Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

εχω ενα προβληματακι με τον kodi,οτι stream απο iptv και να του βαλω να παιξει,παιζει 10-20 δευτερα και μετα σταματαει,το εχει αντιμετωπισει αυτο καποιος?Υπαρχει λυση?Η συνδεση μου ειναι 10mbps down και 0,80mbps up.

το πρόβλημα είναι στα links/iptv νομίζω, έτσι κάνουν, αν δεν βρεις καλή λίστα δεν γίνεται δουλειά

το πρόβλημα είναι στα links/iptv νομίζω, έτσι κάνουν, αν δεν βρεις καλή λίστα δεν γίνεται δουλειά

ναι και εγω σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα γιατι και στο vlc τα ιδια κανει....με ενδιαφερουν μονο αγγλοφωνα καναλια,ελπιζω να βρω μια καλη λιστα...

Που πρεπει να παω για να ρυθμισω τα βιντεακιια στο κοντι να ανοιγουν με το vlc??

Nομιζω με vlc δεν γινεται να βλεπεις βιντεο.

Στάλθηκε από το 8030Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Καλημέρα Χρόνια Πολλά !
Εγώ έκανα το Kodi εγκατάσταση σε ένα pc που πήρα πρόσφατα με windows 10 , και "βλέπει" μόνο τα μπροστά usb του υπολογιστή .

Για να μην ανοίγω νέο θέμα και ζητώντας συγγνώμη για το off topic,θέλω την βοήθειά σας στο εξής:
Θέλω να μηχανάκι που να μπορώ να σερφάρω μέσω chrome,μιας και εκεί έχω τα bookmarks μου και τις σελίδες για downloads.
Να υποστηρίζει kodi αλλά και αποθήκευση σε σκληρό μέσω torrent client καθώς και wifi,4κ και usb 3.0.
Νομίζω ότι αυτά τα android tv boxes,δεν τα παρέχουν αυτά ή κάνω λάθος;
Ουσιαστικά,θέλω να αντικαταστήσω το laptop που έχω συνδεδεμένο αυτή την στιγμή με την tv.

Re: Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Για να μην ανοίγω νέο θέμα και ζητώντας συγγνώμη για το off topic,θέλω την βοήθειά σας στο εξής:
Θέλω να μηχανάκι που να μπορώ να σερφάρω μέσω chrome,μιας και εκεί έχω τα bookmarks μου και τις σελίδες για downloads.
Να υποστηρίζει kodi αλλά και αποθήκευση σε σκληρό μέσω torrent client καθώς και wifi,4κ και usb 3.0.
Νομίζω ότι αυτά τα android tv boxes,δεν τα παρέχουν αυτά ή κάνω λάθος;
Ουσιαστικά,θέλω να αντικαταστήσω το laptop που έχω συνδεδεμένο αυτή την στιγμή με την tv.

Τα κάνουν αυτά που ζητάς και με το παραπάνω. Απλά το usb 3.0 που ζητάς ίσως περιορίζει λίγο τις επιλογές σου.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Αν έχουν σωστά tag τα αρχεια, αλλιώς δεν θα στα βρίσκει καν

Καλησπέρα στην παρέα. Πριν ξανά μηνα πήρα ενα android tv box για το kodi. Αφου έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις δούλευε ρολόι. Το προβλημα που εχω απο εχθες ειναι οτι δεν μου βρίσκει αυτόματα υποτιτλους απο τις πηγές που του εχω βάλει. Όποτε πρεπει να τις βάζω νε εξωτερική πηγή.
Καμία ιδέα του τι μπορει να συμβαίνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα. Πριν ξανά μηνα πήρα ενα android tv box για το kodi. Αφου έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις δούλευε ρολόι. Το προβλημα που εχω απο εχθες ειναι οτι δεν μου βρίσκει αυτόματα υποτιτλους απο τις πηγές που του εχω βάλει. Όποτε πρεπει να τις βάζω νε εξωτερική πηγή.
Καμία ιδέα του τι μπορει να συμβαίνει;

