Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ασχετο , αλλα ερχομαι ξανα στα λογια του Αυγερινου...για να <ακουσεις> hd ηχο , πρεπει να εχεις και βαρβατα ηχεια..τέλος του ασχετου σχολιου μου :p

Τόσο βαριά αρχεία σπάνια βλέπω, μάλλον το πιο βαρύ που έχω είναι οι Άρχοντες.
οσο και να ακουγεται κουφο, εγω οι 3 σωματοφυλακες (2011) !! Θα το ξανατσεκαρω παλι σημερα αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι πιο βαρυ απο το Avatar

ασχετο , αλλα ερχομαι ξανα στα λογια του Αυγερινου...για να <ακουσεις> hd ηχο , πρεπει να εχεις και βαρβατα ηχεια..τέλος του ασχετου σχολιου μου :p

και εγω αυτο νομιζω-ακουω απο monitor audio RX6.....

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

οσο και να ακουγεται κουφο, εγω οι 3 σωματοφυλακες (2011) !! Θα το ξανατσεκαρω παλι σημερα αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι πιο βαρυ απο το Avatar

Το Avatar πιάνει από 28 - 32 Mb/s και το Transformers το τελευταίο είναι κοντά στα 28 MB/s. Κανένα 3D βέβαια και όλα τρέχουν νερό σε 100 δίκτυο

ειδα μια επιλογη , την ωρα που παιζει η ταινια στο audio αν διαλεξουμε τους ελληνικους υποτιτλους και μετα βαλουμε default for all δεν θα το κρατησει για ολες ,μεχρι να το φτιαξουν?

οχι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Και μια ερώτηση δικτυακού περιεχομένου: το ρουτεράκι μου έχει 10/100mbps switch, αρκεί για να βλέπω ταινίες μέσω ενσύρματου δικτύου;

Και περισσεύει! Και Full Blu-Ray τύπου Avatar μπορείς να βλέπεις.

Είχε δίκιο ο Αυγερινός. Δοκίμασα σήμερα το remuxed Return of the King στα 30-35Mb/s και έπαιξε άψογα σε XBMCbuntu. Μένει να δω αν θα τα πάει το ίδιο καλά με Win7 και σε client και σε server.

από 100άρι να φανταστώ???. αν ναι μου ανοίγεις και άλλες δουλειές αλλά μου αρέσουν.

Βασιλη, αυτή την ώρα κάνω την εναλλαγή/στήσιμο των υπολογιστών. Σε καμιά ωρίτσα θα έχω νέα

το ξέρεις το τραγούδι που λέει "μου χεις κάνει το δωμάτιο πλαίσιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"

IMAG0423.jpgIMAG0424.jpgIMAG0425.jpg

για να παίρνεις κουράγιο.

ευτυχώς πάω καλά με xbmc windows / openelec στον athon χ2 με radeon 2400 pro. bluray ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε 1080 πάνε αμφότερα καλά 0 dropped frames.
μην μου πείς όλα καλά οι garfield τι θέλουν εκεί.

το ξέρεις το τραγούδι που λέει "μου χεις κάνει το δωμάτιο πλαίσιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"

για να παίρνεις κουράγιο.

ευτυχώς πάω καλά με xbmc windows / openelec στον athon χ2 με radeon 2400 pro. bluray ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε 1080 πάνε αμφότερα καλά 0 dropped frames.
μην μου πείς όλα καλά οι garfield τι θέλουν εκεί.

Ωραίο χάος ;)
Είχα μια φωτογραφία με ζωντανό garfield να κόβει βόλτες ανάμεσα στα μηχανήματα μου αλλά χάθηκε μαζί με την κάμερα.

Δυστυχώς μια αναποδιά στην εγκατάσταση των windows με καθυστέρησε και το υπόλοιπο στήσιμο αναβάλλεται για αύριο. Το 100αρι switch του router μια χαρά τα πήγε, δεδομένου οτι ο ένας Η/Υ είναι συνδεμένος με 10μετρο καλώδιο δικτύου αγνώστου ταυτότητας.

Καλησπερα σε ολους σας
Εδω και ενα μηνα με το καινουργιο HTPC εχω κανει καινουργια εγκατασταση WIN7
Προσπαθω να βρω το AppData και δεν μπορω.
Aυτο παντοτε ηταν στο path C:\Users\<Username>\AppData\Roaming\XBMC\
Μολις παω στο C:\Users\<Salaminomachos τοτε εκει δεν βρισκω πλεον το υπολοιπο \AppData\Roaming\XBMC

Eχετε καμμια ιδεα που θα το βρω?
Ευχαριστω................

Έχεις ενεργοποιήσει την προβολή κρυμμένων αρχείων και φακέλων;

Organize>File and Folders options>View
Κωστα,αυτο το Organize που βρισκεται?
Γιατι κατι μου λεει οτι ειχα το ιδιο προβλημα και πολυ παλια και μου εδωσαν λυση απο το XBMC Forum

g6PmF.png

Όλα καλά μέχρι τώρα στο setup client-server του XBMC. Το κουτί πήρε τη θέση του δίπλα στην TV, ησύχασαν και λίγο τα αυτιά μου απο το θόρυβο που έκαναν οι... τουρμπίνες του tower.

Αν και δεν έχω δει ακόμα "βαριά" ταινία, το router τα πάει καλά. Με SMB shares το σετάρισμα έγινε αρκετά εύκολα. Αρχίζω να σκέφτομαι βέβαια τη μεταφορά της DB στον server για να μπορώ να κάνω ενημερώσεις ή τροποποιήσεις χωρίς να έχω ανοιχτό τον τετραπύρηνο και την plasma.

Δεν μπορώ να πω οτι είδα διαφορά στη χρήση του XBMC μεταξύ του Q6600(4x2.40 Ghz) και του προηγούμενου AMD4850e (2x2.50 Ghz). Η χρήση επεξεργαστή μένει κάτω απο 10% και το ΝΟΧ κάνει τα ίδια κολλήματα και παύσεις. Μάλλον οφείλονται στην κάρτα γραφικών, στις δοκιμές με GT220 δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.