Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μπορείς να δοκιμάσεις το DriverSweeper. Καθαρίζει ίχνη απο παλιους οδηγους.

Πρώτα όμως τρέξε ένα απο τα αρκετά προγράμματα\Uninstallers που κυκλοφορούν, ισως καταφέρουν να βγάλουν τους παλιούς οδηγούς.

Κωστα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι το προγραμμα της ΑΤΙ,δεν φαινεται πουθενα,ουτε μεσω Tuneup Utilities,για να το κανω unistall.
Η Πλακα ειναι οτι φαινεται στην επιφανεια εργασιας και μπορω να κανω αλλαγες στα ATI Settings.............

Καλησπερα σε ολους σας.
Επειδη οπως εχω αναφερει ξανα, ανοιγοντας τα WIN ,δεν ετρεχε το ATI CCC ,προσπαθησα να ξανακανω install τους drivers 12.2
Επειδη στην επανεγκατασταση μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει ηδη το προγραμμα, το εκανα (που να μην το εκανα ) cancel.
Αφ'ενος το προγραμμα εξαφανιστηκε απο το Control Panel\ install-unistall programs,αφ'ετερου οταν του κανω επαναγκατασταση,κολαει και δεν προχωραει.

Πως μπορω να το κανω τωρα uninstall ?

Ευχαριστω...............

C:\Program Files\ATI\CIM\Bin64 Τρέξε το "set up" και θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να κάνεις uninstall......

C:\Program Files\ATI\CIM\Bin64 Τρέξε το "set up" και θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να κάνεις uninstall......
Καλημερα σε ολους σας
Μετα το C:\Program Files\ATI\CIM\ γραφει config και reports
Δεν γραφει πουθενα Bin64

Μονο στο Program files (x86) δινει AMD APP\bin και AMD AVT\bin αλλα δεν γραφει πουθενα unistall

Καλημερα σε ολους σας
Μετα το C:\Program Files\ATI\CIM\ γραφει config και reports
Δεν γραφει πουθενα Bin64

Μονο στο Program files (x86) δινει AMD APP\bin και AMD AVT\bin αλλα δεν γραφει πουθενα unistall

Ούτε set up ? ή install ? ( Γιατί αυτή η επιλογή βρίσκει ότι είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα και σου βγάζει τις επιλογή uninstall)

Καταφερα και το εκανα uninstall
Του εκανα επανεγκατασταση , φαινεται στο Control Panel\ Uninstall programs οτι πραγματι υπαρχει στον σκληρο δισκο.

Το παραξενο τωρα ,ειναι οτι οταν προσπαθω να μπω στο CCC μου λεει οτι:
Catalyst Control Center cannot be started.
There are currently no settings that can be configured Catalyst Control Center.

Προσπαθω να κανω ξανα επανεγκατασταση,και οταν φθανει στο πεδιο install κολαει στη θεση Currently installing: AMD Catalyst Install Manager

Καμμια γνωμη τι συμβαινει,για να αποφυγω το format ?
Εικονα εχω κανονικη στα εργα μου.

Ευχαριστω ..................

Αν φαινεται στο Uninstall programs, κανε απεγκατάσταση και τρέξε το DriverSweeper.

Μετα καθαρή εγκατάσταση του πακέτου.

Νεα απο τον DDDamian για την καινούρια AudioEngine:

As an update - we are looking at a merge into nightlies in mid-to-late April across all platforms, which is not that far off! There is some concerted effort now by devs across platforms to prepare for the merge, so there's definite progress towards integration!

