Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλησπέρα,

παιδιά τι add-on χρησιμοποιείτε για ταινίες σειρές;
προσπαθώ με pulsar αλλά με απογοητεύει αρκετές φορές.

Θα τα δοκιμάσω και τα δυο γιατί με το Pulsar δεν έμεινα ικανοποιημένος τελικά.

Για κάποιο λόγο, το Pulsar deamon σταμάταγε να λειτουργεί στην εκκίνηση του Openelec. Με το Kmedia, κανένα πρόβλημα. Είναι γρήγορο, δεν χρειάζεται να βάλεις άλλα πρόσθετα και είναι πιο εύκολο να βρεις επεισόδια (έχει αλφαβητική λίστα σειρών).

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να το ενσωματώσει ο lambda στο Genesis
derisive.gif

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ναι γμτ, αυτά τα imdb/trakt integration στο genesis μας έχουν κακομάθει πολύ.

To KMediaTorrent τρέχει πιο ομαλά απο το Pulsar.

φιλε Κωστα τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο kmedia torrent? το εβαλα αλλα δεν ξερω τι γινετε επισης πρεπει να κατεβει η ταινια στο pc ή παιζει με streaming?
ευχαριστω

Αν θυμάμαι καλά, το μόνο που ρύθμισα ήταν η ταχύτητα upload και το buffer.

Κατεβάζει και παίζει ταυτόχρονα: αρχικά φέρνει ένα 2,5-3% και συνεχίζει να κατεβάζει την ώρα που παίζει. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στον δίσκο για όλο το αρχείο.

Αν θυμάμαι καλά, το μόνο που ρύθμισα ήταν η ταχύτητα upload και το buffer.

Κατεβάζει και παίζει ταυτόχρονα: αρχικά φέρνει ένα 2,5-3% και συνεχίζει να κατεβάζει την ώρα που παίζει. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στον δίσκο για όλο το αρχείο.

ευχαριστω για την απαντηση! τα εκανα αυτα αλλα δεν μου παιζει τιποτα

ευχαριστω για την απαντηση! τα εκανα αυτα αλλα δεν μου παιζει τιποτα
Τι μήνυμα λάθους βγάζει; Κανονικά δείχνει seeders\leechers και το όνομα του αρχείου όταν ξεκινάει το buffering.

Οδηγός XBMC (Win 7)

Τι μήνυμα λάθους βγάζει; Κανονικά δείχνει seeders\leechers και το όνομα του αρχείου όταν ξεκινάει το buffering.

Παταω να παιξει μια ταινια βλεπω αυτα που λες, στην ταχυτητα του download δειχνει συνεχεια 000kb/s ενω στο upload δειχνει 0,65 περιπου και μετα απο λιγο βγαζει καποιο ερρορ. Τωρα δεν ειμαι μπροστα στο pc για να σου πω ακριβως παντως δεν ξεκινα καμια ταινια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To KMediaTorrent τρέχει πιο ομαλά απο το Pulsar.

Κωστα σημερα το εγκατεστησα απ αυτο που παραθετεις το κατεβασα και το εκανα install from zip
Μηπως πρεπει να βαλω καποιο αλλο;
Πιο συγκεκριμενα αυτο εβαλα
Download link: KMediaTorrent-2.3.3 (Android fix)

Την 2.3.2 έχω.
Μήπως σε μπλοκάρει κάποιο firewall ή ο router;

οχι δεν νομιζω να με μπλοκαρει κατι γιατι κατεβαζω torrents αλλα θα το δω και παλι. μετα θα δοκιμασω και την 2.3.2

Δοκίμασε να ορίσεις ένα Download Path και άλλαξε το encryption.

Αν μπορέσεις, γράψε και το μήνυμα λάθους που βγάζει.

ok φιλε Κωστα μετα που θα παω σπιτι θα το δω και θα γραψω. Download Path εχω ορισει, το encryption που να το βαλω
sorry που σε εχω ζαλισει

προσπαθει υποτιθεται να παιξει και μετα απο λιγο βγαζει script error. και μετα βγαινει ενα μαυρο παραθυρο που λεει
PLAYBACK FAILED
ΟΝΕ OR MORE ITEMS FAILED TO PLAY. CHECK THE LOG FILE FOR DETAILS

αλλαξα και το encryption σε disable

Κωστα οκ ειχες δικιο το firewall του antivirus ηταν. μια χαρα παιζει τωρα σ ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!!!

Καλημέρα,

Εχθές πήρα ένα nuc n2820 και του πέρασα win8.1 και στην συνέχεια έψαξα για media server και έφτασα στο kodi που δεν το είχα ξαναδεί. Είμαι λοιπόν καινούριος στην παρέα και αν και έχω αρχίσει να διαβάζω είναι λίγο δύσκολο να καταναλώσω 470 σελίδες και κάτι άλλες χιλιάδες αγγλικές σελίδες. Γενικά έχω εμπειρία από εγκαταστάσεις, ρυθμίσεις κτλ και δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω μεγάλο πρόβλημα με το πρόγραμμα αλλά έχω κάποιες αρχικές απορίες... Κατ' αρχάς έβαλα το Titan Skin που μου άρεσε. Αν για κάποιο λόγο είναι προβληματικό και οι υπόλοιποι έχετε καταλήξει σε άλλο θα ήθελα να μου το πείτε. Η διαδικασία της δημιουργίας custom links στην home screen είναι ίδια ή διαφορετική για κάθε skin? Υπάρχει κάποιος γενικός οδηγός? Βασίζεστε σε favorites ή σε playlists για αυτά? Υπάρχουν συγκεκριμένα add on's που θα πρέπει να βάλουμε οι Έλληνες για καλύτερη διαχείριση και υπάρχει κάπου ένας τέτοιος κατάλογος? Ελπίζω να μην σας κούρασα... Thanks