δοκίμασε να το περάσεις από την αρχή θα σβήσεις την πηγή και πήγαινε εδώ:
https://bugatsinho.github.io/repo/
Sorry για την καθυστέρηση, έχω μέρες να μπω στο forum. Όντως κάτι περίεργο πρέπει να γίνεται σε εμένα. Και άλλη αναβάθμιση είχε το SportHD χθες, η τρίτη από όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, αλλά και πάλι δεν παίζει. Δεν μπορεί να το έχουν παρατήσει με τόσες αναβαθμίσεις, κάτι γίνεται σε εμένα.
Χρησιμοποίησα το αρχείο που ανέβασες, Διέγραψα το πρόσθετο, και με το Open Wizard έσβησα και το repository, και έκανα και μια γενική εκκαθάριση. Αντέγραψα το φάκελο με το repository στον σχετικό φάκελο, έκανα την εγκατάσταση του πρόσθετου από την μέση, εγκατάσταση από αρχείο zip και μετά για να χρησιμοποιήσω το αρχείο που ανέβασες, εγκαταστάθηκε το πρόσθετο, έχω το repository 2.5 και το πρόσθετο 0.1.16, τις τελευταίες εκδόσεις δηλαδή, αλλά δυστυχώς πάλι το ίδιο. Δεν μου δείχνει τίποτα. Ή σε εμένα κάτι γίνεται, πχ κάτι χρήσιμο σβήστηκε κατά λάθος ή κάποιο conflict με κάποιο άλλο πρόσθετο, ή μπορεί κάτι να γίνεται στην android έκδοση.
Μου έβγαλε και εμένα μήνυμα για καινούργια έκδοση Kodi, 19.4. Δεν υπάρχει ακόμα στο Play Store. Γενικά το Play Store είναι αργό κατάστημα, πολλά πράγματα ανεβαίνουν 3-4 μέρες αργότερα από άλλα καταστήματα. Όταν ανέβει στο Play Store θα το αναβαθμίσω.
Από 18 σε 19 έγινε το μπάχαλο, δεν δούλευε τίποτα. Ξαναγύρισα στο 18 μέχρι που τα πρόσθετα που χρησιμοποιούσα δεν δούλευαν και ήθελαν να πάω στο Kodi 19. Οι κατοπινές αναβαθμίσεις σε 19.2 και 19.3 δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ελπίζω ότι και η 19.4 δεν θα έχει ούτε αυτή.
Πλάκα έχει ότι το Kodi στο Play Store έχει βαθμολογία 3.7 μόνο.