+1 και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει ακόμα και με την καινούρια έκδοση σε κάνα δυο σειρές που παρακολουθώ αυτή την εποχή μια πάλια και μια τωρινή αν είμαι τυχερός θα παίξει κανένα 720p αλλιώς low quality και όχι όλες πάλι οι πηγές...Η έκδοση της 28/08/2015 είναι η 5.0.0? Εγώ που έχω την εν λόγω, στις σειρές αφενός βγάζει μόνο 2 (και αν) πηγές HD (GVideo και VK) και αφετέρου καμία από τις 2 δεν παίζει. Στις ταινίες τα πράγματα ειναι καλύτερα.
Καλημέρα κ από μένα. Θέλω να ρωτήσω το εξής, όταν βγαίνει ένα καινούργιο update του lambda αναβαθμίζεται από μόνο αυτό που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο η χρειάζεται να το περάσουμε manual;
...και σε μένα από μόνο του ενημερώνεται.Καλημέρα κ από μένα. Θέλω να ρωτήσω το εξής, όταν βγαίνει ένα καινούργιο update του lambda αναβαθμίζεται από μόνο αυτό που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο η χρειάζεται να το περάσουμε manual;
συνανταω ενα προβλημα με τους υποτιτλους,μπαινω στο genesis επιλεγω ταινια παιζει κανονικα επιλεγω υποτιτλο δειχνει πως τον κατεβαζει αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη,το εχω δοκιμασει με πολλες ταινιες και με διαφορα addons ταινιων,το κουφο ειναι πως αν βαλω την ταινια στην βιβλιοθηκη και επιλεξω απο κει την ταινια οι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα.
αυτο το προβλημα το συναντησα απο την 15 και μετα και τωρα ,αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο,εχω την 15.2 rc.....
ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?
θα προτιμουσα ενα κανονικο.υπαρχει κατι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.