Έχεις κάνει εγγραφή στο opensubtitles? Πλέον χρειάζεται να φτιάξεις ένα λογαριασμό από το site και μετά περνάς τα στοιχεία στο kodi.
Πρωτα κάνε εγγραφη στο site
http://www.opensubtitles.org/el
Μετα στο κοdi πας settings/addons/my addons/subtitles/opensubtitles.org/configure(θα βάλεις το username και το password που έφτιαξες στο opensubtitles.org)

Αν έχεις ήδη λογαριασμό και δεν κατέβαζε, τότε οφείλεται γιατί η ιστοσελίδα δέχτηκε επίθεση από hackers τις προηγούμενες ημέρες και ίσως γι αυτό δεν δούλευε.

Έχεις κάνει εγγραφή στο opensubtitles? Πλέον χρειάζεται να φτιάξεις ένα λογαριασμό από το site και μετά περνάς τα στοιχεία στο kodi.
Πρωτα κάνε εγγραφη στο site
http://www.opensubtitles.org/el
Μετα στο κοdi πας settings/addons/my addons/subtitles/opensubtitles.org/configure(θα βάλεις το username και το password που έφτιαξες στο opensubtitles.org)

Αν έχεις ήδη λογαριασμό και δεν κατέβαζε, τότε οφείλεται γιατί η ιστοσελίδα δέχτηκε επίθεση από hackers τις προηγούμενες ημέρες και ίσως γι αυτό δεν δούλευε.

Για το subztv και το subtitles.gr ισχύει το ίδιο; Πρεπει να κάνω εγγραφή; Γιατι συνήθως απο εκει βρίσκω υποτιτλους.

Για το subztv όχι.
Το subtitles.gr add-on ψάχνει σε διάφορα site. Ένα από αυτά είναι και το xsubs.tv, το οποίο χωρίς εγγραφή σε αφήνει να κατεβάσεις έως 3 (νομίζω) υπότιτλους/ημέρα. Αν κάνεις εγγραφή στο site και βάλεις τα στοιχεία σου στο subtitles.gr add-on δεν θα έχεις αυτό τον περιορισμό.

Κυκλοφορούν διάφορα για addic7ed, μόνο αυτό δουλεύει σε μένα -για αγγλικούς όμως.

καλησοερα να κανω μια ερωτηση , παρακαλω : ειχα κατι μουσικα βιντεο σε εναν σκληρο δισκο , flv , mp4 κτλ κτλ . Εβγαλα το kodi και το ξαναεγκατεστησα λογο οτι μου εβγαζε ενα error συνεχεια που μου εσπαγε τα νευρα ( το στοιχειο kodi σταματησε να λειτουργει ) . Αν και αυτο δεν λυθηκε , αυτο που με εκνευριζει τωρα ειναι οτι τα μουσικα βιντεο που επαιζε μια χαρα , τωρα μεχρι να ξεκινησει το καθε τραγουδι , ειναι σαν να να γρατζουναει σαν να χανει στροφες το τραγουδι και μετα απο λιγο φτιαχνει , μεχρι να παει στο επομενο τραγουδι και ουτε καθεξης. Αλλα ειναι σε ποιοτητα 1080 , την κατεβασα σε 720 αλλα παλι τα ιδια. Ολα ειναι κατεβασμενα με τον ιδιο τροπο απο youtube. Η εκδοσι kodi ειναι η 16.1....κελυφος το MQ6. Να σημειωσω οτι ολα δουλευαν ρολοι πριν.Εξοδος ηχος ειτε επιλεγο default ειτε spdf κανει το ιδιο πραγμα συνεχεια.Στις ταινιες κανενα προβλημα.Στο ραδιο (ιντερνετικο) επισης κανενα προβλημα. Στο youtube ομως το , ιδιο κομματι που ακουγα απο τον σκληρο δισκο , το εβαλα και στο youtube , απο το kodi εννοω το youtube , και παλι τα ιδια σπασιματα στον ηχο εκανε....εχει μηπως καποιος καποια ιδεα γιατι δεν παει καπου το μυαλο μου?

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους, με πρώτη επιλογή το subtitles.gr.
H εγγραφή στο opensubtitles προυποθέτει να καταχωρήσεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας;