Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Τόσο βαριά αρχεία σπάνια βλέπω, μάλλον το πιο βαρύ που έχω είναι οι Άρχοντες.
Τόσο βαριά αρχεία σπάνια βλέπω, μάλλον το πιο βαρύ που έχω είναι οι Άρχοντες.
οσο και να ακουγεται κουφο, εγω οι 3 σωματοφυλακες (2011) !! Θα το ξανατσεκαρω παλι σημερα αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι πιο βαρυ απο το AvatarΤόσο βαριά αρχεία σπάνια βλέπω, μάλλον το πιο βαρύ που έχω είναι οι Άρχοντες.
ασχετο , αλλα ερχομαι ξανα στα λογια του Αυγερινου...για να <ακουσεις> hd ηχο , πρεπει να εχεις και βαρβατα ηχεια..τέλος του ασχετου σχολιου μου![]()
οσο και να ακουγεται κουφο, εγω οι 3 σωματοφυλακες (2011) !! Θα το ξανατσεκαρω παλι σημερα αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι πιο βαρυ απο το Avatar
ειδα μια επιλογη , την ωρα που παιζει η ταινια στο audio αν διαλεξουμε τους ελληνικους υποτιτλους και μετα βαλουμε default for all δεν θα το κρατησει για ολες ,μεχρι να το φτιαξουν?
Και μια ερώτηση δικτυακού περιεχομένου: το ρουτεράκι μου έχει 10/100mbps switch, αρκεί για να βλέπω ταινίες μέσω ενσύρματου δικτύου;
Και περισσεύει! Και Full Blu-Ray τύπου Avatar μπορείς να βλέπεις.
Βασιλη, αυτή την ώρα κάνω την εναλλαγή/στήσιμο των υπολογιστών. Σε καμιά ωρίτσα θα έχω νέα
το ξέρεις το τραγούδι που λέει "μου χεις κάνει το δωμάτιο πλαίσιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο"
για να παίρνεις κουράγιο.
ευτυχώς πάω καλά με xbmc windows / openelec στον athon χ2 με radeon 2400 pro. bluray ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε 1080 πάνε αμφότερα καλά 0 dropped frames.
μην μου πείς όλα καλά οι garfield τι θέλουν εκεί.
Κωστα,αυτο το Organize που βρισκεται?Έχεις ενεργοποιήσει την προβολή κρυμμένων αρχείων και φακέλων;
Organize>File and Folders options>View
Κωστα,αυτο το Organize που βρισκεται?
Γιατι κατι μου λεει οτι ειχα το ιδιο προβλημα και πολυ παλια και μου εδωσαν λυση απο το XBMC Forum
Να'σαι καλα φιλε μου και σε ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.