Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

ok παίζει ρόλο και η έκδοση του xbmc δηλαδή (Gotham 13.1 έχω), θα το έχω στα υπόψιν λοιπόν...
Ευχαριστώ

Το συγκεκριμένο πρόσθετο που αναφέρεις ειναι συμβατό με την Gotham .
Απο fusion εγκατεστησες το lambda η απο superrepo ;
Ποια εκδοση ειναι ;Η τελευταία ειναι η 1.0.5.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Χεχε, κάψιμο ο XBMC στο setup...

Apo fusion το εγκατέστησα και ναι είναι η 1.0.5

Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο απλά ρωτάω για να μαθαίνω τι παίζει με τα add-ons ου εμφανίζονται incompatible

Επίσης τι παίζει και αρκετές φορές οι υπότιτλοι εμφανίζουν error αφού κατέβουν;

Πολύ καλός οδηγός τα περιέχει όλα συνοπτικά για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει και να σετάρει για πρώτη φορά xbmc

Έχω δυο απορίες:
1) Υπάρχουν add ons που μου βγάζουν "Incompatibe" πχ το TV Guide του lamda. Νόμιζα ότι είχε σχέση η πλατφόρμα (android/windows κλπ) αλλά δεν είναι αυτό, που αλλού μπορεί να οφείλεται;
2) Για την ρύθμιση του p2p θα μπορούσαμε να είχαμε λίγες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση το soapcast;

Χίλια ευχαριστώ, οι επόμενες γενεές θα ευχαριστούν τους πρωτοπόρους σαν εσένα.

Νομίζω ότι όπως εξελίσσεται το XBMC ήρθε για να αλλάξει για πάντα το Internet!

1)Τι λειτουργικο εχεις?ποια εκδοση xbmc?τα αλλα προσθετα λειτουργουν?

2)το sopcast απλα το κατεβαζεις κ το κανεις απλα εγκατασταση οπως κ το acestream Μετα ακολουθα το οδηγο μου
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μη ξεχνατε "η επανεκκίνηση xbmc να γινει με δικαιωματα διαχειριστή!"

1) Windows 7 SP1x64 + XBMC Gotham 13.1

2) το κατέβασα το εγκατέστησα και έκανα account. Το ρύθμισα να επιτρέπεται επικοινωνία στο firewall.
Το acestream χρειάζεται κι αυτό ξεχωριστή εγκατάσταση (κατι Ace Stream Media 2.2 (vlc 1.1.12/2.05 βλέπω στο site και δεν είμαι σίγουρος) η κατεβάζει αυτόματα ότι χρειάζεται το p2p? Θέλει λίγο ψάξιμο το p2p από μόνο του... μου βγαίνουν κάποια κανάλια απλά δεν είμαι σίγουρος αν τα έχω κάνει όλα σωστά.

Το xbmc το έβαλα by default να ανοίγει με δικαιώματα διαχειριστή γιατί απ ότι κατάλαβα φορτώνει πολύ πράγμα.

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τα πολύ βοηθητικά video guide σου.

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εμενα το acestream μου βγαζει μονιμα buffering 0% και 0 seeds..παλεψα κατι ρυθμισεις αλλα δεν βγαζω ακρη..κατι για το ρουτερ λενε στο φορουμ αλλα δεν δουλεψε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασχετο αλλα κατι εκανα και μου κανει σπασιματα η εικονα..κατι με το framerate πρεπει να ειναι η την καρτα γραφικων..εννοω αυτο σαν να πηδαει ενα καρε..ξερει κανεις πως λυνεται;δεν το ειχα πριν..

Λαμπάκι (αλλά Κύρος Γρανάζης): Υπάρχει κανένα music plugin για streaming λόγου χάρη σε δισκογραφίες καλλιτεχνών (εάν δύναται και σε FLAC);

Όπως καταλαβαίνετε η πείνα με έχει πειράξει και κάνω μια απελπισμένη προσπάθεια μπας και μαζέψω καμία ντομάτα ή γιαούρτι που θα μου πετάξετε :)

μια μικρη βοηθεια?

εκανα λογαρισμο στο trakt και περασα και στο xbmc 13.1 το προσθετο. μεχρι εδω καλα
μου περασε μεσα στο trakt σαν collection οτι ειχα στο xbmc εκτος απο καποιες σειρες οι οποιες δεν υπηρχαν τοπικα παρα μονο σαν subscription στο gotv ωστε να βλεπω ποτε βγαινουν καινουρια επεισοδια. εννοειται πως οτι επεισοδια εχω δει απο αυτες τις σειρες εμφανιζονται με τσεκ σε ολα τα addons του xbmc που διαχειριζονται σειρες.

