Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

εχει δοκιμασει κανεις αυτο ; http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=136798 ειναι λυση στο θεμα με το focus ωστε το mce remote control να ποιανει μονο στο xbmc και οχι στα windows γιατι το xbmc το εχω στην δευτερη οθονη ( τηλεοραση) σαν προεκταση και πρεπει να ειναι επιλεγμενο το xbmc για να δουλεψει το remote control στο xbmc γτ αλλιως δουλευει στα windows και υπαρχει προβλημα..

κάποιους υποτιτλους τους βρίσκει στο search αλλα δεν τους κατεβάζει ας λεει download τουλαχιστον δεν φαίνονται στο directory συνήθως μόνο στο subs4free αν πατήσω στο Opensubtitles και subtitles gr αν υπαρξει αποτελεσμα στο search σίγουρα τους κατεβάζει και παίζουν..

Last edited by a moderator:

επισης στην σειρα the tomorrow people σε κανενα επεισοδιο δεν βρισκει subtitles στο subs4free ενω το filename του αρχειου ειναι ενταξει..

καλησπέρα. εδώ και λίγες μέρες και στο pc και στο android minix5 μου κάνει το ίδιο πράγμα με τους υπότιτλους. ξεκινάει συγχρονισμένα και μετά από λίγο αρχίζουν να καθυστερούν. τους βάζω πιο μπροστά αλλά μετά πό λίγο τα ίδια. συμβαίνει σε κανέναν άλλο το ίδιο;

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αυτό συμβαίνει όταν ο υπότιτλος έχει διαφορετικό frame rate απ'την ταινία. Δοκίμασε άλλον υπότιτλο.

υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τον υπότιτλο μέσα από το XBMC στον υπολογιστή μου και μετά να τον συγχρονίσω;

αυτό χρησιμοποιώ. απλά εννοώ ένα υπότιτλο που δεν τον παίζει καλά online μπορώ να τον κατεβάσω και να τον αποθηκεύσω με κάποιον τρόπο στο δίσκο μου και μετά να τον επεξεργαστώ;

Συνήθως το όνομα του stream δεν είναι το σωστό. Πήγαινε στα settings του subtitles addon στο advanced options και ενεργοποίησε το manually enter search string. Τώρα στο μενού του subtitles addon θα σου έχει μια επιλογή να κάνεις manual search με το όνομα της ταινίας που θέλεις.

Συνήθως το όνομα του stream δεν είναι το σωστό. Πήγαινε στα settings του subtitles addon στο advanced options και ενεργοποίησε το manually enter search string. Τώρα στο μενού του subtitles addon θα σου έχει μια επιλογή να κάνεις manual search με το όνομα της ταινίας που θέλεις.

Και όταν κάνω manual search με το σωστό όνομα πάλι δεν ταιριάζει κανένας απο τους υπότιτλους που βρίσκει.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

έτσι το έχω κι εγώ αλλά ενώ βρίσκω τον υπότιτλο μου τον καθυστερεί όπως είπα πριν.

έτσι το έχω κι εγώ αλλά ενώ βρίσκω τον υπότιτλο μου τον καθυστερεί όπως είπα πριν.

υπάρχουν πολλές εκδόσεις για κάθε επεισόδιο, εξαρτάται από το που κόβονται οι διαφημίσεις, δοκίμασε άλλη έκδοση υποτίτλου.

στο simply player οι σειρές σας παίζουν στα 24fps?

αρχεία mp4 δίνει το addon με h264 video, γιατί να μην παίζουν;

λαμπντα εγω εχω προβλημα με τις ταινιες στο simply ..πχ βαζω αναζητηση το teenage mutant κ μου βγαζει κ τις 3 αλλα οταν παταω στην 2η ταινια πχ μου βγαζει οτι πατησα στην 1η πχ κοκ.για δες το λιγο.μηπως απλα μου βγαζει λαθος τιτλο μεσα στην ταινια?αν κ αυτο ειναι προβλημα γιατι υπαρχει θεμα με τους υποτιτλους..

το δοκίμασα και παίζουν κανονικά και οι τρεις.

άπο τότε που έγινε η διάσπαση του hub και έκανα εγκατάσταση των maintance και των 2 developers άρχισαν τα όργανα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι με πετάει συχνά πυκνά το xbmc έξω. Άλλες φορές δεν ξεκινάει ο default player ενώ άλλες δεν κάνει stream με τίποτα και απο κανένα hoster (ακόμα και απο putlocker που είναι σταθερή εγγύηση). Δοκίμασα clean install με την μέθοδο του hub, δοκίμασα απεγκατάσταση - καθαρισμό αλλά πάλι τα ίδια. επόμενο βήμα πρέπει να περάσω την rom ξανά. Το τρέχω σε mk808b με την rom του finless (android). Ευχαριστώ λάμδα γισ τις παπιοπεριπέτειες.

αυτό έχει να κάνει με τον urlresolver, κατέβασε τον τελευταίο από το git του Eldorado

https://github.com/Eldorados/script.module.urlresolver

ψάξτε το repo μου, θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει:smile:

επίσης προσοχή στο τι κάνετε εγκατάσταση.

http://gomadmarketing.com/

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλησπέρα. εδώ και λίγες μέρες και στο pc και στο android minix5 μου κάνει το ίδιο πράγμα με τους υπότιτλους. ξεκινάει συγχρονισμένα και μετά από λίγο αρχίζουν να καθυστερούν. τους βάζω πιο μπροστά αλλά μετά πό λίγο τα ίδια. συμβαίνει σε κανέναν άλλο το ίδιο;

Εμένα πετάγεται η ταινία 5-10 λεπτά μπρος ή πίσω και όταν την επαναφέρω στη σωστή θέση έχει απόσυγχρονιστεί ο υπότιτλος.
Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ναι ναί !!!!! Υπάρχει μια κατηγορία στα genres του simply ''adult'' αλλά δεν παίζει.

Eμ, δεν νομίζω πως εννοούσε αυτό...
Εντάξει lambda, shut up and take my money, νόμιζα πως θα ήταν μπάχαλο το νέο addon με όλα τα κανάλια αλλά δεν ξέρω πως τα κατάφερες και δεν είναι...
Και όσο για τα άλλα δύο addons με τις ταινίες, τι να πω, νομίζω είναι τα πιο καλογραμμένα του είδους.

Last edited:

παιδια μηπως γνωριζει κανεις να να μου πει ενα καλο αξιοπιστο addon για τον καιρο?

Πάντως με την αναβάθμιση του Ηellenic TV σταμάτησε να παίζει η Δημοσια Τηλεόραση!!
Κρίμα και δείχνει αρκετά παιχνίδια μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

ψάξτε το repo μου, θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει:smile:

επίσης προσοχή στο τι κάνετε εγκατάσταση.

http://gomadmarketing.com/

τι άλλαξε? εγώ παω στο get addons στο lambda Και δεν έχει κάτι :P επίσης το άλλο site gomadmarketing τι δουλειά έχει? :P