρει συγκρίνοντας το με τα αντίστοιχα threads οπου ζητούσαν αυτό το χαρακτηριστικό.
Και εγω αυτο βλεπω
Η εκπληξις παντως ειναι οτι μια Γερμανιδα η Daniela και μαλιστα με το πρωτο της Thread εκανε τη μεγαλη ανατροπη.....

Για τους απαιτητικούς που θέλουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και HD ήχου σας παραθέτω έναν οδηγό εγκατάστασης XBMC με dsplayer και LAV filters http://voxcommando.com/forum/index.php?topic=479.45 . Το δοκίμασα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και με ΑΤΙ και με NVIDIA. Επίσης όπως θα δείτε ο XBMC τρέχει σε portable mode που σημαίνει ότι τα πάντα γράφονται μέσα στο directory του XBMC, δεν χρειάζεται setup και ο dsplayer είναι intergraded μέσα στον XBMC. Για οποιαδήποτε απορία στη διάθεσή σας.

Εγω πριν δοκιμασω αυτο τον οδηγο,να ρωτησω,core ή lpcm?για επιλογη ηχου μιλαω και δεν ξερω που πρέπει να το αφησω. Επισης χτες μου αναψε στον ενισχυτη, DTS HD master Hi res...ουτε ξερω ουτε το εχω ξαναδει