Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλά ακούγονται τα dirty regions αλλα έχω κολλήσει σε μια nightly απο τις 26 Ιουνίου και δεν μπορώ να δω τη διαφορά.

BTW, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω patch στον κώδικα του XBMC?

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

συγνωμη που επιμενω ,αλλα για να ειμαστε σιγουροι το λεω--δεν ειναι hd ready αλλα full hd ε?
αν τελος παντων ειναι οπως τα λες : δεξι κλικ στην επιφανεια της εργασιας , μπες στην καρτα γραφικων , και δες το οβερσκαν απο εκει μεχρι να παει σε ολες τις ακρες σωστα.
Δεν μπορω να καταλαβω ομως την διαφορα με το mpc που στα παιζει σωστα... κατι χανω μαλλον..ενα screenshot μπορεις?

Ξεθάβω λοιπόν το ποστ αυτό μιας και εγώ στο νεο-στημένο μου htpc έχω το ίδιο θέμα.
Η samsung le-46c650 είναι full hd στα 1920*1080 αλλά τα win 7 ξεπερνούσαν τα όρια της οθόνης και έτσι με overscan από την Ati hd6670 1gb ήρθαν στα μέτρα της.
Παρατήρησα όμως πως ενώ το μενού του ΧΒΜC μοιάζει να είναι οκ στα περιθώρια της Samsung, όταν βάζω ταινία (με τον default player) το μενού είναι εν μέρει εκτός ορίων...

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ξεθάβω λοιπόν το ποστ αυτό μιας και εγώ στο νεο-στημένο μου htpc έχω το ίδιο θέμα.
Η samsung le-46c650 είναι full hd στα 1920*1080 αλλά τα win 7 ξεπερνούσαν τα όρια της οθόνης και έτσι με overscan από την Ati hd6670 1gb ήρθαν στα μέτρα της.
Παρατήρησα όμως πως ενώ το μενού του ΧΒΜC μοιάζει να είναι οκ στα περιθώρια της Samsung, όταν βάζω ταινία (με τον default player) το μενού είναι εν μέρει εκτός ορίων...

Αλλάζει το refresh ratio της ταινίας. Κλείδωσε τους οδηγούς της ΑΤΙ στα 23p και μετά επέλεξε το 24p στο μενού του XBMC καθώς και τα adjust refresh ratio to match video και a/v sync method Video clock (drop -dupe...)

[Άσχετο]

Θερμά συγχαρητήρια στον Αυγερινό που μόλις ξεπέρασε τα 1.000 μηνύματα :SFGSFGSF: :firstprize:

Άντε, και στα δικά μας :smile:

[/Άσχετο]

αν κατάλαβα καλά τι ζητάς Video ->playback options -> adjust refresh rate to match video (1ο ποστ 3η εικόνα)

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

έχω μια ερώτηση , έχω περασμένη στο itunes (και στο φάκελο του itunes), πολύ όμορφα, πολλή μουσική τακτοποιημένη. Aν βάλλω στο add source του xbmc δεν μου εμφανίζει ούτε τα μισά εξώφυλα ούτε πληροφορίες και δυσκολεύεται να κατεβάσει πληροφορίες. Υπήρχει κάποιο Plug-in ή script να συνεργάζονται οι δυο βιβλιοθήκες? Μιλάμε πάντα για win7

Μισό λεπτό να δω αν κατάλαβα καλά

TV 430w +
Ενισχυτής 370w +
htpc ~100w
=========900w X 1 = ~0.9 /ώρα για να δούμε μια ταινία??????????

Poritioli: θεωρώ πως χρησιμοποιείς πέρα από το μαμίσιο και τους άλλους scrapper ειδικά του last.fm
Τα εξώφυλλα σίγουρα μπορείς να τα κάνεις πανεύκολα στο mediamokey πάντως, εγώ εκεί έφτιαξα 12.000 κομμάτια

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

lG 50' plasma

Να ένας λόγος που οι plasma LG είναι φτηνές: πληρώνεις τη διαφορά στη ΔΕΗ. :p

Σε συγκριτικό είδα οτι οι κατανάλωση τους είναι 50%-80% μεγαλύτερη σε σύγκριση με τις αντίστοιχες Panasonic G30

Γενικά δεν έχεις άδικο
Για να είμαστε όμως και δίκαιοι η g30 είναι και 2-3 χρόνια νεότερη, ωστόσο η διαφορά είναι τόσο μεγάλη?

Έχω μια 42G10 που καίει όσο καίει η 50G30, για να μην πω περισσότερο.
Έχουν πέσει πολύ οι καταναλώσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μπράβο ρε leo06. Απ' τη στιγμή που ασχολούνται αποκλειστικά αυτή την περίοδο με Zacate το αποκλείω να μην λειτουργήσει. Απλά στα ίδια περίπου χρήματα σκέφτηκα να φτιάξω κάτι πιο δυνατό αλλά κυρίως να ξέρω οτι λειτουργεί στα σίγουρα με Linux. Άσε που έχω και την GT 430 και λέω να την εκμεταλευτώ.

τελικά πήρα την Gigabyte 350N-USB3 http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA-GAE350NB3-00G.htm
αυτό που είδα με openelec δεν μου άρεσε καθόλου,στο xbmc που τρέχει σε win7 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα οπότε όπως ήρθε φεύγει η Gigabyte

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

τελικά πήρα την Gigabyte 350N-USB3 http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA-GAE350NB3-00G.htm
αυτό που είδα με openelec δεν μου άρεσε καθόλου,στο xbmc που τρέχει σε win7 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα οπότε όπως ήρθε φεύγει η Gigabyte

http://www.youtube.com/watch?v=7V-UB4KYxZM
http://www.youtube.com/watch?v=55-QtdemRsc

Last edited: