Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πάντως με την αναβάθμιση του Ηellenic TV σταμάτησε να παίζει η Δημοσια Τηλεόραση!!
Κρίμα και δείχνει αρκετά παιχνίδια μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Δεν φταίω εγώ αν είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή; χώρα της οποίας η δημόσια τηλεόραση δεν έχει επίσημο live stream.;)
Το συγκεκριμένο stream ήταν από τρίτους και έχει πέσει.

τι άλλαξε? εγώ παω στο get addons στο lambda Και δεν έχει κάτι :P επίσης το άλλο site gomadmarketing τι δουλειά έχει? :P

έχει γίνει αναδιοργάνωση των ελληνικών addons.

το άλλο με το gomarketing ΔΕΝ έχει να κάνει με το repo μου. Προσοχή τι addons και τι repos έχετε εγκατεστημένα. Τα μπουμπούκια έχουν αρχίσει να διαβάζουν μέχρι και το browsing history.:furious3:

lambda Στο nickelodeon Το chum chum η 1η σαιζον ολη εχει προβλημα.εσυ εχεις ή κατι παιζει στο xbmc μου?

το δοκίμασα και παίζουν, αλλά όχι με τη πρώτη προσπάθεια. Είναι θέμα του nickelodeon.gr αυτό, τις τελευταίες μέρες σέρνεται.

τελος σε καποιες σειρες px mega-ant1 Κ.α βαζω 2-3 επεισοδια σε αναμονη κ παω αναπαραγωγη απο δω μ πεταει σφαλμα ενω αλλες τις παιζει κανονικα.

για το mega και τον ant1 ισχύουν τα ίδια με το nickelodeon. Ειδικά τις βραδυνές ώρες είναι για κλάματα. Δεν έχουν λεφτά για servers της προκοπής:smile:

Lamda πώς μπορούμε να προφυλαχτουμε από τα "μπουμπουκια"?

Απεγκατάσταση των addons και repos των MIKEY1234, THE-ONE, Jas0nPC, VOINAGE, SPOYSERS και MASH2K3
Ακόμα και να τα κάνεις απεγκατάσταση αφήνουν υπολείμματα.

Last edited by a moderator:

δες και τα VideoPhile του o9r1sh και TVonline του kinkin.

αυτα που τα βρισκουμε και πως τα κανουμε εγκατασταση?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ξέρει κανείς γιατί πετάγεται η ταινία, είτε online είτε αποθηκευμένη, μερικά λεπτά μπροστά ή πίσω χωρίς λόγο;

παιζουν κ σε μενα αλλα υπαρχει θεμα κατα την διαρκεια.δλ ξεκινα 1-2-3 δευτ. κ παει ξαφνικα 10-11-12 κ.ο.κ. σε ολο το επεισοδιο.

Το nickelodeon δίνει hls streams, η δουλειά του κάθε addon σταματά όταν στέλνει το link στον player του XBMC.
Προφανώς το XBMC τα βρίσκει σκούρα με κάποια τέτοιου είδους streams. Δεν είναι και τα ευκολότερα του κόσμου.
Έχεις κάποια Gotham εγκατεστημένη;

το θεμα ειναι οτι αργουν πολυ.τουλ 3-4 μερες!οσων αφορα τα αλλα 2 τα ξερω κ ειδικα του κινκιν πολυ καλο αν και sd :)

Το συγκεκριμένο site δεν το αφορά η ταχύτητα αλλά η ποιότητα.
Δεν δίνει πολλαπλά links για κάθε ταινία και επεισόδιο. Προσέχει πολύ τι ανεβάζει, τα ανεβάζει σε γνωστό ρωσικό site και είναι πολύ δύσκολη η διαγραφή τους.
Ειδικά στις σειρές περιμένει να βγουν οι WEB-DL εκδόσεις των επεισοδίων και τις ανεβάζει.
Σε κάποιες σειρές οι εκδόσεις αυτές αργούν περισσότερο να βγουν σε σχέση με άλλες.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, και την ταχύτητα κυκλοφορίας, και την ευκολία του ενός link και WEB-DL ποιότητα:smile:

Ξέρει κανείς γιατί πετάγεται η ταινία, είτε online είτε αποθηκευμένη, μερικά λεπτά μπροστά ή πίσω χωρίς λόγο;

Έχεις κάποια Gotham εγκατεστημένη;

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Lambda, στο Hellenic Player δεν παιζουν ΑΝΤ1 και Αλφα στο εξωτερικο. Νομιζω ο ΑΝΤ1 θελει proxy, αλλα αυτη τη φορα δεν ειδα καποιον configured στο addon

Προσοχή στην Gotham Alpha10. Έχει αλλάξει ο τρόπος αναζήτησης υποτίτλων και δεν λειτουργεί σωστά.

