Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγκατεστησα το xbmc 14 android σε νεο ταμπλετ Αλλα δεν εχω εικονα στα βιντεο μονο ηχο.εκανα την ρυθμιση στην επιταχυνση αλλα τιποτα ..τι να κανω?

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Nα εγκαταστήσεις το spmc. Το kodi είναι ακόμα σε alpha στάδιο.

To spmc είναι version του xbmc που υπαρχει sto playstore και τρεχει καλά σε android.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις έκδοση μόνο και μόνο γιαυτό. Απλά απενεργοποίησε τους codes στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ένας παίζει σωστα

Το sportsdevil μας τελείωσε. Δεν θα γίνονται updates πλέον και μόνο από παλιό αρχείο το βρίσκεις.
http://torrentfreak.com/fact-wipes-pirate-sport-streaming-software-from-github-141026/

Εαν το εχεις εγκαταστησει απο καποιο παλιο ΚΡΑΤΑ ΤΟ...λειτουργει ακομα...για ποσο ομως ειναι αγνωστο...

πηγη:https://www.facebook.com/groups/GreekXBMC/

Το sportsdevil υπάρχει πλέον στα video addons του superrepo. Από εκεί το εγκατέστησα. Δεν γνωρίζω για πόσο θα μείνει εκεί.

σε win xp δεν μου εγκαθιστα την 13.2. μπορω να την βαλω καπως? Επισης σε motorola xoom με non neon επεξεργαστη ποια version μπορω να βαλω?

Δεν είναι συμβατή η 13 με xp, μέχρι 12.3 μπορείς να βάλεις. Τώρα αν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω.

Hi ;) Τί προτείνετε ? σε HTPC ??? os 500Euro.... Για βάλτε plz.. Link..... εν αναμονή προτάσεων σας ευχαριστώ ;)

Hi ;) Τί προτείνετε ? σε HTPC ??? os 500Euro.... Για βάλτε plz.. Link..... εν αναμονή προτάσεων σας ευχαριστώ ;)

NUC NUC NUC NUC NUC NUC .... :)
(i3 με 4gb ram και 64 gb msata) και είσαι οκ... (πολύ κάτω από τα 500 )

Καλησπέρα, μια μικρή βοήθεια σε κάποιον αρχάριο.

Εχω ένα κατάλογο DVDs φορτωμένο στο mymovies με όλες τις πληροφορίες σε φακέλλους .nfo.
Υπάρχει δυνατότητα να γίνει εισαγωγή του καταλόγου στο XBMC ?
Για να μη σας κουράζω με λεπτομέρειες, το mymovies έχει τη δυνατότητα να κάνει εξαγωγή των βιβλιοθηκών του σε αρχείο .xml, κάτι που έκανα ήδη.
Δοκίμασα να κάνω εισαγωγή του .xml αρχείου στο XBMC (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ) αλλά δεν έγινε τίποτε. Δεν βλέπει καν το αρχείο .xml

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

εχετε προβληματα με το genesis η μονο εγω το εχω? σε hd δεν φορτωνει τιποτα απο κανενα παροχο μονο σε sd 2 ταινιεσ επαιξε απο primewire

εχετε προβληματα με το genesis η μονο εγω το εχω? σε hd δεν φορτωνει τιποτα απο κανενα παροχο μονο σε sd 2 ταινιεσ επαιξε απο primewire

Κάθε μέρα και από ένα πρόβλημα και εδώ.Σήμερα το genesis χτες το navi-x oh whell..Για ταινίες δοκίμασε το navi-x μόνο που θα εισάγεις χειροκίνητα τον τίτλο της ταινίας για τους υπότιτλους.Επίσης το πρωί δεν κατέβαζε υπότιτλους από το open subtitless.org.Το XBMC είναι εκπληκτικό πρόγραμμα αλλά η σταθερότητα δεν είναι μέσα στα ατού του.Πότε δεν δουλεύει το ένα και πότε το άλλο.Αναμενόμενο αφού τα addons του είναι πλάγιος τρόπος παρακολούθησης premium περιεχομένου,τουλάχιστον τα περισσότερα.Κατά τα άλλα απλά υπομονή...

Το πρόβλημα των πηγών είναι γνωστό. Πάνε και έρχονται. Τι περίμενες από περιεχόμενο που στην ουσία του είναι ο ορισμός του "ανεπίσημου" για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς!
Αν έχετε υψηλές απαιτήσεις σταθερότητας είναι καλό να τις αναθεωρήσετε άμεσα. Το XBMC ήταν, είναι και ελπίζω να είναι μια πλατφόρμα ελεύθερη και σε μεγάλο βαθμό μόνο γι'αυτούς που την εκτιμούν όπως είναι! δηλαδή όχι για όλους. Αν γίνει για όλους, πολύ σύντομα θα πάψει να υπάρχει και μην ανοίξουμε κουβέντα γι' αυτό γιατί θα τραβήξει αλλού.

Ας απολαύσουμε το XBMC όπως μας δίνεται για όσο μας δίνεται.

Καλημερα,

Μπορει να με βοηθησει καποιος να συνδεσω το κινητο android για τηλεκοντρολ?
Ειδα καποια βιντεο σχετικα με την IP που πρεπει να δωσω αλλα το xbmc μου, μου βγαζει τρελλη ip με αποτελεσμα να μου βγαζει συνεχεια να βεβαιθω οτι τρεχει ο server αλλα δεν κανει τιποτα...
Καποιος οδηγος βημα βημα?
Καμια βοηθεια?

Ποιο software, εγω χρησιμοποιω το yatse με μια ταμπλετα android, και μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικο.

Τι σας αρέσει σε αυτά τα Android apps; Δοκίμασα το YATSE και μου φάνηκε πολύ δύσχρηστο, καμιά σχέση με το κανονικό τηλεκοντρόλ του υπολογιστή.