Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αφου ειναι ετσι, ποιο το κινητρο να μπουμε τωρα στη διαδηκασια της αναβαθμισης; Υπαρχει περιπτωση να πεσουμε σε h265 υλικο το οποιο δεν παιζει στο 13.2;

Γιατί ρε παιδιά σβήσιμο του XBMC και όλα από την αρχή στο Kodi?
Ισχύει όντως αυτό;

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. Εγω δεν εσβησα τιποτα,εκανα εγκατασταση το kodi,με ρωτησε αν θελω να μεταφερω τις ρυθμισεις μου απο το xbmc-απαντησα θετικα-και μετα διεγραψε την παλια εγκατασταση τιο ιδιο. Να πω οτι ολα δουλευουν απροσκοπτα και απροβληματιστα!!!

Εμένα απο χθές που το εγκατέστησα όταν πάω στο search δεν μου εμφανίζει τα γράμματα και δεν μπορώ να γράψω τίποτα...
Σε mac os τα παραπάνω... :-/

Γύρισε το skin σε Confluence. Έχουν γίνει αλλαγές στο πληκτρολόγιο και το skin που έχεις τώρα δεν τις υποστηρίζει.

To έβαλα στο κυριο Pc Μου για δοκιμή. Μετέφερε μόνο του τις ρυθμίσεις αλλά έχει κάποια προβληματάκια με το cinema experience addon. Οπότε θα καθυστερήσω να το βάλω στο htpc...

Υπάρχει flag που να δείχνει το refresh rate ή/και το bitrate του αρχείου;;

Δεν το έχω συναντήσει κάτι τέτοιο ακόμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To έβαλα στο κυριο Pc Μου για δοκιμή. Μετέφερε μόνο του τις ρυθμίσεις αλλά έχει κάποια προβληματάκια με το cinema experience addon. Οπότε θα καθυστερήσω να το βάλω στο htpc...

Τις ρυθμίσεις ναι αλλά πλέον σε άλλο φάκελο στο pc:kodi . Καλύτερα να κάνει κανείς clean installation .

Γύρισε το skin σε Confluence. Έχουν γίνει αλλαγές στο πληκτρολόγιο και το skin που έχεις τώρα δεν τις υποστηρίζει.

Πωωω.. Το confluence δεν μου αρέσει καθόλου ρε γμτ...
Έχω φτιάξει και παραμετροποιήσει το Ace στα γούστα μου...
Είναι θέμα χρόνου να υποθέσω να γίνουν updates που φτιάχνουν αυτά τα bugs?

Πιστεύω σε όλα τα skins στο kodi repo που δεν έχουν ένδειξη incompatible δουλεύει το on screen keyboard. Τουλάχιστον στο aeon nox δουλεύει.

Updates θα γίνουν φαντάζομαι αλλα δεν είναι bugs, είναι features :D
Υπάρχουν και άλλα skins συμβατά με το Helix, ρίξε μια ματιά στο forum.

Kostas Y, ακριβώς όπως τα είπες.
Έβαλα το ΑΕΟΝ skin και όλα κομπλέ.

Ερώτηση: στο confluence, γίνεται να φτιάξεις το αρχικό μενού να εμφανίζεται με το μενού αλλαγμένο όπως θέλει ο χρήστης;
Δεν θέλω για παράδειγμα τα music/concert/weather αλλά θέλω να εμφανίζεται ας πούμε το genesis...

Λοιπον κρατησα backup των XBMC φακελων εντος AppData\Roaming και Program Files (x86) καλου κακου. Περασα απο πανω Kodi. μεχρι στιγμης δεν παρατηρησα καμια δυσλειτουργια των σε μενα εγκατεστημενων addons. Θα δειξει στη πορεια.

Έκανα και εγώ τη μετάβαση από Gotham σε Helix.
Όλα καλά γενικά και αφού έκανε και ένα update στα addons.
Ένα μικρό πρόβλημα που βλέπω είναι στο Navi-X με το text που είναι λίγο όπου να ναι και δεν δείχνει επίσης πλέον πότε έγιναν update τα links. Το έχει προσέξει κανενας;

Tι διαφορα εχει η helix απο την gotham ? Η υποστηριξη ffmpeg που ειχα διαβασει καπου ειναι στη helix μονο ?

Τι εννοείς η υποστήριξη ffmpeg, το xbmc/kodi πάντα στο ffmpeg βασιζόταν για την αναπαραγωγή βίντεο. Απλά η έκδοση ffmpeg που υπάρχει στο kodi 14 υποστηρίζει hevc (software decoding).

Λοιπον κρατησα backup των XBMC φακελων εντος AppData\Roaming και Program Files (x86) καλου κακου. Περασα απο πανω Kodi. μεχρι στιγμης δεν παρατηρησα καμια δυσλειτουργια των σε μενα εγκατεστημενων addons. Θα δειξει στη πορεια.

και γω το ιδιο εκανα και δουλευει μια χαρα εως τωρα...!!!

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ένα μικρό πρόβλημα που βλέπω είναι στο Navi-X με το text που είναι λίγο όπου να ναι και δεν δείχνει επίσης πλέον πότε έγιναν update τα links. Το έχει προσέξει κανενας;

Το επιβεβαιωνω. Η περιγραφη στα εικονιδια δεν ειναι ακριβως κατω τους αλλα καπως πιο δεξια. Κατα τ' αλλα εν συντομια ειδα πως δουλευουν οπως και πριν οποτε μαλλον προκειται για εμφανησιακο bug.