Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

εχει το XBMC browser ή οχι? και αν ναι δεν πιστευω να ειναι αυτο που βρισκω ως pluggin ε? ειναι τελειως χαζο αυτο

Σαλαμινομαχεεεεεεεεε.... για πες μου ρε συ Βαγγελη , αυτο το βελακι που εβγαλες απο τις ταινιες , που το βρισκεις? ξερεις ποιο λεω..αυτο στο library που ειναι στην αρχη

Kαλησπερα σε ολους σας
XBMC\Settings\Appearance\File lists\Show parent folder items

Για να καταλαβουν και οι υπολοιποι,οταν κατεβασουμε τις ταινιες μας ( εξωφυλλα κλπ ) στην αρχη των εργων βλεπουμε κατι σαν ΒΕΛΑΚΙ που υποδεικνυει την αρχη της βιβλιοθηκης.
Αυτα...... Βαγγελης.................

Παιδια sorry αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα παιζει να παιξει... τηλεοραση με καποια tv card το xbmc?

Παιδια sorry αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα παιζει να παιξει... τηλεοραση με καποια tv card το xbmc?

Γίνεται αλλά όχι εύκολα. Μπλέκεις με εξωτερικές εφαρμογές, μυστήριες ρυθμίσεις, ψυχιάτρους στο τέλος...:BDGBGDB55:

Εαν κατεβασεις το Media Portal και κανεις set up to Tv-Server Configuration και φυσικα εχεις το καταλληλο Skin Confluence-Neon τοτε εχεις και τηλεοραση.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει PVR ( εκει το WMC δεν εχει αντιπαλο ) και αργει να αλλαξει καναλια

Σε μενα παιζει αψογα αλλα το εχω πιο πολυ για χαβαλε

καπου εχασα μπαλα με το XBMC.Απο clean install καθως εβαλα τα windows , εγκατεστησα την 10.1 .Σαν να λειπουν καποια plugins ...δεν εχω apple trailers , weather com και δεν ξερω τι αλλο.Ειναι οντως ετσι?

καπου εχασα μπαλα με το XBMC.Απο clean install καθως εβαλα τα windows , εγκατεστησα την 10.1 .Σαν να λειπουν καποια plugins ...δεν εχω apple trailers , weather com και δεν ξερω τι αλλο.Ειναι οντως ετσι?
Προφανως σου λειπουν καποια repositories(passion + googlecode.xbmc-addons)
Αυτα πρεπει να τα προσθεσεις στα Programs\XBMC\addons

ευχαριστω leo -αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι λειπουν πραγματα και πρεπει να ασχοληθω χειροκινητα? εφοσον και στο αλλο pc την ιδια εκδοση εχω..τεσπα

@ Αυγερινε ναι το ειχα δει και οταν πρωτοβγηκε.Απλα το ειχα χαζεψει λιγο και δεν ασχοληθηκα.Θα το περασω σημερα.
Ασχετο , εβαλες τελικα windows ή εισαι με κονσολα? Βρηκες ακρη?

Καλημερα σε ολους σας
Κωστα για το weather εχεις ενεργοποιησει το Settings\Skin\Home Window\Show Weather Widget ?

ναι φυσικα-δουλευει , απλα ειπα οτι λειπουν πραγματα οπως για παραδειγμα το weather plus

ναι φυσικα-δουλευει , απλα ειπα οτι λειπουν πραγματα οπως για παραδειγμα το weather plus
Πρεπει να βαλεις το link που εδωσε ο leo06 το Nuka's link και να το βαλεις στα addons

ναι οκ δουλεψε..ατελειωτα addons..αλλά άλλα σκιν τα υποστηριζουν αλλα οχι..παντως ολα τα λεφτα το XBMC στην τηλεοραση

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ναι οκ δουλεψε..ατελειωτα addons..αλλά άλλα σκιν τα υποστηριζουν αλλα οχι..παντως ολα τα λεφτα το XBMC στην τηλεοραση

Βάλε Cirrus και ενεργοποίησε το Rightview για τις ταινίες και πές μου. Εϊναι λίγο βαρύ το Skin αλλά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Έχουμε λινκ για το cirrus?
Repository θέλει η το κατεβαζουμε ολόκληρο;
Το Cirrus ειναι repository αλλα το Cirrus Extended 2.02 οχι

@ Zilmer
Το WMC δεν παιζεται με τιποτε στο PVR και στην ταχυτητα αλλαγης καναλιων