Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ευχαριστω το περασα. και ολα καλα μεχρι στιγμης. μια αλλη ερωτηση που ηθελα να κανω, μπορω να προσθεσω οπως υπαρχει στο apple tv που εχει για να προβαλει trailers των ταινιων?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πατριώτη, στα info κάθε ταινίας έχει επιλογή για trailer.
Πάντως παιδιά, η frodo κατά την γνώμη μου 1 βήμα μπροστά (οκ ίσως παραπάνω) 2 πίσω.
Πολύ αργό φόρτωμα των thumbnails (κάτι άλλαξαν απ'οτι διάβασα), στα 24p εκεί που μέχρι την Eden ο ήχος ήταν μόνιμα 175ms πίσω τώρα είναι τουλάχιστον 200ms μπροστά, ούτε το lbrtmp αναβαθμίστηκε ενώ υπάρχει χρόνια πλέον νεότερη έκδοση (ξέχασα να το αναβαθμίσω στο clean instal που έκανα και λέω κι εγώ γιατί δεν μου παίζουν τα live streams)...
Ιδίως αυτό με τα thumbnails είναι πολύ σπαστικό.

Last edited:

δηλαδη και το apple movie trailer plugin που διαβασα δεν υπαρχει πια? υπαρχει καποιο παρομοιο? για να δειχνει νεες κυκλοφοριες, προσεχως κλπ?

Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε μια ΑΤΙ κάρτα γραφικών ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να παίζει πάντα 24p ταινίες? Πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις και στο XBMC?
Τέλος και εν συντομία τι είναι τα 24p? Έχει να κάνει με τα Hz?
Σας ευχαριστώ.

τελικα επειδη ψαχνω απο χθες μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να βαλουλε το apple movie trailer plugin?

μια γρηγορη ερωτηση:
Αν θες να φτιαξεις δικες σου αρχικες κατηγοριες, μπορεις? Δεν βρισκω καπου να το αλλαζεις. Πχ, να κρυψω το livetv, tvguide και να προσθεσω 3D Movies κλπ.

μια γρηγορη ερωτηση:
Αν θες να φτιαξεις δικες σου αρχικες κατηγοριες, μπορεις? Δεν βρισκω καπου να το αλλαζεις. Πχ, να κρυψω το livetv, tvguide και να προσθεσω 3D Movies κλπ.

Απο το skin εξαρτάται. Στα περισσότερα πλέον μπορείς. Στο ΝΟΧ σίγουρα.

Ασε, Κωστα, το βρηκα :)

Που το βρηκες γιατι ενδιαφερει και εμενα?

Και τελος υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε το apple movie trailer plugin η ειναι παλιο και εχει βγει κανα αλλο καλυτερο?

Επανερχομαι με νεα ερωτηση.
Τα metadata, μπορει να τα αποθηκευσει τοπικα, δηλαδη εκει που ειναι τα αρχεια? Επισης, εχεις επιλογη για ποσα backdrops θα κατεβασει ο scrapper?

ευχαριστω

Τα metadata, μπορει να τα αποθηκευσει τοπικα, δηλαδη εκει που ειναι τα αρχεια? Επισης, εχεις επιλογη για ποσα backdrops θα κατεβασει ο scrapper?

ευχαριστω

Αν κάνεις Export Library to Single Files, θα σώσει τα metadata και τα γραφικά στο φάκελο όπου είναι το αντίστοιχο βιντεο.

Το άλλο δεν το έχω ψάξει.

ευχαριστω

για το πρώτο σου απάντησε ο Κώστας,για το δεύτερο artwork downloader νομίζω είναι στα addons κατεβάζει extra fanart,logo,clearart

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (1).jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (1).jpg
    65.1 KB · Views: 186
Last edited:

μιας και το threat ειναι τεραστιο να ρωτησω με xbmc βλεπουμε 3D; και αν ναι χρειαζομαστε καποιες ρυθμισεις ;

μιας και το threat ειναι τεραστιο να ρωτησω με xbmc βλεπουμε 3D; και αν ναι χρειαζομαστε καποιες ρυθμισεις ;

Side-by-Side, Over-Under : κανονικότατα
3D BluRay ISO όχι, εκτός αν χρησιμοποιηθεί εξωτερικός player (PowerDVD, TotalMedia Theater)

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

παιδική ίσως ερώτηση, αλλά... δεν το έχω βρει (win & frodo)

Πως μπορεί να διαγράψει αυτόματα ο scraper τις ταινίες που δεν υπάρχουν πια? Έχω σβήσει άπειρες από τον δίσκο, αλλά το XBMC συνεχίζει και τις εμφανίζει... και αν κάνω update, δεν διαγράφει, μόνο προσθέτει τις νέες...

απο system settings επιλεγουμε clean library (ή στο appearance ¨η στο video ειναι, δεν θυμαμαι)