Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Σιγουρα θα έχει απαντηθει, αλλα δεν βρήκα τιποτα στις τελευταίες 5 σελίδες.
Stream για HD σειρές (game of thrones) από που κάνουμε;

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ρε παιδιά μιά μικρή βοήθεια αν γνωρίζει κανείς. προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να αντιγράψω ρυθμίσεις/προφίλ/αγαπημένα σε 2ο pc

προσπαθώ να αντιγράψω το φάκελο του xbmc μέσα απο το appdata σε θέση δικτύου και δεν με αφήνει
είπα να δοκιμάσω το xbmc backup - όντως μου έκανε ένα φάκελο στην θέση που του όρισα (τοπικά) αλλά πάλι δεν μπορώ να τον αντιγράψω ούτε μέσω δικτύου, ούτε σε usb
ξαναδοκίμασα να κάνω backup με το xbmc backup, αυτή τη φορά σε θέση απευθείας στο usb - έγινε το backup αλλά όταν μετέφερα το usb στο άλλο pc, όταν προσπαθώ να κάνω restore μεσα απο το xbmc backup μου βγάζει σφάλμα....

Τα κατάφερα τελικά - δεν ξέρω πώς - και πλέον έχω τα ίδια addon/ρυθμίσεις σε όλα τα xbmc του σπιτιού.

έστησα και mysql αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να ενημερώνονται όλοι οι υπολογιστές για τα επεισόδια που έχω δεί με το GoTV

καμιά ιδέα κανείς? μέσω mysql, με το trakt είμαστε μαλλωμένοι!

Μεχρι το απογευμα θα εχω ετοιμασει τουτοριαλ για πληρη εγκατασταση xbmc/addons(τα αγαπημενα μου) κ τελος configuration Για τα συγκεκριμενα addon

Δεν ειναι θεμα ακριβως του xbmc, αλλα οποιοι εχετε xbmc (και plex) το εχετε αντιμετωπισει. Οταν σβηνουμε μια ταινια μεσα απο το xbmc, σβηνεται μονο το αρχειο βιντεο, αλλα παραμενει ο φακελος μεσα στον οποιο υπηρχε η ταινια, οπως επισης και αλλα "συνοδευτικα" αρχεια της ταινιας, π.χ. nfo, srt, img. Ξερουμε κανεναν τροπο ή προγραμματακι που να ανιχνευει φακελους "σχεδον" αδειους (π.χ. να οριζουμε οριο μεγεθους), ωστε μετα να τους σβηνουμε;

ευχαριστω

σωστα! ειναι κατι που εχεις χρησιμοποιησει ή ειναι προιον google search? ρωταω γιατι βρηκα και αυτο http://www.mindgems.com/products/Folder-Size/Folder-Size.html, αλλα exe αρχειο χωρις να ξερω οτι το εχει τσεκαρει καποιος δεν παιζει να τρεξω :) ... δεν αντεχω να τρεχω και να μην φτανω να κανω unistall toolbars :twoguns:

εχω. Δεν φοβαμαι ιους, οσο toolbars και αλλες βλακειες που μπαινουν κατα το Installation.

το ελεγξα σε chome κ δεν υπαρχει καποιο toolbar .στην εγκατασταση κανε decline s'ayto που θα σου ζητησει να κανεις κ εισαι οκ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ καλός οδηγός τα περιέχει όλα συνοπτικά για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει και να σετάρει για πρώτη φορά xbmc

Έχω δυο απορίες:
1) Υπάρχουν add ons που μου βγάζουν "Incompatibe" πχ το TV Guide του lamda. Νόμιζα ότι είχε σχέση η πλατφόρμα (android/windows κλπ) αλλά δεν είναι αυτό, που αλλού μπορεί να οφείλεται;
2) Για την ρύθμιση του p2p θα μπορούσαμε να είχαμε λίγες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση το soapcast;

Χίλια ευχαριστώ, οι επόμενες γενεές θα ευχαριστούν τους πρωτοπόρους σαν εσένα.

Νομίζω ότι όπως εξελίσσεται το XBMC ήρθε για να αλλάξει για πάντα το Internet!

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

1) Υπάρχουν add ons που μου βγάζουν "Incompatibe" πχ το TV Guide του lamda. Νόμιζα ότι είχε σχέση η πλατφόρμα (android/windows κλπ) αλλά δεν είναι αυτό, που αλλού μπορεί να οφείλεται;

στην έκδοση του xbmc,αυτά που δεν παίζουν δεν είναι συμβατά με την gotham που είναι η τελευταία stable έκδοση

ok παίζει ρόλο και η έκδοση του xbmc δηλαδή (Gotham 13.1 έχω), θα το έχω στα υπόψιν λοιπόν...
Ευχαριστώ

Το προβλημα με incompatible addons το εχω κι εγω. Υπαρχει η εξης λυση οπως την αναφερει ο Arkadia2008 εδω: http://forum.digitalfernsehen.de/forum/6599052-post638.html

- ξεζιπαρουμε το Zip του προσθετου

- ανοιγουμε με Notepad++ το αρχειο addon.xml

- στο addon.xml αντικαθιστουμε τη γραμμη <import addon="xbmc.python" version="1.0"/> με
<import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>

- το ξαναζιπαρουμε

Ο λογος που στις 13.x εκδοσεις μαρκαρονται ως ασυμβατα καποια προσθετα ειναι ο εξης:
Πλεον πρεπει ολα τα προσθετα να χρησημοποιουνε xbmc.python version 2.1.0. Οσα παλια προσθετα χρησημοποιουνε xbmc.python version 1.0 μαρκαρονται ως ασυμβατα.