Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

διάβασε ξανά απο το post #1625 και μετά
Για να μην κουράζουμε το Βαγγέλη (είναι και μεγάλος άνθρωπος :p ), αντιγράφω απο το Wiki:
Export Video Library
Exports the Library database to either one, or multiple XML files. When you initiate an export, XBMC will ask if you want to export to separate or a single file.

When exporting to a single file XBMC will bring up a browser dialog where you select where you want it exported. XBMC will then create a subdirectory with the resulting xml file plus all thumbnails and fanart, watched status will be exported to the xml file.

If you choose to export to separate files you will also be asked if you want to export thumbnails and fanart as well.

The resulting XML nfo file and associated image files will then be exported to the location of the corresponding video files.

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Κωστα σε ευχαριστω
Δεν ειμαι και τοσο μεγαλος. Απλα εχω περασει τα 60 προ πολλου.

Στο θεμα μας τωρα. Τα καναμε expορτ στο destination folder ενος εξωτερικου δισκου. Οταν ξανακανω καθαρο XBMC install που θα ξαναριξω τα εξαχθεντα αρχεια?

Κωστα σε ευχαριστω
Δεν ειμαι και τοσο μεγαλος. Απλα εχω περασει τα 60 προ πολλου.

Αστειευόμουν. Μακάρι και οι γονείς μου να καταλάβαιναν την τεχνολογία όπως εσύ, θα γλίτωνα πολύ κόπο. :smile:

Στο θεμα μας τωρα. Τα καναμε expορτ στο destination folder ενος εξωτερικου δισκου. Οταν ξανακανω καθαρο XBMC install που θα ξαναριξω τα εξαχθεντα αρχεια?

Κάνεις import και διαλέγεις το φάκελο όπου έσωσες τη βιβλιοθήκη. To μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν τα video sources συμπεριλαμβάνονται στο backup, μπορεί δηλαδή να ξαναμπούν στη θέση τους οι σειρές και οι ταινίες αλλα να μην μπορείς να κάνεις Update. Για καλό και για κακό, αντέγραψε κάπου το sources.xml απο το φάκελο Userdata και το ξαναβάζεις στη θέση του μετά την αναβάθμιση.

Κωστα το καταλαβα, οι οδηγιες σου - σας , ηταν πολυ κατατοπιστικες................

Απο το 1988 ,αρχισα να ασχολουμαι με το Computer, επειδη το χρειαζομουν στην δουλεια μου στα επιβατηγα πλοια (Λογιστης)

θα πρεπει μετα το format και αφου κανουμε import να εχουν ολοι οι σκληροι τα ιδια drive letters που ειχαν πριν το format?
γιατι παιζει μετα το format να εχουν αλλαξει οποτε να πρεπει να τα βαλουμε οπως πριν.

θα πρεπει μετα το format και αφου κανουμε import να εχουν ολοι οι σκληροι τα ιδια drive letters που ειχαν πριν το format?
γιατι παιζει μετα το format να εχουν αλλαξει οποτε να πρεπει να τα βαλουμε οπως πριν.

Φυσικά. Αν ανοιξεις το sources.xml θα δεις οτι είναι της μορφής:

Code:
        <source>
            <name>Movies verb</name>
            <path pathversion="1">N:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">E:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">F:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">K:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">L:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">I:\Movies\</path>
            <path pathversion="1">H:\Movies\</path>
        </source>
Όπως βλέπεις έχει κανονικές διαδρομές.
Ένα κόλπο που χρησιμοποιώ είναι να βάζω στο label του κάθε δίσκου/partition το γράμμα που είχε πριν την εγκατάσταση των windows. Έτσι δεν χάνω χρόνο για να βρώ ποιος είναι που.

ωραιος ευχαριστω.
εγω απλα εβγαλα φωτογραφια το my computer για να τα θυμαμαι!

Είχα μείνει με την εντύπωση (μετά τις κοντρίτσες του Damian με την νέα τύπισσα - δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της ) ότι στην RC2 θα συμπεριλαμβανόταν και το patch.
H κατάλαβα λάθος ?

Όχι στην επίσημη RC2, εκεί δεν θα γίνουν προσθήκες (feature freeze). Έτσι κι αλλιώς για να μπει ένα νέο χαρακτηριστικό πρέπει να δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο στα Windows όπως το patch της Deniela.

