Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Πιθανώς να υπάρχει conflict μεταξύ του IR της τηλεόρασης και του αυτό του PC. Δεν μου έχει συμβεί στο παρελθόν, οπότε ίσως να χρειαστεί να τα απομακρύνεις μέχρι να βρείς λύση...
Στο νήμα αυτό έχει αναφερθεί αρκετές φορές αν ψάξεις η απάντηση. Χοντρικά αν χρησιμοποιήσεις άλλο Skin που υποστηρίζει τα ελληνικά (π.χ. ΑΕΟΝ ΝΟΧ) αντικαθιστάς τα Fonts του ΑΕΟΝ ΜQ3 με αυτά του ΑΕΟΝ ΝΟΧ.
Άλλαξε Skin και χρησιμοποίησε κάποιο που υποστηρίζει Submenu όπως π.χ. το AEON NOX. Αλλά σε όλα τα Skin μπορείς να το έχεις αυτό ενεργοποιώντας τα menu items. Πιθανώς να είναι hidden τα menu Movies και TVShoes
Να κάνω και γω μια ερώτηση η οποία είναι μάλλον off topic, αλλά το προβλημα παρουσιάστηκε κατά το στήσιμο του xbmc:
Πήρα ένα MCE της HP μαζί με τον usb receiver.
O receiver δουλεύει σωστά, όταν η tv (Samsung le46c650) είναι κλειστή!
Εννοώ πως η τηλεόραση κάνει το receiver να είναι συνέχεια αναμένο (σαν να πατάω συνέχεια πλήκτρα στο χειριστήριο...).
Όταν κλείσω την tv το πρόβλημα εξαφανίζεται.
Επίσης αν πάω το receiver πολύ μακριά από την tv (πχ 2μ), το πρόβλημα εξαφανίζεται.
Αν σκεπάσω τον δέκτη με το χέρι μου, το πρόβλημα εξαφανίζεται.
Καμιά ιδέα πως να λύσω το πρόβλημά μου?????
Πιθανώς να υπάρχει conflict μεταξύ του IR της τηλεόρασης και του αυτό του PC. Δεν μου έχει συμβεί στο παρελθόν, οπότε ίσως να χρειαστεί να τα απομακρύνεις μέχρι να βρείς λύση...
πως βαζουμε ελληνικα fonts στο skin AEON MQ3?
Στο νήμα αυτό έχει αναφερθεί αρκετές φορές αν ψάξεις η απάντηση. Χοντρικά αν χρησιμοποιήσεις άλλο Skin που υποστηρίζει τα ελληνικά (π.χ. ΑΕΟΝ ΝΟΧ) αντικαθιστάς τα Fonts του ΑΕΟΝ ΜQ3 με αυτά του ΑΕΟΝ ΝΟΧ.
Παιδια μια ερωτηση ...
Εστησα το XBMC τελευταια για να δω τις διαφορες με το πολυ καλο Media Browser που χρησιμοποιω και δεν μπορω να βρω πως μπορω να φτιαξω custom menu με τις ταινιες μου.
Δηλαδη στο κεντρικο μενου στα crowls να μου δειχνει τα collection Genres δηλαδη τα Action τα Thriller τα comedy κτλ. και οχι ολες τις ταινιες μαζεμενες μεσα στο Movies!
Ευχαριστω,
Jimmy
Άλλαξε Skin και χρησιμοποίησε κάποιο που υποστηρίζει Submenu όπως π.χ. το AEON NOX. Αλλά σε όλα τα Skin μπορείς να το έχεις αυτό ενεργοποιώντας τα menu items. Πιθανώς να είναι hidden τα menu Movies και TVShoes