Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Δές αν γράφει στην πίσω πλευρά RC6, αν όχι πραγματικά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει ακριβώς. Το wiki του XBMC προτείνει remotes RC6 πάντως.
Οχι δεν γραφει. Το παραξενο ειναι οτι δουλευει αψογα στα WMC
Εσυ αυτο το κοντρολ απο που το αγορασες? Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Οχι δεν γραφει. Το παραξενο ειναι οτι δουλευει αψογα στα WMC
Εσυ αυτο το κοντρολ απο που το αγορασες? Ευχαριστω

Ebay Hong-kong μεριά. 16 και ήρθε σε καμιά 20αριά μέρες.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγω ηθελα να μαθω αν υπαρχει λογισμικο για το remote κατι σαν το imon manager.

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ααα ειμαι πολυ ευχαριστημενος λεμε.Λοιπον εκανα απεγκατασταση του XBMC και ξανα καθαρη εγκατασταση.Ξαναπηγε το pc στην τηλεοραση και τωρα πια δεν κολλαει πουθενα.Ιδια πραγματα με mp δλδ.Ηθελα να ρωτησω μια που εγκατελειψα την προσπαθεια για μενου στα BR , αν μπορω να εχω HD ηχο μονο στα BR, με τον mpc , ο οποιος να ανοιγει μεν σαν εξωτερικος πλαυερ αλλα ΜΟΝΟ στα αρχεια index που εχουν τα BR.Γινεται?Δηλαδη ολα τα αλλα κανονικα απο το XBMC

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ααα ειμαι πολυ ευχαριστημενος λεμε.Λοιπον εκανα απεγκατασταση του XBMC και ξανα καθαρη εγκατασταση.Ξαναπηγε το pc στην τηλεοραση και τωρα πια δεν κολλαει πουθενα.Ιδια πραγματα με mp δλδ.Ηθελα να ρωτησω μια που εγκατελειψα την προσπαθεια για μενου στα BR , αν μπορω να εχω HD ηχο μονο στα BR, με τον mpc , ο οποιος να ανοιγει μεν σαν εξωτερικος πλαυερ αλλα ΜΟΝΟ στα αρχεια index που εχουν τα BR.Γινεται?Δηλαδη ολα τα αλλα κανονικα απο το XBMC

Γίνεται στην θεωρία αν παραμετροποιήσεις το .xml αρχείο. Για πολύ ταλαιπωρία μου φαίνεται. Και δεν κάνεις Exit απ' το XBMC σε αυτά τα αρχεία και να τρέχεις τον MPC-HC. Απλό και λιγότερο χρονοβόρο. Θα γλυτώσεις και τα μπινελίκια αποτυχίας.:Banane0:

συμφωνω + επαυξανω .Ζωη πιο ευκολη θελουμε

συνδυασμος yanfoe + XBMC = Aριστα!
Τι χρειαζεται ? αν θελει καποιος Plot σε ελληνικα ειναι ευκολο (το βαζει πρωτα χειροκινητα στο yanfoe).Επισης αν θελουμε φτιαχνουμε και ομαδες ταινιων ευκολα (π.χ indiana Jones movies , Matrix movies κτλ) .
Τελος αν θελουμε σωζουμε μονο τα nfo και αφηνουμε το XBMC να κατεβασει φαναρτ ,εικονες κτλ κτλ

αυτο το download subtitle ,που εχει , σταματησε να λειτουργει.Εκανα απεγκατασταση ολου του XBMC και ξανα εγκατασταση και τιποτα.Ξερει κανεις?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Απο χθες το βραδυ μου εμφανιζει "UNABLE TO CONNECT TO REMOTE SERVER" με αποτελεσμα να μην μπορει να ενημερωσει με νεα δεδομενα, ξερει κανεις τιποτα;

Επισης ηθελα να ρωτησω πως πρεπει να περασω (ονομασω) τα band of brothers για να τα δει στη λιστα;

Καλημερα σε ολους σας
Επειδη εχω και εγω αυτη τη σειρα ,οταν σε καθε επεισοδιο πατας το i στο πληκτρολογιο θα σου εμφανισει στον τιτλο πιθανοτατα band of brothers.1080.x264.mkv
Με το backspace θα τα αφαιρεσεις ολα και θα αφησεις μονο το band of brothers.mkv και τοτε θα σου κατεβασει εξωφυλλα
Βεβαια και εγω τωρα μου δινει αυτη την ενδειξη unable to connect server.
Για περιμενε μερικα λεπτα μηπως επανελθει.

αυτο το download subtitle ,που εχει , σταματησε να λειτουργει.Εκανα απεγκατασταση ολου του XBMC και ξανα εγκατασταση και τιποτα.Ξερει κανεις?