Ο DDDamian βγάζει τις RC με το patch εδώ, στις τελευταίες σελίδες. Την RC2 την έχει καθυστερήσει πάντως

Χαιρετω την ομηγυρη.
Πως μπορω να εχω ολες τις φωτογραφιες των ηθοποιων ενος εργου?
Πηγαινοντας στο cast/plot, αλλες δειχνει και αλλες ΟΧΙ ................

Αρα 1) περιμένουμε τον DDDamian να βγάλει το patch για την RC2 και 2) ελπίζουμε στην stable να εμπεριέχεται σαν official feature.
Ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν κάτι που να παίζει και bd δομή και iso .....

και κανει σαλατα την mysql database γκρρρρρ.....roll back στην μπετα (:

Εγώ πάλι το stability....το είδα μόλις έβαλα αυτήν με το patch......Μέρα με την νύχτα.

πάνω σε αυτό ήθελα να κάνω μια ερώτηση. αν κάποιος παίζει με coaxial και dts όπως εγώ αξίζει να βάλει αυτή με το patch? η καλύτερα να κάτσει στην κλασσική version.?

Χαιρετω την ομηγυρη.
Πως μπορω να εχω ολες τις φωτογραφιες των ηθοποιων ενος εργου?
Πηγαινοντας στο cast/plot, αλλες δειχνει και αλλες ΟΧΙ ................
Με scrapper το IMDb θα έχεις λογικά περισσότερες απο το MovieDB αλλά πάντα θα υπάρχουν ελλείψεις. Νομίζω μπορείς να βάλεις φωτογραφίες μόνος σου, είτε στο φάκελο της ταινίας ή, ακόμα καλύτερα, κατευθείαν στο MovieDB.

Αρα 1) περιμένουμε τον DDDamian να βγάλει το patch για την RC2 και 2) ελπίζουμε στην stable να εμπεριέχεται σαν official feature.
Ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν κάτι που να παίζει και bd δομή και iso .....

Αν μπει ποτέ επίσημα θα είναι στην 11.1 ή -το πιθανότερο- στις windows nightlies. Μην ξεχνάς την νέα, "επίσημη" Audio engine για όλες τις πλατφόρμες και κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχει το patch, υποστήριξη 24bit π.χ.

πάνω σε αυτό ήθελα να κάνω μια ερώτηση. αν κάποιος παίζει με coaxial και dts όπως εγώ αξίζει να βάλει αυτή με το patch? η καλύτερα να κάτσει στην κλασσική version.?
Δεν βρίσκω το λόγο. Κάποιες βελτιώσεις στο συγχρονισμό του DTS μπήκαν ήδη στην RC2.

καλά προχθές δεν βάλαμε την rc1??? βγήκε rc2 ??? το ίδιο έτσι ?? uninstall την rc1 κρατάμε profiles folder και περνάμε rc2.

καλά προχθές δεν βάλαμε την rc1??? βγήκε rc2 ??? το ίδιο έτσι ?? uninstall την rc1 κρατάμε profiles folder και περνάμε rc2.

Βασίλη, δεν μας παρακολουθείς! ;)

Η RC2 βγήκε αναγκαστικά πιο γρήγορα απ' ότι ήταν προγραμματισμένο. Η διόρθωση συγχρονισμού που ανέφερα πιο πάνω είχε bugs (εγώ ποτέ δεν τα πρόσεξα) και κάποια άλλα προβλήματα σε AppleTV τους έκαναν να βγάλουν άρον-άρον τη διόρθωση.

Η διαδικασία αναβάθμισης δεν αλλάζει (ευτυχώς).

που να παρακολουθήσω κώστα μου - καταιγίδα είστε :grinning-smiley-043. και μετά λένε πάρε αυτό το mp γιατί έχει καλο support. οταν θα βγεί ένα με το support του νήματος αυτού θα το σκεφτώ.

που να παρακολουθήσω κώστα μου - καταιγίδα είστε :grinning-smiley-043. και μετά λένε πάρε αυτό το mp γιατί έχει καλο support. οταν θα βγεί ένα με το support του νήματος αυτού θα το σκεφτώ.
Κωστα ακους?
Δεν τα λεω μονο εγω.
Και το λυπηρο ειναι, οτι τα καλλιτερα μυαλα πανε σε αλλες πολιτειες, και εδω θα μεινουν τα Γεροντια και οι Αλλοδαποι.............