τις συγκεκριμενες σειρες τις περασα χειροκινητα στην σελιδα του trakt στο collection και μετα απο συγχρονισμο εμφανιζονται κανονικα στο xbmc πχ στο gotv στην καρτελα trakt και τα επεισοδια που εχω δει ειναι τσεκαρισμενα κανονικα αλλα στην σελιδα του λογαρισμου μου στο trakt δεν εμφανιζονται οτι τα εχω δει...σαν να μην συγχρονιζει το watch status!

τι μπορει να κανω λαθος? μην ειναι καποια ρυθμιση?

Πολύ ωραίο το trakt, δεν το είχα υπόψιν μου!
Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση κάπου να συγχρονίσει όσα έχουμε ΗΔΗ δει στο XBMC γιατί προς το παρόν μου βγάζει μόνο ότι βλέπω από την ώρα που το εγκατέστησα και μετά.

Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση κάπου να συγχρονίσει όσα έχουμε ΗΔΗ δει στο XBMC γιατί προς το παρόν μου βγάζει μόνο ότι βλέπω από την ώρα που το εγκατέστησα και μετά.

μπααα απο δω και περα!!

να το profile μου http://trakt.tv/user/valantislevas

Κρίμα να πάρει. Καλά εσύ πρέπει να είσαι παλεούρας! Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς και έχουν καταγραφεί όλα αυτα;

δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, απλα δεν βλεπω ποτε ελληνικη tv και ειναι τρελο χαλαρωμα μετα την δουλεια μια σειρουλα

To trakt addon το κάνει αυτό.

To trakt addon το κάνει αυτό.

Τι εννοείς;
Όπως έγραψα και απ ότι κατάλαβα επιβεβαίωσε και ο συμφορουμητης πιο πάνω δουλεύει από την ώρα που θα εγκατασταθεί και μετά. Γνωρίζεις κάτι σλλο; Βοήθησε μας...

Στην καρτέλα synchronize στις ρυθμίσεις του addon έχει τις κατάλληλες επιλογές για να εισάγει στο trakt.tv την library σου μαζί με τα watched statuses.
Aναλόγως πως θα το ρυθμίσεις θα το κάνει αυτό ή μετά από library update ή/και πατώντας απλά πάνω στο addon.

σε μένα έχει συγχρονίσει το watched status και σε όσα έχω δεί παλιότερα, αλλά μόνο για τις σειρές που υπάρχουν τοπικά στον σκληρό δίσκο
κάποιες που τις είχα σαν συνδρομές στο gotv και τις έβλεπα online, τις πέρασα χειροκίνητα στην σελίδα του trakt στο collection και ενώ όταν πάω πλέον gotv->trakt μου δείχνει κανονικά ποια επεισόδια έχω δεί, στην σελίδα του trakt στο ιντερνετ τα έχει σαν unwatched...

ξέρουμε κανένα τρόπο να το φτιάξουμε αυτό να μην τα τσεκάρουμε ένα-ένα?

Αν και ο ρόλος του είναι για full screen καταστάσεις, υπάρχει τρόπος να είναι always on top σε παράθυρο; τις καθημερινές χαζεύω "ελαφρά" πράγματα ταυτόχρονα με το browsing και μόνο για να φύγει η κούραση πριν τον ύπνο. Αναγκαστικά χρησιμοποιώ το mpc-hc που έχει αυτή τη δυνατότητα.

Noμίζω πρέπει να τις κάνεις import στην library του xbmc για να κάνει scroble...

Tα gomovies/tv έχουν καταργηθεί, genesis πλέον.

συνεχίζω να χρησιμοποιώ τo Gotv αν και έχω περάσει και το genesis, μιάς και το genesis μου περιορίζει για κάποιο λόγο τα τελευταία επεισόδια απο κάποιες σειρές....
πχ ενώ μου εμφανίζει στα τελευταία επεισόδια την νέα σεζόν του defiance, δεν μου εμφανίζει τα τελευταία του revolution...

το παλεύω ακόμα μέχρι να το βρώ πως ακριβώς δουλεύει...ελπίζω να βγεί και κανένας οδηγός μέχρι να κλείσει τελείως ο lambda τα άλα 2

genesis?
Gomovies/gotv καταργήθηκαν;;;;;
Τί διαβάζουν τα μάτια μου ρε παιδιά;;;
Για ενημερώστε με σας παρακαλώ....