Πάνε να διευκολύνουν τους developers και δυσκολεύουν τους τελικούς χρήστες. Τώρα αντί να κατεβάζουμε ένα addon για υποτίτλους, θα πρέπει να κατεβάζουμε services για κάθε site υποτίτλων χωριστά...

http://xbmc.org/making-subtitle-search-better/

Προσοχή στην Gotham Alpha10. Έχει αλλάξει ο τρόπος αναζήτησης υποτίτλων και δεν λειτουργεί σωστά.

Πάνε να διευκολύνουν τους developers και δυσκολεύουν τους τελικούς χρήστες. Τώρα αντί να κατεβάζουμε ένα addon για υποτίτλους, θα πρέπει να κατεβάζουμε services για κάθε site υποτίτλων χωριστά...

http://xbmc.org/making-subtitle-search-better/

ελπιζω ο lambda να κάνει τα κολπα του ώστε να είμαστε οκ εμείς..

ελπιζω ο lambda να κάνει τα κολπα του ώστε να είμαστε οκ εμείς..
Για τον lambda και τους άλλους developers θα είναι πιο εύκολο, δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητούν ενσωμάτωση του δικού τους script στο Subtitles addon.

Στα σχόλια της είδησης κάποιος ανέφερε οτι έβαλε την Α10 και λειτουργούσε μόνο το Opensubtitles. O Nathan απο την άλλη, μίλησε για "upcoming alpha". Ίσως ο πρώτος έκανε compile απο το git.

Lambda, στο Hellenic Player δεν παιζουν ΑΝΤ1 και Αλφα στο εξωτερικο. Νομιζω ο ΑΝΤ1 θελει proxy, αλλα αυτη τη φορα δεν ειδα καποιον configured στο addon

Το disclaimer του addon, όλων των ελληνικών addons, είναι σαφές:
Τhis addon offers content available in Greece.

Για να δουλεύουν όλα πρέπει να βάλεις δικό σου proxy στα settings του XBMC, ή ακόμα καλύτερα να βάλεις VPN.

Για τον lambda και τους άλλους developers θα είναι πιο εύκολο, δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητούν ενσωμάτωση του δικού τους script στο Subtitles addon.

ω ναι:smile::smile::smile:

Έχω κάνει πολλές αλλαγές σε όλα τα ελληνικά addons, βαριέμαι να τα γράφω δυο φορές:smile:
δείτε εδώ

http://www.xbmchub.com/forums/lambdas-xbmc-repository/15249-%5Breleases%5D-hellenic-addons.html

Ναι βρε.. Δε θα σε μαλωσουμε κι ολας! Απλα σε παλαιοτερη εκδοση ειχε καποιον proxy που επαιζε συνηθως. Αλλωστε ο ΑΝΤ1 ειναι ο μονος που εχει geo-blocking

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Μετα απο 2-3 μερες ενασχοληση με αυτο το καταπληκτικο προγραμμα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη με τους υποτιτλους.Εχω ακολουθησει ολα τα guides αλλα δεν μου συγχρονιζει υποτιτλους ακομα και αν τους κανω manual search.Εχει κανενας καμμια ιδεα γιατι γινεται αυτο.Τρεχω τη τελευταια εκδοση και απο skin το basic γιατι με το aeon τους εβγαζε στα κινεζικα και δεν βρηκα τροπο να αλλαξω τα fonts. Ευχαριστω εκ των προτερων

H γραμματοσειρά\κωδικοποίηση υποτίτλων αλλάζει απο την κατηγορία Video των System Settings.
Για τον συγχρονισμό τους τώρα, πρέπει να βρεις υπότιτλο που να ταιριάζει στο framerate και το release της ταινίας. Καλύτερα να ψάχνεις σε περισσότερα απο ένα sites. To Opensubtitles π.χ. δεν είναι και πολύ αξιόπιστο.