Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Χαχαχα οκ, μιλάμε για την 0.4 έτσι;
Η αλήθεια είναι ότι δε χρησιμοποιούσα ποτέ στο παρελθόν το XBMC Torrent για να μπορώ να συγκρίνω.
Ότι δουλεύει δουλεύει πάντως και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι έχει μπει ήδη και το σχετικό option για το "παλιό πειρατικό" αν και δεν έβρισκε τόσα πολλά εκεί και τα έβρισκε περισσότερο από το γουιφι.
Anyway... ψαχνόμεθα :)

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Παιδια βοηθεια.αγορασα αυτο http://www.public.gr/product/tablet...re-tab-711q-tablet-7-8gb-mayro/prod6250371pp/ ,παω βαζω ταινια 1080π απο το γκενεσις αλλα στις γρηγορες σκηνες/εναλλαγες μου κανει πολλα νερα..κολλαει,η φωνη με την εικονα δεν συπιπτουν,πιξελιαζει..χρειαζεται καποιες ρυθμίσεις ?

Το καλό είναι οτι βρίσκει και αρχεία HEVC, κάτι που λείπει απο το Genesis

Έχω βρει αρχεία HEVC, δεν ανεβαίνουν ακόμη πολλά σε filehosters, αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει όσο περνάει ο καιρός.

Η μόνη λύση τελικά είναι αναζήτηση στο Pulsar με συγκεκριμένους όρους.

Προσοχή με το συγκεκριμένο.
Όσο και να έχω σε εκτίμηση τον steeve για το XBMC torrent αδυνατώ να καταλάβω γιατί το Pulsar είναι closed source.
Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ torrent client κλειστού κώδικα για να κατεβάσω torrents, το ίδιο και για να κάνω torrent streaming.

KMediaTorrent
https://github.com/jmarth/plugin.video.kmediatorrent

Έχω βρει αρχεία HEVC, δεν ανεβαίνουν ακόμη πολλά σε filehosters, αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει όσο περνάει ο καιρός.
Περίμενα να έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό αλλα βλέπω μόνο ένα group να το χρησιμοποιεί.

Απο πλευράς οργάνωσης, πολύ καλύτερο απο το Pulsar. Muchas gracias! :2thumb22sup:

Παιδια βοηθεια.αγορασα αυτο http://www.public.gr/product/tablet...re-tab-711q-tablet-7-8gb-mayro/prod6250371pp/ ,παω βαζω ταινια 1080π απο το γκενεσις αλλα στις γρηγορες σκηνες/εναλλαγες μου κανει πολλα νερα..κολλαει,η φωνη με την εικονα δεν συπιπτουν,πιξελιαζει..χρειαζεται καποιες ρυθμίσεις ?

Πιθανοτατα να μην τραβαει η καρτα σου 1080p. Δοκιμασε σε χαμηλοτερη ποιοτητα και δες.Αν οχι βολεψου με sd quality .

Πιθανοτατα να μην τραβαει η καρτα σου 1080p. Δοκιμασε σε χαμηλοτερη ποιοτητα και δες.Αν οχι βολεψου με sd quality .

Ποια κάρτα, tablet έχει ο φίλος :)

Φαντάζομαι οτι το έχει συνδέσει σε μεγάλη οθόνη με HDMI, αλλιώς δεν έχει νόημα η προβολή 1080p σε 7" οθόνη.

Του βάζεις δύσκολα φιλε μου ,μιλάμε για ενα παμφθηνο ταμπλετακι με 1gb ram και native ανάλυση 1024*600 .
Και που σερφαρει θαύμα είναι.

Του βάζεις δύσκολα φιλε μου ,μιλάμε για ενα παμφθηνο ταμπλετακι με 1gb ram και native ανάλυση 1024*600 .
Και που σερφαρει θαύμα είναι.

Υπερβολικέ! ;)

Έχω tablet με παρόμοια χαρακτηριστικά και παίζει άνετα μέχρι 720p.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και με μια κουβέντα σου, έφυγε το pulsar από τα shortcuts και μπήκε το Kmedia. Μια χαρά δείχνει η κατηγοριοποίηση του, τα υπόλοιπα εν καιρώ
Ευχαριστούμε!

To κακό με αυτά τα addons είναι οτι χρειάζεται να υπάρχει αρκετός χώρος στο δίσκο αν θες να δεις ταινία σε καλή ποιότητα. Χθες με άφησε 2 σκηνές πριν το τέλος επειδή γέμισε ο δίσκος.

Και κάτι άλλο: αν και έβαλα την ταινία στη βιβλιοθήκη, το Trakt δεν ενημερώθηκε οτι την είδα.

