Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

:operator:
Εχο σκοπο να παρο το MyGica ATV1200 Dual Core Android 4.1 TV Box το οπιο ειναι το μοναδικο που δουλεβη αρκετα καλα με το XBMC Beta.Τα στικακια δεν τα καταφερνουν καλα και εχουν σινεχοσ προβλιματα.
Θα ηθελα τιν γνομη σας πριν το παρο.Στιν αγορα ηπαρχι και το XBMC Integarated Hybrid Linux STB.
Τα λεμε.

:grandpa: Οπιος βρι ορθογραφικα λαθοι,μπορη να τα κρατισι.Δεν τα χριαζομε. :ernaehrung004:

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγω εβαλα το XBMC στο ipad εβαλα και του Lambda το addons και ετσι βλεπω μια χαρα τηλεοραση.

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ο server στα Various κατω απο τα Hellenic Toons εχει προβλημα αυτες τις μερες;

το εχει τσεκαρει και κανεις αλλος;

Κι εγώ το Ace (+ to mod με το Poster Lite)

Y.Γ. Του δανείστηκα όμως κανα δυό backgrounds

Έχει κάποια πολύ καλά είναι η αλήθεια
Και αρκετά πιο ελαφρύ σε σχέση με το mq4 (στο δικό μου PC τουλάχιστον)

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εχο σκοπο να παρο το MyGica ATV1200 Dual Core Android 4.1 TV Box το οπιο ειναι το μοναδικο που δουλεβη αρκετα καλα με το XBMC Beta.Τα στικακια δεν τα καταφερνουν καλα και εχουν σινεχοσ προβλιματα.
Θα ηθελα τιν γνομη σας πριν το παρο.Στιν αγορα ηπαρχι και το XBMC Integarated Hybrid Linux STB.
Τα λεμε.

Εγώ αν έπαιρνα τώρα θα αγόραζα το Geniatech ATV1800. Είναι το πρώτο Quad Core με 2GB RAM.
Δεν μου αρέσει το πως συμπεριφέρεται η Geniatech στη license του XBMC και είναι πιο ακριβό από τα υπάρχοντα, αλλά δεν θα μπορούσα να του αντισταθώ.;)

ο server στα Various κατω απο τα Hellenic Toons εχει προβλημα αυτες τις μερες;
το εχει τσεκαρει και κανεις αλλος;

Διορθώθηκε και προστέθηκαν πολλές περισσότερες σειρές και ταινίες.

Το addon με τις ελληνικές ταινίες έχει γραφτεί από την αρχή και είναι πλέον πολύ πιο γρήγορο στην εμφάνιση των ταινιών ειδικά από το Greek-Movies. Η αναζήτηση επίσης είναι πολύ πιο γρήγορα.
Είχα σκοπό να προσθέσω ξεχωριστά και το κανάλι της Finos στο YouTube, όμως από σήμερα έχει σκοπό να αφαιρέσει τις ταινίες που έχουν ανεβάσει. Αν κάποιες ταινίες της Finos δεν παίζουν στο addon θα οφείλεται στο γεγονός αυτό.

------------------------
Hellenic Movies v2.0.0 (1-Oct-13)
------------------------
- Complete re-work of the plugin.
- Added threading support (faster loading of movies).
- Re-work of movie search.
- Tweaked context menus.
- Tweaked info dialogs.
- Code cosmetics.
- Note: Your favourites have to be re-added.
- Note: This is the last time I mess with them unless crawler demands it:)

------------------------
Hellenic Toons v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Added more shows from various sources.
- Added Putlocker resolver.
- Fixed flashx resolver.
- Tweaked Youtube resolver.
- Tweaked info dialogs.

------------------------
Hellenic Radio v2.0.2 (1-Oct-13)
------------------------
- Added ERA THESSALONIKI and ERA TRITO.
- Updated existing radios.
- Tweaked Youtube resolvers.
- Tweaked info dialogs.

------------------------
ANT1 Player v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Bypassed proxynova's tricks.
- Tweaked info dialogs.

------------------------
ERT Online v2.0.2 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
MEGA Replay v3.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
STAR WebTV v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
SKAI Player v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
SKAI Podcast v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
Alpha Podcast v2.0.1 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

------------------------
RealFm Podcast v2.0.2 (1-Oct-13)
------------------------
- Tweaked info dialogs.

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα στο MuchMovies (SuperRepo)? Εμενα εδω και μια εβδομαδα ΔΕΝ..
Το εχω τσεκαρει σε διαφορα μηχανηματα, στα περισσοτερα (πλην ενος) εμφανιζει empty repo.

παιδιά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τον τρόπο με τον οποίο βγαίνει η επιλογή για σμίκρυνση της οθόνης στον υπολογιστή;

Lambda, όντως το mega sto Hellenic TV μας άφησε χρόνους. επίσης η εικόνα τού ΣΚΑΙ στο ζωντανό έχει χαλάσει, αλλά προφανώς φταίει το stream τους.

