Αυγερινε ξερεις ποιο ειναι το πιο σοβαρο προβλημα?
Οτι δεν σκαναρει τις ταινιες γρηγορα.
Μου τις πηγαινει μια-μια δυ0-δυο
Λες και φταιει ο scrapper
Κωστα να το κανω overwrite η καθαρη install?
Κωστα να το κανω overwrite η καθαρη install?
Οκ η Frodo με την Beta 1 για την ώρα πάει αρκετά καλά.
Αισθητή αύξηση ταχύτητας σε σχέση με τις Alpha και τις Unofficial εκδόσεις και γενικά όλα καλά μέχρι στιγμής. Προσωπικά αν καιfftopic: τρέχω το Openelec με clean install και όλα δουλεύουν μια χαρούλα.
View attachment 85537
Αυτόματα αναγνωρίζει τον ενισχυτή Pioneer LX-70 μέσω HDMI και ο ήχος δουλεύει άψογα και πάντα plug n play.
View attachment 85538
Νέος Kernel και νέοι οδηγοί για την Nvidia καρτούλα γραφικών και άψογο κλείδωμα - κίνηση πάντα.
View attachment 85539
Το Confluence Lite είναι πολύ γρήγορο και "καθαρό" πράγμα που βοηθάει ειδικά αυτήν την περίοδο που ο κώδικας είναι "βρώμικος".
Ολοταχώς για την επίσημη πλέον έκδοση.
Υ.Γ. Είναι αδιανόητο οι κάτοχοι Nvidia καρτών να τρέχουν το XBMC (σε dedicated HTPC μέσα από Windows).:smash:
Φυσιολογικό δεν είναι να κολλάει η εικόνα. Δες τις ρυθμίσεις των Windows ή\και αναβάθμισε τους drivers.Έχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζω dts-ma κολλάει η εικόνα και δεν έχω ήχο. Δηλωμένη έξοδος hdmi, συσκευή εξόδου ήχου wasapi: spdif Pass-through device asus xonar, συσκευή εξόδου διέλευσης wasapi:spdif pass through asus xonar. Όταν την αλλάζω σε οπτική/coaxial παίζει μια χαρά αλλά η ένδειξη Dts-ma δεν ανάβει στον ενισχυτή (denon 3808). Είναι φυσιολογίκο ή πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις.
εγώ δεν έχω καθόλου ήχο στον yamaha και στο audio outpout device αναφέρει την tv samsung και οχι το yamaha
Φυσιολογικό δεν είναι να κολλάει η εικόνα. Δες τις ρυθμίσεις των Windows ή\και αναβάθμισε τους drivers.
Φυσιολογικό απο την άλλη είναι να μην ανάβει το DTS-MA όταν ο ήχος έρχεται απο την οπτική. Αυτή η σύνδεση δεν "σηκώνει" HD ήχο.
Σε ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση σου. Δεν είναι συνδεδεμένος με οπτική. Η μόνη σύνδεση που έχω κάνει είναι από την xonar με hdmi στον ενισχυτή. Στα windows τι να τσεκάρω;
Επίσης με την καινουργια αναβάθμιση μου εμφανίζει τις περιλήψεις του έργου στα γαλλικά. Τι αλλαγές πρέπει να κάνω για αγγλικά.
Εννοείτε πως περνάς με HDMI εικόνα - ήχο απο ενισχυτή;
Καλησπερα! Χρησιμοποιω αποκλειστικα το xbmc για να βλεπω ταινιες - σειρες - iptv κτλπ. Ηθελα να αγορασω ενα "οικονομικο" home theater κ σκεφτομαι προς αυτην http://www.pioneer.eu/eur/products/42/100/42/BCS-FS121/page.html τη λυση.
Γιατι ποσταρω εδω;
Γιατι θελω να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με το xbmc. Η καρτα γραφικων μου ειναι μια παλια 8600gts που εχει μονο dvi κ οχι hdmi. Σκεφτομαι να συνδεσω (οπως ειναι συνδεδεμενο ηδη) το htpc μεσω dvi to hdmi με την τηλεοραση κ η συνδεση "ενισχυτη" με htpc να γινει με optical out που βγαζει η motherboard μου (asus p5k-e). Θα εχω κανενα προβλημα audio sync?
Ας πουμε οτι παω κ αγοραζω μια Radeon HD6450 ωστε να εχω hdmi out κ να μπορω να περναω και τον ηχο μεσα απο αυτο το καλωδιο. Δηλαδη audio/video μεσω hdmi -> ενισχυτη κ μετα παλι μεσω hdmi -> TV. Εκει παιζει να υπαρχει θεμα με το hdcp κ να μπλοκαρει το σημα ο ενισχυτης;
Αν εχει επισης να προτεινει κανεις καμμια λυση για συστημα 2.1 ή soundbar με budget εως 300 ευρω, ειμαι ολος αυτια :ears:
Άρα να υπολογίζω και ένα 50αρι για κάρτα γραφικών. Το βασικό είναι ότι θα δουλεύει.
Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.