Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Οδηγός XBMC (Win 7)

Οκ το κατάλαβα. Κάτι τελευταίο. Όταν λες θα αποθηκεύεται στο σκληρό τι εννοείς. Θα πρεπει μετα να σβήνω κάτι ή συνεχίζω να τα βλέπω όπως πριν;

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Οκ το κατάλαβα. Κάτι τελευταίο. Όταν λες θα αποθηκεύεται στο σκληρό τι εννοείς. Θα πρεπει μετα να σβήνω κάτι ή συνεχίζω να τα βλέπω όπως πριν;

θα σβήνεται όταν τελειώσει η θέαση ή αν πατήσεις stop,δεν κάνεις κάτι εσύ

Αν έχει αρκετή μνήμη γιατί να το κάνει αυτό;

τα windows δεν αφήνουν αρκετή ελεύθερη ραμ,στο ταμπλετ μου με 4 γίγα ραμ και αρκετές καρτέλες στον edge αφήνουν λιγότερη από 700mb,με 200mb ρύθμιση πρέπει να έχει την τριπλάσια ελεύθερη ραμ

Άλλο 200 άλλο 20 που έλεγε. Ξαναφτιαξτε το αρχείο από εδώ http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache
Χρησιμοποιώντας το example 4 και ας μας πει πόσο κάνει cache

περίπου 200 έχει στο advancedsettings.xml,από κάποιες πηγές δεν φτάνει καν τα 20

Καλησπέρα , θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόσθετο mutts nuts , μάλλον επειδή κατα την διαρκεια αναπαραγωγης οπιαδήποτε τανίας γράφει μια σειρά από νούμερα και αριθμούς και όχι την ταινία , δεν μπορύν να βρεθούν υπότιτλοι , υπάρχει λύση για το πρόβλημα?

περίπου 200 έχει στο advancedsettings.xml,από κάποιες πηγές δεν φτάνει καν τα 20

Δοκίμασα και τις δυο λύσεις που μου προτείνατε. Σε δυο τυχαίες ταινίες η cache ανέβηκε πάνω απο τα 20ΜΒ. Αλλα πολυ αργά όποτε δεν το άφησα να δω που θα φτάσει.
Το προβλημα ομως εξακολουθεί να υπάρχει. Με το που πατήσω play μετα απο 1-2 λεπτα η cache κανει βουτιά και πέφτει στο μηδέν με αποτέλεσμα να αρχίσει να κολλάει. Γιατι το κανει αυτο; Ειναι θεμα σύνδεσης; Θεμα RAM; Εχω 4 giga.

Είτε θέμα σύνδεσης είτε πιο πιθανό θέμα από εκεί που παίρνεις.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Θέμα server.
Ειδικά στο genesis που δεν αναβαθμίζεται πλέον υπάρχουν πολύ λίγες λειτουργικές πηγές με αρκετό συνωστισμό.
Αλλά και σε άλλα addons που έχω δοκιμάσει (salts, icefilms) δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ειδικά σε hd.
Γενικά πιστεύω το free streaming μας τελειώνει σιγά-σιγά, ως αποτέλεσμα της δημοφιλίας του.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Θέμα server.
Ειδικά στο genesis που δεν αναβαθμίζεται πλέον υπάρχουν πολύ λίγες λειτουργικές πηγές με αρκετό συνωστισμό.
Αλλά και σε άλλα addons που έχω δοκιμάσει (salts, icefilms) δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ειδικά σε hd.
Γενικά πιστεύω το free streaming μας τελειώνει σιγά-σιγά, ως αποτέλεσμα της δημοφιλίας του.

με salts παιζω,για hd ororo,dizilab,dizigold παίζουν μια χαρά χωρίς να χρειάζεται pause για να γεμίσει,(orphan black,fargo,expanse,luther,how to get away with murder) μερικές που μου έρχονται στο μυαλό παίζουν άμεσα hd χωρίς pause από τις παραπάνω πηγές

Λογικά πάντα είναι αυτό που περιγράφουν τα παιδιά θέμα server εγώ προσωπικά έχω τρία kodi στημένα σε διάφορα μηχανήματα από raspberry και πισι, όταν δεν υπάρχει ελεύθερος σερβερ σου σπάει τα νεύρα σε άλλες περιπτώσεις παίζει νερό χωρίς κόλπα.

2 ερωτήσεις.
1. Στο mutts nutz επειδή η ταινίες δεν έχουν όνομα δεν μπορεί να μου βρει υπότιτλους. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή θα τους βάζω χειροκίνητα; Αν ναι πως το κάνω αυτό;
2. Στο SALTS ενώ μου βρίσκει υπότιτλους από το subtitles.gr οταν τους επιλεγω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει λήψη του αρχείου.
Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.

Για το 1 θα σου έλεγα με χειροκίνητα να γράψεις το ονομα

Για το 2ο δούλεψε με opensubs

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

To subtitles.gr addon χρησιμοποιεί διάφορους parsers για υπότιτλους, μερικοί εκ των οποίων δεν δουλεύουν πια.
Βασικά νομίζω μόνο το freeprojectx δεν δουλεύει.

Για το 1ο ισχύει όντως το παραπάνω αν και φοβάμαι ότι και τo mutts nutz θα σταματήσει πάλι.
Στο 2ο μάλλον παίζουν ρόλο και τα sources. Κάποιες φορές σε κάποια δε τους κατεβάζει και σε άλλα ναι.