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Νεα απο τον DDDamian για την καινούρια AudioEngine:

Αυτό όντως είναι είδηση! Την περιμένω πως και πως για παρατεταμένο τεστάρισμα. Ειδικά τα audiophile χαρακτηριστικά της καθώς και τα HD Formats ήχου σε Linux, Mac κ.λ.π. είναι πρόκληση και θα καθορίσουν την αγορά media player.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αυτό όντως είναι είδηση! Την περιμένω πως και πως για παρατεταμένο τεστάρισμα. Ειδικά τα audiophile χαρακτηριστικά της καθώς και τα HD Formats ήχου σε Linux, Mac κ.λ.π. είναι πρόκληση και θα καθορίσουν την αγορά media player.

Παίδες να ρωτήσω ποια είναι αυτή η engine? Υπάρχει κάποιο σύντομο top level diagram?
Συζητάμε για engine το οποίο θα είναι κοινό σε όλα τα λειτουργικά και ανάλογα θα επικοινωνεί με alsa-linux / windows / etc.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παίδες να ρωτήσω ποια είναι αυτή η engine? Υπάρχει κάποιο σύντομο top level diagram?
Συζητάμε για engine το οποίο θα είναι κοινό σε όλα τα λειτουργικά και ανάλογα θα επικοινωνεί με alsa-linux / windows / etc.

Ακριβώς. Αυτη η συμβατότητα με όλες τις πλατφόρμες είναι ο λόγος που έχει καθυστερήσει τόσο.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=78289&pid=578262#pid578262

144 σελίδες είναι, θέλει κουράγιο
happy_mini.gif

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ! Θα βρω χρόνο να ρίξω μια ματιά.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πάντως όλο το XBMC Forum περιμένει με ανυπομονησία τα πρώτα feedbacks σχετικά με το νέο Apple TV το οποίο φορά το νεο Α5 cpu υποστηρίζει 1080p και αναμένουμε πότε θα γίνει jailbreak για να δούμε και το XBMC σε αυτό.

Υπάρχει κάποιο skin που να μπορείς να κάνεις rearrange τα home menu items xωρίς να χρειάζεται να πειράξεις .xml αρχεία;

Υπάρχει κάποιο skin που να μπορείς να κάνεις rearrange τα home menu items xωρίς να χρειάζεται να πειράξεις .xml αρχεία;
Εαν εννοεις να κανεις Skin uninstall με την επιλογη ( Yes,also delete the profile folder ),νομιζω οτι δεν υπαρχει.

Όχι εννοώ να μπορείς να φτιάξεις τη σειρά των μενού στην αρχική οθόνη. Δηλαδή από:

"Movies - Add Ons - Music - Tv Shows" να μπορεί να γίνει "Movies - Tv Shows - Music - Add Ons". Τυχαίο παράδειγμα.

Ξέρω ότι μπορεί να γίνει με xml edit αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο skin που το κάνει πιο εύκολα. Σε AEON NOX που είχα και ΑΕΟΝ MQ3 που έχω δεν βλέπω κάτι.

Οχι ,αυτο δεν το ξερω να υπαρχει
Με την ευκαιρια, αφου ειχες το ΑΕΟΝ ΝΟΧ , μηπως ξερεις εαν μπορω να εχω τον τιτλο ενος εργου ,σε αλλη θεση εκτος απο τη μεση κατω?
Και μονο στην επιλογη Bigfan σου δειχνει το τιτλο ευκρινως και με μεγαλα γραμματα
Επισης στο Video Mode γιατι δεν δειχνει το ονομα του φακελου,παρα μονο εαν ανοιξεις τον φακελο τοτε μονο σου γραφει επανω αριστερα το ονομα του φακελου π.χ Recently added - Video Files - Get more..

EDIT :
Το βρηκα με τους τιτλους
Θελει την επιλογη Settings\Skin\Fonts\Skin default

Last edited:

2-3 μέρες είναι που ασχολούμαι με το xbmc γενικά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζουν μερικά πράγματα.
Και μ' έχουν "φάει" και τα bugs... Λάθος πόστερς, λάθος thumbs, προβληματική λειτουργία playlist κλπ.

Όμορφο μεν αλλά θέλει ψάξιμο το πράγμα...