lambda
New member
- 11 March 2012
- 79
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Συγνώμη εγώ αν σου φάνηκε η απαντησή μου εριστική.
Πιστεψε με δεν ήταν αυτή η προθεσή μου.
Εννούσες το ListenLiveEu; Το χρησιμoποιούσα στη Dharma, άλλα δεν το βλέπω να υπάρχει στην eden repo.
Γενικά δεν χρησιμοποιώ κάποιο addon αν δεν είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατό.
Από ότι θυμάμαι πάντως η καλύτερη κατηγοροποίηση που είχε ήταν ανά χώρα.
Έγω με το addon μου θέλω να πετύχω κατηγοροποίηση και ανά ελληνική πόλη.
Και δεν είχε και αγαπημένα.
Πολύ καλό ραδιοφωνικό addon είναι και το TuneIn.
Δεν το έχω βρει στο repo, κατεβασέ το αν σε ενδιαφέρει από:
https://github.com/brianhornsby/tunein-xbmc/zipball/master
Όπως προανέφερα το ListenLiveEu δεν είναι 100% συμβατό με την Eden, γι' αυτό δεν υπάρχει στη repo ακόμη.
οχι στο xbmc/addons, εκεί είναι πρέπει να βρίσκονται μόνο τα προεγκατεστημένα addons.
στον φάκελο addons του profile σου.
Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός σε αυτό.
Για το δικό μου γούστο το Xperience1080, το Alaska Revisited (δεν είναι συμβατό με την Eden προς το παρόν), το Metropolis και το Rapier είναι πανέμορφα skin και τα περισσότερα από αυτά είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά.
Τα Aeon δεν τα είδα ποτέ με καλό μάτι, δεν ξέρω γιατί.
το xbmc.log θα με βοηθούσε πάρα πολύ για να βρω το λόγο που δεν σου παίζουν. Διέγραψε τo υπάρχον, τρέξε το xbmc, μόλις σου παρουσιαστεί το σφάλμα κλείσε το xbmc. Στείλε μου το νέο xbmc.log
σε προειδοποιώ εκ των προτέρων όσον αφορά την ποιότητα τους.
Φιλε μου καλησπερα
Δεν ειχα καμια προθεση να θιξω/σνομπαρω την καταπληκτικη προσπαθεια σου και σε ευχαριστω
Απλα γραφω τις εντυπωσεις μου.
Και ομως υπαρχει music addon. XBMC/Settings/Add-ons/Get Add-ons/XBMC.orgAdd-ons/Music Add-ons/ListenLiveEu
Συγνώμη εγώ αν σου φάνηκε η απαντησή μου εριστική.
Πιστεψε με δεν ήταν αυτή η προθεσή μου.
Εννούσες το ListenLiveEu; Το χρησιμoποιούσα στη Dharma, άλλα δεν το βλέπω να υπάρχει στην eden repo.
Γενικά δεν χρησιμοποιώ κάποιο addon αν δεν είμαι σίγουρος ότι είναι συμβατό.
Από ότι θυμάμαι πάντως η καλύτερη κατηγοροποίηση που είχε ήταν ανά χώρα.
Έγω με το addon μου θέλω να πετύχω κατηγοροποίηση και ανά ελληνική πόλη.
Και δεν είχε και αγαπημένα.
Πολύ καλό ραδιοφωνικό addon είναι και το TuneIn.
Δεν το έχω βρει στο repo, κατεβασέ το αν σε ενδιαφέρει από:
https://github.com/brianhornsby/tunein-xbmc/zipball/master
αυτο εχει εδω και καιρο σε εμενα που δεν παιζει με eden παντα.....σε εσενα παιζει κανονικα????
Όπως προανέφερα το ListenLiveEu δεν είναι 100% συμβατό με την Eden, γι' αυτό δεν υπάρχει στη repo ακόμη.
Για τους υποτιτλους το script.xbmc.subtitles που το εβαλες στο XBMC?
Στα addons?
οχι στο xbmc/addons, εκεί είναι πρέπει να βρίσκονται μόνο τα προεγκατεστημένα addons.
στον φάκελο addons του profile σου.
και τελος το rapier το προτείνεις για skin?
Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός σε αυτό.

Για το δικό μου γούστο το Xperience1080, το Alaska Revisited (δεν είναι συμβατό με την Eden προς το παρόν), το Metropolis και το Rapier είναι πανέμορφα skin και τα περισσότερα από αυτά είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά.
Τα Aeon δεν τα είδα ποτέ με καλό μάτι, δεν ξέρω γιατί.
Κατεβασα το zip σου και δουλευει αψογα υποτιτλοι-ραδιο.Στην τηλεοραση σε ολα τα καναλια που βγαζει λαθος του script.Eden εχω..γνωριζεις γιατι?εντωμεταξυ δεν ξερω πως παιζει η τηλεοραση , αλλα οπως και να παιζει ειναι καλοδεχουμενη μια που δεν εχω καθολου κεραια και βλεπω μονο οτι μου δινει το Nova (βασικα ψηφιακα).Αν εχεις την καλοσυνη να μου εδινες μια ιδεα γιατι δεν λειτουργει , θα σου ημουν υποχρεος...
το xbmc.log θα με βοηθούσε πάρα πολύ για να βρω το λόγο που δεν σου παίζουν. Διέγραψε τo υπάρχον, τρέξε το xbmc, μόλις σου παρουσιαστεί το σφάλμα κλείσε το xbmc. Στείλε μου το νέο xbmc.log
σε προειδοποιώ εκ των προτέρων όσον αφορά την ποιότητα τους.