Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
καλά νέα τα dts-hd αλλά θα ήθελα τα φώτα σας γιατί κάτι δεν μου πάει καλά στην έκδοση των windows.
windows 7 -32bit - κάρτα 8800gt - τελευταίοι drivers της nvidia. δοκιμές σε 27άρι μόνιτορ/τιβι samsung και panasonic s30.
υπάρχει το γνωστό σκαλοπατάκι στα 23,976 το οποίο λύθηκε με custom resolutions από εδώ.
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=160450
πλέον στο mpc hc οι 2 γραμμές (πράσινη και κόκκινη) πάνε παράλληλα οι συμπίπτουν στο evr custom. στο madvr λέει frame repeat κάθε 2 ώρες περίπου. γενικά δεν έχω dropped frames.
xbmc eden beta 2.
έχω τικαρισμένη την επιλογή dxva2.
επίσης adjust refresh rate to match video
επίσης την αποκάτω sync playback το display (δεν θυμάμαι όμως με ποιο setting).
όλα τα άλλα default με εξαίρεση το enable true full screen....
στην αναπαραγωγή έχω dropped frames και μάλιστα τα χάνει δύο δύο. όταν πατάς το Ο κατά την αναπαραγωγή βλέπεις εκεί που λέει missed... στο κομμάτι audio - video synch και αναβαίνει συνέχεια.
το πρόβλημα λύνεται αν πετάξω έξω το vertical blank synch. (αλλά φαντάζομαι ότι θα έχω tearing - θέλω να το τσεκάρω αλλά μάλλον ναι).
επίσης το πρόβλημα λύνεται αν πριν μπώ στο xbmc ορίσω την custom resolution (24p) αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καλή η κίνηση στο μενού.
κάποια βοήθεια τι συμβαίνει. παίρνει το xbmc την παλιά ρύθμιση στα 23hz ???? ή πρέπει να τικάρω - ξετικάρω κάτι άλλο????
στις επιλογές για το refresh της κάρτας υπάρχουν αυτές που δεν έχω πειράξει από τις default και τις 60 και 24 τις παίρνει από τις custom.
να πώ ότι στo openelec 9725 official daily build i386 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις default ρυθμίσεις του. δεν έχω dropped frames.
και για να μην λέω μόνο τα κακά για το χρυσούλι μου ένα χθεσινό κουφό για μένα αλλά μάλλον όχι για εσάς.
αρχείο mkv της μορφής χχχχχχχ.s01e03.720p.xxxxx.mkv
υπότιτλος της μορφής xxxxx.s01e03.xxxxx.amalia.mitsos.o.sougias.resync.zip στο ίδιο directory και έχεις υποτίτλους στην οθόνη.
βέβαια μέσα στο zip είναι αρχείο της μορφής 1x03 - τίτλος επεισοδίου.