Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Η μόνη λύση τελικά είναι αναζήτηση στο Pulsar με συγκεκριμένους όρους.
Το καλό είναι οτι βρίσκει και αρχεία HEVC, κάτι που λείπει απο το Genesis
Το καλό είναι οτι βρίσκει και αρχεία HEVC, κάτι που λείπει απο το Genesis
Περίμενα να έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό αλλα βλέπω μόνο ένα group να το χρησιμοποιεί.Έχω βρει αρχεία HEVC, δεν ανεβαίνουν ακόμη πολλά σε filehosters, αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει όσο περνάει ο καιρός.
Και με μια κουβέντα σου, έφυγε το pulsar από τα shortcuts και μπήκε το Kmedia. Μια χαρά δείχνει η κατηγοριοποίηση του, τα υπόλοιπα εν καιρώ
Παιδια βοηθεια.αγορασα αυτο http://www.public.gr/product/tablet...re-tab-711q-tablet-7-8gb-mayro/prod6250371pp/ ,παω βαζω ταινια 1080π απο το γκενεσις αλλα στις γρηγορες σκηνες/εναλλαγες μου κανει πολλα νερα..κολλαει,η φωνη με την εικονα δεν συπιπτουν,πιξελιαζει..χρειαζεται καποιες ρυθμίσεις ?
Πιθανοτατα να μην τραβαει η καρτα σου 1080p. Δοκιμασε σε χαμηλοτερη ποιοτητα και δες.Αν οχι βολεψου με sd quality .
Του βάζεις δύσκολα φιλε μου ,μιλάμε για ενα παμφθηνο ταμπλετακι με 1gb ram και native ανάλυση 1024*600 .Παιδια βοηθεια.αγορασα αυτο http://www.public.gr/product/tablet...re-tab-711q-tablet-7-8gb-mayro/prod6250371pp/ ,παω βαζω ταινια 1080π απο το γκενεσις αλλα στις γρηγορες σκηνες/εναλλαγες μου κανει πολλα νερα..κολλαει,η φωνη με την εικονα δεν συπιπτουν,πιξελιαζει..χρειαζεται καποιες ρυθμίσεις ?
Του βάζεις δύσκολα φιλε μου ,μιλάμε για ενα παμφθηνο ταμπλετακι με 1gb ram και native ανάλυση 1024*600 .
Και που σερφαρει θαύμα είναι.
Και με μια κουβέντα σου, έφυγε το pulsar από τα shortcuts και μπήκε το Kmedia. Μια χαρά δείχνει η κατηγοριοποίηση του, τα υπόλοιπα εν καιρώ
Ευχαριστούμε!
Είναι θέμα αυτό...To κακό με αυτά τα addons είναι οτι χρειάζεται να υπάρχει αρκετός χώρος στο δίσκο αν θες να δεις ταινία σε καλή ποιότητα. Χθες με άφησε 2 σκηνές πριν το τέλος επειδή γέμισε ο δίσκος.
Πρώτον, χαλάρωσε.Πρώτον δεν υπερβάλλω .
Δεύτερον ,το παρόμοια με το ακριβώς τα ιδια απέχει παρασαγγας .
Τριτον ,άλλο το hd αλλο το full hd.
Τεταρτον ,ξαναλέω το αυτονόητο ,ταμπλετ αξίας καινούργιου 60 ,με 1g ram ,επεξεργαστή "hmmm" ,και native ανάλυση 1024*600 ;
Μιλάμε για δύναμη αντιστοιχη κάποιων android sticks ,και οχι των πιο "high end" .
Οτι και να πειτε ,ειναι θαύμα και μονο που ζει χωρις να παιρνει φωτιά και οτι ταινία παιζει οσο χαλια και αν την παίζει,πάρτε το σαν δωρο ,ενα μικρο θαύμα λόγω των ημερών.
Αν ηταν έτσι ,δε θα έπαιρνε κανείς android box ,αφου τα κανει ολα το bitmore των 60 ,και εχει και οθόνη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.