Πρώτον δεν υπερβάλλω .
Δεύτερον ,το παρόμοια με το ακριβώς τα ιδια απέχει παρασαγγας .
Τριτον ,άλλο το hd αλλο το full hd.
Τεταρτον ,ξαναλέω το αυτονόητο ,ταμπλετ αξίας καινούργιου 60 ,με 1g ram ,επεξεργαστή "hmmm" ,και native ανάλυση 1024*600 ;
Μιλάμε για δύναμη αντιστοιχη κάποιων android sticks ,και οχι των πιο "high end" .
Οτι και να πειτε ,ειναι θαύμα και μονο που ζει χωρις να παιρνει φωτιά και οτι ταινία παιζει οσο χαλια και αν την παίζει,πάρτε το σαν δωρο ,ενα μικρο θαύμα λόγω των ημερών.
Αν ηταν έτσι ,δε θα έπαιρνε κανείς android box ,αφου τα κανει ολα το bitmore των 60 ,και εχει και οθόνη.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

To κακό με αυτά τα addons είναι οτι χρειάζεται να υπάρχει αρκετός χώρος στο δίσκο αν θες να δεις ταινία σε καλή ποιότητα. Χθες με άφησε 2 σκηνές πριν το τέλος επειδή γέμισε ο δίσκος.
Είναι θέμα αυτό...
Εγώ επειδή είχα πρόβλημα με ένα βλαμμένο διπύρηνο android stick που ούτε καν 1080 kernel δεν είχε, έκανα την υπερβολή να σετάρω ένα dedicated laptop (με ssd μαλιστα) για xbmc (εννοείτε συνδεδεμένο σε ethernet). Η διαφορα στην εικονα, στην αποκριση των μενου, στα loading times και στην εμπειρια χρησης ηταν φυσικά τεράστια. Το μόνο όριο πλέον είναι η ταχύτητα της γραμμής και η απόκριση της πηγής.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κόψω τον οτε tv και να πάω για τη πιο φτηνη 50αρα vdsl που θα βρω.

Last edited:

Δυστυχώς η vdsl δε βοηθάει καθόλου .
Εγω που εχω,με τη μεχρι στιγμής μικρή εμπειρία που εχω με xbmc ,δε φορτώνει κατι πιο γρήγορα στο xbmc .
Το.προβλημα δεν ειναι στο σπιτι μας ,αλλα στα εκάστοτε site ,και στη διαδικασία που θελει να παίξουν ολα μέσω xbmc.
Αν έχετε σύνδεση που κατεβαζει με 8-10 mbps ,δεν πιστεύω πως εχει διαφορά απο εκεί και πάνω.

Μιας που μιλάμε για το θέμα ταχύτητας σύνδεσης, υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε στο ρούτερ για το xbmc ;
Port Forward ?
QoS (Bandwidth management για να δώσουμε προτεραιότητα στο pc με το xbmc, αν έχουμε κι άλλα pc στο lan που κατεβάζουν ταυτόχρονα) ?

Πρώτον δεν υπερβάλλω .
Δεύτερον ,το παρόμοια με το ακριβώς τα ιδια απέχει παρασαγγας .
Τριτον ,άλλο το hd αλλο το full hd.
Τεταρτον ,ξαναλέω το αυτονόητο ,ταμπλετ αξίας καινούργιου 60 ,με 1g ram ,επεξεργαστή "hmmm" ,και native ανάλυση 1024*600 ;
Μιλάμε για δύναμη αντιστοιχη κάποιων android sticks ,και οχι των πιο "high end" .
Οτι και να πειτε ,ειναι θαύμα και μονο που ζει χωρις να παιρνει φωτιά και οτι ταινία παιζει οσο χαλια και αν την παίζει,πάρτε το σαν δωρο ,ενα μικρο θαύμα λόγω των ημερών.
Αν ηταν έτσι ,δε θα έπαιρνε κανείς android box ,αφου τα κανει ολα το bitmore των 60 ,και εχει και οθόνη.
Πρώτον, χαλάρωσε.
Δεύτερον, το "παίζω βιντεο 720p" με το " Και που σερφαρει θαύμα είναι" απέχει παρασαγγας. Ακόμα και τα dual core παίζουν 720p.
Τρίτον, με το μηχάνημα που έχει πρέπει να κάνει παραχωρησεις.
Τέταρτον, η ανάλυση οθόνης είναι η ίδια που βγάζει στην HDMI;

Ναι το συνδεω με την τβ για 1080.η ταινια στις απλες σκηνες δεν εχει προβλημα(πλην μερικων μικροκοληματων σε ενναλαγες εικονων).το προβλημα ειναι στα γρηγορα καρε οπως καταδιωξη,ξυλο κτλ.ειπα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση ατο ταμπλετ η το xbmc που το βοηθησει .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εσεις τι προτεινετε για να κανω την δουλειά μου?android box?Και αν ποιο?μπατζετ οχι πανω απο 100 ευρω.