κανένα νεο απο το Άλφα που μας έταξες? :-)

Έχει κάποιος συλλογή από backgrounds (Movies,TvShows.Music) που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε??
Κύριε συντονιστά (OnlineN) εσείς που ασχολείστε ?? :D

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Και το MEGA μας την έκανε!!

Lambda, όντως το mega sto Hellenic TV μας άφησε χρόνους. επίσης η εικόνα τού ΣΚΑΙ στο ζωντανό έχει χαλάσει, αλλά προφανώς φταίει το stream τους.

Έκανα update που διορθώνει το MEGA και το STAR

------------------------
Hellenic TV v2.3.2 (3-Oct-13)
------------------------
- Added ZOOM.
- Updated MEGA, STAR, ANT1 CYPRUS, SIGMA, CAPITAL and BLUE SKY.
- Removed NICKELODEON, NICKELODEON+, ATTICA TV, HIGH TV and GNOMI TV.

κανένα νεο απο το Άλφα που μας έταξες? :-)

Προηγείται άλλο καινούργιο addon.
Διάβασε παρακάτω.;)

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα στο MuchMovies (SuperRepo)? Εμενα εδω και μια εβδομαδα ΔΕΝ..
Το εχω τσεκαρει σε διαφορα μηχανηματα, στα περισσοτερα (πλην ενος) εμφανιζει empty repo.

Κάνε απεγκατάσταση τη πατσαβούρα ονόματι SuperRepo και κάνε το εγκατάσταση από το repo του mikey1234
Πάντως ετοιμάζω το δικό μου muchmovies το οποίο θα έχει και υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων.
Όσο και αν μου αρέσουν τα addons του mikey1234 δεν θέλω να έχω ads στο XBMC μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εχο μια απορια.Αν με το XBMC μπορο να κανο εγγραφες,και αν ναι,να γραφο για παραδιγμα το ΑΝΤ1 και να βλεπω αλο προγραμα.
Στο VU+ Forum που ασχολουμε με Linux receiver,Εχουμε το MediaPortal,και το MediaInfo.Με το MediaPortal μπορουμε να δουμε απο τοκιμαντερ,εργα,σιρες,τσοντες,μουσικη,και αθλητικα.Και με το MediaInfo μπορουμε να κατεβασουμε σχεδον οτι θελουμε εφοσον προερχετε απο στρεαμ.Εγο κατεβασα 10 εργα ταυτοχρονος,βλεποντας κατι αλο.Η ιδεα και ο σκοπος του MediaInfo ειναι οταν ενα στρεαμ κανι διακοπες λογο φορτισις,κατεβαζις το εργο με το MediaInfo,και το βλεπις μετα με το videoplayer χορις διακοπες.
Και αλη εροτιση αφορα το VUDUO². Mia kai exi 1300 MHz Dual Core Prozessor (Broadcom BCM7424 Chip) der VU+ Duo² kai Transcoding Funktion,Airplay Funktion,Opera Browser,HbbTV,HDMI 1.4 Anschluss,HD PIP (2x HDTV-Sender als Picture in Picture),Gigabit LAN (1000 MBit),Plug&Play Halterung für 2,5 und 3,5" SATA - HDD,2x Display (VFD und LCD).WOL (Wake on LAN).Νομιζο αν περασο το ubuntu πρεπι να πεζι το XBMC με το VUDUO².

Η εροτιση αφορα μαλον τον λαμδα μια και κατεχι την υλη του HellenikTV.

:grandpa:
Τορα μπορητε να με πετροβολισεται.
Τα λεμε.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Κάνε απεγκατάσταση τη πατσαβούρα ονόματι SuperRepo και κάνε το εγκατάσταση από το repo του mikey1234
Πάντως ετοιμάζω το δικό μου muchmovies το οποίο θα έχει και υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων.
Όσο και αν μου αρέσουν τα addons του mikey1234 δεν θέλω να έχω ads στο XBMC μου.

Ενσωματωμενοι?απο ελληνικο site οπως σου ειχα ζητησει?Αν ναι,τοτε σε προσκυνω και γι'αυτο!

Last edited:

παιδιά μια βοήθεια γιατί αλλιώς πρέπει να το ανοιγοκλείνω, γι αυτό ρωτάω και πάλι, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τον τρόπο με τον οποίο βγαίνει η επιλογή για σμίκρυνση της οθόνης στον υπολογιστή;

Στο τηλεκοντρόλ νομίζω είναι στα πλήκτρα αλλαγής καναλιών. Δεν θυμάμαι στο πληκτρολόγιο.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο οικονομικό Tablet-PC που να ``συνεργάζεται´´ με XBMC ??