Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Και για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με το Remote τους, η Motorola δίνει την λύση στους fans του XBMC. http://www.pulse-eight.com/store/products/96-motorola-nyxboard-hybrid.aspx

Απλά κουκλί!

Super ...Πολυ ωραιο, αλλα με τα windows θα συνεργάζεται σωστα για on/off και χρηση αλλων εφαρμογων.Οσο για το "just connect the remote and all the keys will be instantly recognised." κραταω τις επιφυλαξεις μου και μακαρι να εχω αδικο. :BDBDG54:

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Οσο για το "just connect the remote and all the keys will be instantly recognised." κραταω τις επιφυλαξεις μου και μακαρι να εχω αδικο. :BDBDG54:

Εννοεί ότι για το xbmc δε χρειάζεται να κάνεις χειροκίνητα τις αντιστοιχίσεις των keyboard shortcuts με τα πλήκτρα του remote, αλλά είναι ήδη περασμένες. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

εγω παντως απο το δικό μου για 18 ευρω με μεταφορικα με τον οδηγο του Αυγερινου για το πρασσινο κουμπί είμαι απολυτα ευχαριστημένος.
και εκτος του xbmc δουλευει παρα πολυ καλα και στις υπολοιπες
εργασιες των w7 οut of the box

εγω παντως απο το δικό μου για 18 ευρω με μεταφορικα με τον οδηγο του Αυγερινου για το πρασσινο κουμπί είμαι απολυτα ευχαριστημένος.
και εκτος του xbmc δουλευει παρα πολυ καλα και στις υπολοιπες
εργασιες των w7 οut of the box

+100

Ρε παιδες, δουλευει πραγματικα καποιος απο εσας το XMBC με external player το ΤΜΤ5 και παιζει κανονικα με μενου, hd audio, με bluray rips απο τον windows home server? Αν ναι, μπορειτε να ποσταρετε τα xml σας?

Παντως μεχρι στιγμης, απο οσο εχω ψαξει, καθολου απλο δεν ειναι το να παιξει ripped blurays με external player το TMT.
Εχω δοκιμασει ενα καρο αλχημειες και τιποτα...
Μπροστα του, το Media Browser ειναι σουπερ-απλο σαν διαδικασια..
Αν δεν ειχε την φανταστικη δυνατοτητα να το χειριζεσαι απο το ιpad μεσω του XBMC commander, θα ειχα σταματησει να ασχολουμαι..

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

external player απο την ταπεινη μου πειρα , ειναι πακετο στο XBMC

ερωτηση : εχουμε 3 ταινιες (ας υποθεσουμε indiana jones).Εχουμε την δυνατοτητα να τις εχουμε σε εναν φακελο και οταν παταμε εκει να βλεπουμε την τριαδα αυτη ή οχι? το εχει ψαξει κανεις?

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ερωτηση : εχουμε 3 ταινιες (ας υποθεσουμε indiana jones).Εχουμε την δυνατοτητα να τις εχουμε σε εναν φακελο και οταν παταμε εκει να βλεπουμε την τριαδα αυτη ή οχι? το εχει ψαξει κανεις?

Αν έχεις επιλέξει να σου βλέπει και το Folder Name που είναι και το πιο βολικό, δεν θα τις δεί. Θα σου πρότεινα τρία ξεχωριστά Folder με κάθε ταινία.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αν έχεις επιλέξει να σου βλέπει και το Folder Name που είναι και το πιο βολικό, δεν θα τις δεί. Θα σου πρότεινα τρία ξεχωριστά Folder με κάθε ταινία.

οχι δεν με καταλαβες.Το ξερω αυτο.Εννοω οτι εχουμε ολα τα matrix.Αντι να τα βλεπουμε ολα τα εξωφυλα να υπαρχει folder matrix movies.Και οταν παταε εκει να σου ανοιγουν μονο τα matrix (1,2,3 κτλ)

takisot εσενα δεν σου δουλευει καθολου?

κατσε ρε φιλαρακι να το κατεβασω , να βοηθησω αν μπορω..βασικα μολις κατεβηκε :D