Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

παιδιά μια βοήθεια γιατί αλλιώς πρέπει να το ανοιγοκλείνω, γι αυτό ρωτάω και πάλι, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τον τρόπο με τον οποίο βγαίνει η επιλογή για σμίκρυνση της οθόνης στον υπολογιστή;
Εννοεις , να μικραινει η οθονη του XBMC ( παραθυρο ) , και να βλεπεις συγχρονως την υπολοιπη οθονη του υπολογιστη?

Εαν Ναι , τοτε απο το πληκτρολογιο , με backslash , δηλ. αντιθετο backspace ...............

αυτό εννοώ αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να πατήσω στο πληκτρολόγιο. το backspace;

Τι εχει γινει στο XBMC Hub ρε παληκαρια; Βλεπω μεγαλο αναβρασμο στο φορουμ τους και πολλα repo/plugins εχουν σβηστει.

Επισης κατι λενε για καποια plugins (μεταξυ αυτων και το αγαπημενο μου Expat TV), οτι "κατασκοπευουν" μεσω Google Analytics. Τι παιζει με αυτο;

προφανως καποιοι τα βρηκανε μεταξυ τους για διαφορους λογους και λογικα χωρισανε τα τσανακια τους...

νομιζω οτι ολα οσα ηταν αρχικα ολα σε ενα τωρα ειναι διασπασμενα σε xbmchub και σε xbmctalk....

νομιζω οτι θα σε καλυψουν αυτα τα 2 συνδυασμενα...

φιλοι προσπαθω να ανοιξω τα ελληνικα καναλια με το lambda και μου βγαζει σφαλμα to common script γιατι γινεται αυτο?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλησπερα σε ολους καινουριος στο XBMC.
Εχω δυο προβληματα:
1) πως μπορω να δω την ταινια και να εφαρμοζει σε ολη την οθονη? γιατι τωρα μου την δειχνει πολυ μικρη.
2)πως μπορω να δω ΤV?

Καλησπερα σε ολους καινουριος στο XBMC.
Εχω δυο προβληματα:
1) πως μπορω να δω την ταινια και να εφαρμοζει σε ολη την οθονη? γιατι τωρα μου την δειχνει πολυ μικρη.
2)πως μπορω να δω ΤV?

Ο πιο άμεσος τρόπος είναι πατώντας το Ζ στο πληκτρολόγιο σου.

Για ελληνική τηλεοραση με το εξαιρετικό add on του Lambda

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Αλλα και παλι εξακολουθει πανω-κατω και δεξια-αριστερα να αφηνει κενο!
μπορει να φταινε οι ταινιες ειναι bluray αλλα κατεβασμενες απο το ιντερνετ με το VLC player δεν εχω προβλημα παντως.
Το Lamda το κατεβαζω απο καπου?

Ενταξει το Lambda το εφτιαξα!θα προσπαθησω να λυσω και το προβλημα που δεν γεμιζει την οθονη ολη!

Οι μπάρες πάνω κάτω είναι φυσιολογικές. Αν σου βγάζει και δεξιά αριστερά, ρίξε μια μάτια στην ανάλυση του xbmc από τα settings μήπως και είναι λάθος εκεί.

Εναλλακτικά, μπορείς να ορίσεις μόνος σου το zoom από το μενού του βίντεο όσο παίζει.

Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος χρηστης του xbmc και οι πρωτες εντυπωσεις απο αυτο το προγραμμα που μου το προτεινε φιλος ειναι παραπανψ απο καλες δυσκολευομαι ομως με τις διαφορες που προκυπτουν στα νεα skins (αυτη τη στιγμη εχω το AEON MQ4 το οποιο ειναι φαναστικο αλλα και λιγο δυσκολο).. Εχω μερικες αποριες. Πως ανβαθμιζεται το xbmc? Εχω αυτη τη στιγμη την εκδοση 12.2 frodo υπαρχει νεοτερη?? Και μια αλλη απορια τα addon youtube και vevo δεν μου δουλευουν μου βγαζουν μηνυματα σφαλματος πως φτιαχνεται??

τελικά αυτό remote control μπορεί να δουλέψει / ανοιξει το PC αν εχω βαλει wake on lan στο xbmc?

έχω motherboard καινουργια σχετικά αλλα δεν βρηκα επιλογη να κανει power on απο keyboard κλπ.. ενω σε παλια pc το ειχα στα bios της μητρικης αυτης http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522938 δεν το βρηκα..