απαντω μονος μου
δεν λειτουργει σε ολα τα σκιν.Βασικα δουλευει μονο στο ΑΕΟΝ MQ , και νομιζω οτι ειναι ολα τε λεφτα η συγκεκριμενη λειτουργια.Και το σκιν λεει παρααααα πολλααα.Ολο το βραδυ ασχοληθηκα με αυτο και πραγματικα αξιζει να το ξεζουμισει κανεις.
Στα BR δομες ειπαμε οτι παει και διαβαζει το index αρχειο.Παρολο αυτα χτες στο inception ξεκινουσε η ταινια ,εδειχνε 2 λεπτα , και μετα πηγαινε στα εξτρα(συνεντευξεις κτλ).Με κουφανε!
Επισης , κατι που δεν ειχα κανει ποτε, πειραξα την καρτα γραφικων (ρυθμισεις κτλ), και νομιζα οτι δεν θα ειχε καμμια επιδραση στο XBMC.Λαθος.Εχει ή εστω εμενα μου φανηκε αυτο.
Τελος , να πω για τον ηχο (που εισαι Αυγερινε?) , οτι ενα καλος ηχος Dts , δεν απεχει τρομερα απο το HD DTS.Οι διαφορες ειναι πιο καθαρο μπασο και σφικτο, και καπως καθαρωτερη εικονα σε ολους τους ηχους (περισσοτερο στην μπροστινη μπαντα).Αυτα απο εμενα , γιατι δεν ειμαι και εξπερ.Ετσι και αλλιως το συστημα μου δεν βγαζει φωτια (Pioneer vsx-920+ Roister ηχεια).

Καλημερα και χρονια πολλα
Δηλαδη τι πειραξες στην καρτα γραφικων?
Εχεις ΑΤΙ? Και ποια. Αν βλεπεις διαφορες να παρω και εγω μια
Βαγγελης...............

Καλημερα και χρονια πολλα
Δηλαδη τι πειραξες στην καρτα γραφικων?
Εχεις ΑΤΙ? Και ποια. Αν βλεπεις διαφορες να παρω και εγω μια
Βαγγελης...............
5570 Ati εχω , αλλα :smash::smash: γιατι να αλλαξεις??Εχει εκει στα μενου της κατι για HD κατι για συχρονισμους , avivo ..τα πειραξα ολα :p .Σημαντικο ειναι οτι εβαλα την αναλυση κατευθειαν και σταθερα στα 24 , γιατι οταν την ειχα στα 50´ή 60 , και εβαζα το XBMC να ..δεν θυμαμαι πως το λεει , τελος παντων να γυρναει στα 24 οταν παιζει ταινιες , εκανε ολα σπασιματα και ψηφιακα τεχνουργηματα.Μολις το αλλαξα ισωσε

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

5570 Ati εχω , αλλα :smash::smash: γιατι να αλλαξεις??Εχει εκει στα μενου της κατι για HD κατι για συχρονισμους , avivo ..τα πειραξα ολα :p .Σημαντικο ειναι οτι εβαλα την αναλυση κατευθειαν και σταθερα στα 24 , γιατι οταν την ειχα στα 50´ή 60 , και εβαζα το XBMC να ..δεν θυμαμαι πως το λεει , τελος παντων να γυρναει στα 24 οταν παιζει ταινιες , εκανε ολα σπασιματα και ψηφιακα τεχνουργηματα.Μολις το αλλαξα ισωσε

Βάλε την ανάλυση στο 23p αν υπάρχει, για να κλειδώνει στα 23,976 (Τσέκαρε οτι κλειδώνει απ' το XBMC). Απενεργοποιήστε τα Brighter Whites, βάλτε το Dynamic Contrast στο 16-235 και επιλέξτε ως Pixel Format το YCbCr 4:4:4. Τσεκάρουμε το Use automatic deinterlacing για να το κάνει το XBMC και απενεργοποιούμε το Pulldown Detection. Εγώ έχω ενεργοποιημένο το Flesh tone Correction αλλά και το Video Gamma. Δοκιμάστε και μου λέτε πως πάει.

Γενικότερα η ποιότητα εικόνας στο XBMC λόγω ελάχιστης παρέμβασης του χρήστη, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ' τις ρυθμίσεις των οδηγών. Πάντως αν και γενικά μου αρέσει η "μαλακή" εικόνα που δίνει το XBMC, χθές που είδα το Sanctum με MPC-HC + MadVR ηταν το κάτι άλλο. Σίγουρα συγκρινώμενη με το Popcorn A-210.

Δυστυχως εγω δεν εχω καρτα γραφικων γι'αυτο θα αγορασω μια 5570 silent
η 5450. Τωρα δουλευω με τον Ι3

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παρεπιπτώντος το ο THEMOVIEDB scrapper ειναι Down τις τελευταίες μέρες; Σε Update που κάνω δεν μπορεί να συνδεθεί στον remote server απαντά. Σε εσάς;
ΟΧΙ , απο το πρωι. Δεν ξερω τι συμβαινει