Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Πολύ καλά νέα για την 19.4 σε Android όταν κυκλοφορήσει. Ήδη έχουν γίνει fix τα micro-stutterings με μόνη εξαίρεση όταν το αρχείο έχει TrueHD κι έχουμε επιλέξει Android IEC packer/RAW για τον ήχο. Σίγουρα και αυτό θα λυθεί αλλά προς το παρόν, και από εκεί που ήταν προγραμματισμένο το fix να πάει στην v20, οι αλλαγές έγιναν merge στο master. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή, κατεβάζει από το πρώτο μήνυμα το build στις 8/11 από εδώ:

Η εγκατάσταση γίνεται πάνω από την ήδη εγκατεστημένη χωρίς να χαθούν settings. Όσοι είστε ήδη σε Matrix, συνιστώ να περάσετε την patched version μέχρι να βγει η 19.4.

Καλημέρα σε ολους, μια βοηθεια παρακαλω. Εχω το tvbox Beelink GT King Pro . Στην καρτα SD με βοηθεια φιλου περασα το CoreELEC Kodi 18.9 , μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια που πρεπει να κανω για να παω στο CoreELEC 19.3 -Matrix? Πως να διαγραψω το Kodi 18.9 για να βαλω το 19.3 -Matrix.? Ευχαριστω πολυ!!!

Καλημέρα σε ολους, μια βοηθεια παρακαλω. Εχω το tvbox Beelink GT King Pro . Στην καρτα SD με βοηθεια φιλου περασα το CoreELEC Kodi 18.9 , μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια που πρεπει να κανω για να παω στο CoreELEC 19.3 -Matrix? Πως να διαγραψω το Kodi 18.9 για να βαλω το 19.3 -Matrix.? Ευχαριστω πολυ!!!

με την ιδια διαδικασια που περασες και το 18.9. κατεβαζεις το coreelec 19.3 και στο προγγραμα που θα την περασεις στην sd card θα βαλεις να κανει και format.

• Like
Reactions: gagan1967
Ειχα καιρο να ανοιξω το Kodi με Manalab και τωρα που το ανοιξα λεει πανω πανω να ανβαθμισω σε 19..Να το κανω η θα εχω θεματα?
να την κανεις, ολα ειναι μια χαρα πλεον και εχει φθασει στην 19.3

Το εβαλα εδω και καμμια βδομαδα,,απλα παρατηρω κατι..οταν το αφηνω ,και βλεπω κανονικα tv,οταν ξαναγυριζω την επομενη μερα στο kodi,ειναι πλεον στο μενου του box..δηλαδη κλεινει μονο του το kodi..σας το κανει?

Κοίτα τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας του Kodi. Ίσως αν τις απενεργοποιήσεις να σταματήσει να το κανει αυτό. Μπορεί όμως το ίδιο το box να μπαίνει σε sleep mode λόγω αδράνειας οπότε εκεί αναγκαστικά κλείνει το Kodi

Πολύ καλά νέα για την 19.4 σε Android όταν κυκλοφορήσει. Ήδη έχουν γίνει fix τα micro-stutterings με μόνη εξαίρεση όταν το αρχείο έχει TrueHD κι έχουμε επιλέξει Android IEC packer/RAW για τον ήχο. Σίγουρα και αυτό θα λυθεί αλλά προς το παρόν, και από εκεί που ήταν προγραμματισμένο το fix να πάει στην v20, οι αλλαγές έγιναν merge στο master. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή, κατεβάζει από το πρώτο μήνυμα το build στις 8/11 από εδώ:

Η εγκατάσταση γίνεται πάνω από την ήδη εγκατεστημένη χωρίς να χαθούν settings. Όσοι είστε ήδη σε Matrix, συνιστώ να περάσετε την patched version μέχρι να βγει η 19.4.
Έχει κάποια άλλα θέματα η συγκεκριμένη έκδοση;
Αν δεν κάνω λάθος και εσύ το Shield έχεις.
Το auto switch frame λειτουργεί;
Τα υπόλοιπα format ήχου τα αναγνωρίζει πλεον;
Δηλαδή true hd , M.Audio κτλ.

Σε kodi φίλου, σε τηλεόραση, εμφανίζει πάνω αριστερά : σίγαση. Αυτό πως φεύγει;

Μόλις έκανα εγκατάσταση το kodi με manalab και real debrid στο nvidia shield. Ως πηγή ήχου έχω την soundbar jbl 9.1, αλλά ο ήχος που μου δίνει παραμένει pcm και δεν αλλάζει σε dolby atmos ή dts. Έχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος;

Έχει κάποια άλλα θέματα η συγκεκριμένη έκδοση;
Αν δεν κάνω λάθος και εσύ το Shield έχεις.
Το auto switch frame λειτουργεί;
Τα υπόλοιπα format ήχου τα αναγνωρίζει πλεον;
Δηλαδή true hd , M.Audio κτλ.

Ναι, Shield έχω. Και όλα παίζουν ΣΩΣΤΑ με την τελευταία έκδοση που ανέβασε ο jogal στις 9/12. Στην Matrix τα είχαν κάνει μαντάρα κι ευτυχώς κάθισε κάποιος και δούλεψε να τα φτιάξει. Όλα λειτουργούν σωστά, frame switch, format ήχου κλπ χωρίς να υπάρχει stuttering. Πιο πριν γίνονταν του κουτρούλη ο γάμος από το stuttering.

Τελικά σαν να εξακολουθεί να μας τα έχει κάνει μούσκεμα το Kodi στην τελευταία του έκδοση.
Δοκιμάζω σήμερα μεγάλα αρχεία πάνω των 60gb είτε μέσω δικτύου είτε με τον HHD καρφωμένο στο Shield και τα κολλήματα και ο λόξυγκας στον ήχο δεν έχουν σταματημό.
Αντιθέτως τα ίδια αρχεία από τις ίδιες πηγές με τον Nova player παίζουν νεράκι.
Στον Nova μάλιστα προκλητικά πηδάω 30 λεπτά μπρος πίσω την ροή και δεν ταράζεται καθόλου.
Στο Kodi δυστυχώς αυτό πλέον δεν συμβαίνει.
Έτσι και του δώσω αρχείο μεγαλύτερο των 30 gb αρχίζει τα τρελά που περιγράφω.
Έχετε την ίδια συμπεριφορά και εσείς με το shield kodi ;