XBOX-360 Elite Κολλάει

dbalki

New member
13 December 2007
7
Καλημέρα!!!
Η κονσόλα μου κολλάει όταν παίζω παιχνίδια, δηλαδή εκεί που παίζω τέλος πρέπει να το κλείσω απο την κονσόλα για να ξανανοίξει.
Κάποιες φορές κολλάει και με το που το ανοίγω.
Εχει συμβεί σε κάποιον αλλο αυτο?
Να περιμένω το δαχτυλίδι του θανάτου οτι ειναι κάπου κοντά?

Re: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Μόλις τα λαμπάκια μας γίνανε κόκκινα.
help 'οποιος γνωρίζει την διαδικασία αποστολης.

Η πλακα είναι ότι ο πωλητής που μου πούλησε το Elite μου είπε ότι μια στο εκατομμύριο είναι να πάθει RROD το Elite.

Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Παίρνεις τηλέφωνο την microsoft hellas 00 800 44 12 87 32 και δηλώνεις το πρόβλημα. Σε 2 μέρες σου ρχεται courier και το παίρνει μέσα σε δικό του κουτί που έχουν ακριβώς γι' αυτή την δουλειά. Προσοχή να το έχεις έτοιμο για να το πάρει επιτόπου να μην χάνεις μέρες. Βέβαια βγάζεις από πάνω σκληρό, κάρτες μνήμης (αν έχεις). Σε δυό εβδομάδες στο επιστρέφουν. εν τω μεταξύ με το tracking number Που σου δίνουν μπορείς να βλέπεις σε ποιό στάδιο επισκευής βρίσκεται η κονσόλα. Δεν πληρώνεις τίποτα. Εχει φάει τρελό κράξιμο παγκοσμίως η Microsoft και η διαδικασία πλέον είναι πάνγνωστη και δεν χρειάζονται αποδείξεις και βουλοκέρια. Εγώ το είχα στείλει και ήταν και "πειραγμένο" και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μου έστειλαν κανονικά καινούργιο.

Last edited:

Σιγα σιγα πρεπει να σταματησουμε να ακουμε τους πωλητες τωρα που μπορουμε να εχουμε τεραστια πληροφορηση απο το διαδικτυο...τουλαχιστον σε απλες αγορες σαν αυτες
Τα πρωτα Elite ηταν Xenos...δηλαδη ευπαθη σε RROD.

Για οποιον θελει να αγορασει 360 το παρακατω site
http://www.360drives.com/list
ειναι πολυ χρησιμο.

Αναζητηστε τα Falcon και αν σας ενδιαφερει το modding αποφυγετε τα LiteOn drives

Last edited:

Αυτός ήταν ο λόγος που ο πωλητής μου είπε αυτό με Elite. Εγώ έψαχνα να δω τους αριθμούς στα κουτιά και με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό, εγώ του απάντησα ότι θέλω να επιλέξω το σωστό για να μην πάθει RROD, και αυτός μου είπε ότι τα Elite ένα στο εκατομμύριο.:smile:

Re: Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Παίρνεις τηλέφωνο την microsoft hellas 00 800 44 12 87 32 και δηλώνεις το πρόβλημα. Σε 2 μέρες σου ρχεται courier και το παίρνει μέσα σε δικό του κουτί που έχουν ακριβώς γι' αυτή την δουλειά. Προσοχή να το έχεις έτοιμο για να το πάρει επιτόπου να μην χάνεις μέρες. Βέβαια βγάζεις από πάνω σκληρό, κάρτες μνήμης (αν έχεις). Σε δυό εβδομάδες στο επιστρέφουν. εν τω μεταξύ με το tracking number Που σου δίνουν μπορείς να βλέπεις σε ποιό στάδιο επισκευής βρίσκεται η κονσόλα. Δεν πληρώνεις τίποτα. Εχει φάει τρελό κράξιμο παγκοσμίως η Microsoft και η διαδικασία πλέον είναι πάνγνωστη και δεν χρειάζονται αποδείξεις και βουλοκέρια. Εγώ το είχα στείλει και ήταν και "πειραγμένο" και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μου έστειλαν κανονικά καινούργιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και το δικό μου "πειραγμένο" είναι και δεν ξέρω εαν πρέπει πρώτα να του επαναφέρω το κανονικό firmware.
Επίσης απ' οτι διαβαζώ στο net εαν μου το αντικαταστήσουν ,και δεν μου το επισκευάσουν, με άλλο πολύ πιθανό είναι να μου στείλουν με drive lite-on που σημαίνει τα "παιχνίδια" πάνε όλα για πέταμα.

Παιδιά το συγκεκριμένο θέμα το ψάχνω αλλα δεν έβγαλα άκρη. Φυσικά εγώ Benq έχω αλλα πάλι δυσκολεύομαι.:silly: Ότι πληροφορίες έχετε Please PM με.

Re: Απάντηση: XBOX-360 ELITE ΚΟΛΛΑΕΙ

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και το δικό μου "πειραγμένο" είναι και δεν ξέρω εαν πρέπει πρώτα να του επαναφέρω το κανονικό firmware.

Ισως κατι να μην πηγε καλα στο "πειραγμα" γι'αυτο να σου βγαζει αυτα τα κολληματα.

Παντως εγω τελευταια φορα ειχα παρει τηλ. στο 801 500 3000 που ειναι και αυτο επισημη γραμμη της Microsoft Hellas.

Δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα απο αυτο που αναφερει ο Τασος παραπανω.

μόλις μου έβγαλε 3 κόκκινα λαμπάκια...την πίστη μου!@#$%
η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγούμενα μυνήματα;
η κονσόλα έχει ημερομηνία 8/2006. Τη στέλνω έτσι όπως είναι πειραγμένη και μου τη φτιάχνουν τσαμπέ, στέλνουν άλλη ξέρει κανείς τι κάνουν;